Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 098
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Дупница
Хайникен вече работи. Може да се качват бележки.

# 2 266
  • Стара Загора
Здравейте. Май никой не се е похвалил все още да е събрал символите от 8888.bg ? Grin
На мен на 3 от позициите ми липсва по 1 символ ( което е напълно нормално за такъв тип игра).
Според мен 1 на 1000 ще успее Triumph

# 2 267
Здравейте. Май никой не се е похвалил все още да е събрал символите от 8888.bg ? Grin
На мен на 3 от позициите ми липсва по 1 символ ( което е напълно нормално за такъв тип игра).

Имам 40 символа и 5 реда с по едно липсващо.

# 2 268
Победители Philadelphia
Планетарен миксер SMEG SMF02CREU печели:
Марийола Филева/mariyol*******@gmail.com

Подаръчна кутия Philadelphia печелят:
Татяна Руевска/ruev****@gmail.com
Дарина Джамбазова/darus*****@gmail.com
Елена Кючукова/elenakiu********@gmail.com
Владислав Добрев/vdob****@gmail.com
Ася Асенова - Банкова/asia.ase********@gmail.com
Зорница Кюркчиева/z*@abv.bg
Виолета Върбанова/vilim*****@abv.bg
Рая Радкова/raya.r******@abv.bg
Галина Георгиева/galina_geo**********@abv.bg
Валентина Петрова/vvalia_*******@abv.bg
Айтен Йомерова/ver***@abv.bg
Надежда Желязкова/zhelya******@abv.bg
Виолета Карагьозова/viol****@mail.bg
Viktoria Doncheva/vik.an******@abv.bg
Христина Пехливанова/hpehli******@abv.bg
Гюрова Джана/ja**@gbg.bg
Iva Dodova/iff***@gmail.com
Пламен Пеев/plpl****@gmail.com
Madlena Lihkova/Magicvet********@gmail.com

Честито!

# 2 269
Мрън Мрън нито queens нито Кауфланд нито тук ме има  Весело посрещане на новата година и повече игри и награди през 2022г бъдете здрави.

# 2 270
  • София

То не остана, още два символа ще дават, ама на мен ми излизат последните дни само от такива, от които нямам и едно. Иначе съм с 50 символа и пет реда без едно.

След нова година ще може само колелото да се върти, но на него въобще нямам вяра. Бях писала и преди, че един във фб каза, че имал клипче, че въобще ги няма символите, които му трябват на колелото. Което не би ме учудило.

За протокола и мен ме няма никъде. От толкова игри декември очаквах повече.

# 2 271

Аз имам 71 символа и 10 на който ми липсват по 1 но едва ли да се наредя да спечеля . Мрън,мрън дано да помогне Grinning

# 2 272
# 2 273
  • у нас
То и като цяло като видя колко малко награди са раздали в осмиците, направо се излагат.

# 2 274
  • гр. Кюстендил
Еее, от никъде нищо Sad Приятелка беше с 14 участия в Queens и я няма, много исках да ѝ кажа, че е сред печелившите тази седмица. В 8888 и на мен, и на приятеля ми отдавна ни седят по 1 липсващо на 3-4 места, ама честно казано не се и надявам. Но тези, които имате 60 символа, мисля, че бяха, ще имате по 50лв за игра, а при 100 символа - 100лв.
Ще си изпратя годината с почти никакви награди тази година, а от тези пък с покупка, дори едни чаши никъде не можах да уцеля, пуу карък Grinning

# 2 275
Stella Artois коя куриерска фирма използват и за колко време пристигат бокалите.

# 2 276
  • София
Здравейте, има ли къде да се види колко награди от играта на Стела остават?

# 2 277
Честито на спечелилите, все така да имате късмет!
Никъде ме няма днес, нито в Куинс, нито във Филаделфия, нито Кауфланда, нито Милка, един Ромпетрол остана, ма там нямам много надежда. Здраве да е, все пак имах късмет този месец, пък и предстоят още тегления утре и след нова година. Много се надявам на таблет за дребния.

Stella Artois коя куриерска фирма използват и за колко време пристигат бокалите.
Тип топ ги носят, първите ме пристигнаха много бързо, за по-малко от седмица, вторите за около две.

# 2 278
На мен на 12 награди ми остават по 1 символ,  но не вярвам да ми даде нещо. А тези пари който ще ги даде след това превъртането им е почти невъзможно.

В прочем този месец никъде не ме огря, а участвах навсякъде. 🤷‍♀️

# 2 279
Къде виждаме колко слушалки ще раздадат от колата?

Общи условия

Активация на акаунт