Звездни компромати - Декември'21

• 298 271
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 805
Какво и е на краката на Моника Белучи? Аз виждам само дебел глезен (ама то си е по рождение, поне при мен е).
pticasprujina, кажи повече 😊

Скрит текст:
Преди няколко години ми се появи нещо като малка възглавничка в горната задна част на глезена на единия крак, после се появи и още една до нея. След време по същия начин се появиха и на другия крак, понякога изглежда се възпаляват, защото имам пареща болка, но отшумява. Ходила съм на ортопед, той ме прати на ревматолог, но никой не можа да каже от какво е. И сега си ходя с такива глезени.

# 2 806
  • в 1001-та нощ
При Моника глезените са такива и на млади години. В Малена също е така.

Относно разголените снимки - имаше едно предаване преди години - по една от "вторичните телевизии" с водеща мисля Лилия Маравиля - за театър и кино, а в публиката мисля бяха студенти от НАТФЗ. Та единият от гостите от кино индустрията разказваше за своя професионална среща с Моника Белучи. Влиза във фургона при нея и тя веднага се "наглася" да изглежда добре, леко отваря деколтето. В разговоря си споделя, че да изглежда добре и да провокира за нея е естествен рефлекс. Тя го прави винаги, навсякъде и с всеки - независимо какво е съприскосновението - дали професионално, лично ... Това са нейното светоусещане, себеизразяване ...

На мен никак не ми допада визията й в последните години, но приемам, че това е нейният комфорт да бъде себе си.

# 2 807
Изгледах Търси се със Стефан и Теодора Духовникова ииии....да, завиждам ѝ !
Тя е от този тип жени, за които мога да кажа - жена от класа.
Да, не е типичната красавица със сочни устни, букли и опънати скули, но има нещо интересно в нея.
Личи си, че никога не е била гладна - имам предвид, че  не си личи да прикрива отчаяно някакво минало.
Просто се усеща, че е градско момиче, което не е дошло от дълбоката провинция, издигнало се в големия град незнайно как. Отделно това, да има такъв мъж до себе си, също ѝ дава определена увереност и положение, така да се каже.

# 2 808
Изгледах Търси се със Стефан и Теодора Духовникова ииии....да, завиждам ѝ !
Тя е от този тип жени, за които мога да кажа - жена от класа.
Да, не е типичната красавица със сочни устни, букли и опънати скули, но има нещо интересно в нея.
Личи си, че никога не е била гладна - имам предвид, че  не си личи да прикрива отчаяно някакво минало.
Просто се усеща, че е градско момиче, което не е дошло от дълбоката провинция, издигнало се в големия град незнайно как. Отделно това, да има такъв мъж до себе си, също ѝ дава определена увереност и положение, така да се каже.
твоят пост ще ме накара да изгледам интервюто Grinning
В какъв смисъл - има такъв мъж до себе си? Flushed

# 2 809
Мъжът й е много готин. И явно много я обича.

# 2 810
  • в 1001-та нощ
Много ми хареса в "Дървото на живота". В другите й роли, които съм гледала - не особено. Превзема се в участията си в предавания, което и мен ме дразни. Преиграва, лигави се, може би такава е нейната реална същност.

# 2 811
Интересна е Духовникова, доста е интересна.

# 2 812
Каза мъжът и, че все още му е жестоко готино да се събужда до нея!
И не прозвуча като клише…

# 2 813
Имат си химия двамата, хармонична двойка са. Мъжът й е душица.Признаха си. че често се карат, даже той й казал, да не пълни много куфарите, че после той ще ги влачи наобратно. Оженили са се от третия опит и за това не помнели кога имат годишнина, та се налагало да звънят на кумовете и да ги питат. За мен са напълно щастливи.

# 2 814
Арнолд Шварценегер е официално разведен след 10-годишен спор с бившата му вече съпруга относно раздяла на имуществото. След раздялата им през 2011 двамата са се споразумели да разделят 400-те милиона поравно.

# 2 815
  • На морето!
Стрина и фемили заминават да празнуват в Италия.
Скрит текст:

# 2 816
Заради вас си пуснах “търси се”. ХL-ката толкова сме я хранили, че тук ми се стори направо разкошница. Теодора Духовникова за мен е красавица, не от тези напомпаните клонинги набедени за хубави, а природна красавица (био) и вече не първа младост, но хубавата жена си е хубава. Има излъчване, присъствие, изразителна е. Идеална е за актриса. Децата им са прекрасни. Мъжът ѝ изглежда свестен, стабилен, малко е възрастен на моя вкус, просто не е на моята възраст, но е симпатичен човек. Готино семейство ми изглеждат. Дияна Алексиева им е приятелка, много състарена ми изглежда, а като човек е много приятна и тя като личност.

# 2 817
Аз щото припадам при вида на мъж, с прошарена коса, та мъжът на Теди направо ми е идеален на възраст.

# 2 818
Моят бе с прошарена коса на 26.Не съм обръщала внимание тогава.

# 2 819
Арнолд Шварценегер е официално разведен след 10-годишен спор с бившата му вече съпруга относно раздяла на имуществото. След раздялата им през 2011 двамата са се споразумели да разделят 400-те милиона поравно.
Голям пич, жалко че се сбръчка като слива и че е на толкова далечно разстояние 🤣

Общи условия

Активация на акаунт