Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 145
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 945
  • пловдив
Здравейте, вчера купих финиш таблетки за съдомиялна, регистрирах бележкатата навън докато чаках детето от терапия и днес намирам само малката бележка от посттерминала… мога ли с нея днес да изисквам дубликат?

# 946
Подарявам ги, ако някой има интерес.

# 947
  • София
Подарявам ги, ако някой има интерес.
Ако може кода за Комсед

# 948
Хайде да ни е късметлийски денят! Днес се тегли лидълската милка, а маги трябва да обявят спечелилите мултикукър, ЕП също теглят днес по-големите награди.

# 949
  • Елхово
Zewa за втория месец идват днес

# 950
Получих тостера от Нутела току що. Нямаше приемно-предавателен протокол, чак кутията на самия тостер отваря куриера, ама тц. Вътре имаше само един лист, нещо като гаранция, на който пише, че е предаден 06/2020 г. и от тогава има 24 месеца гаранция...при вас така ли е?

# 951
Получих тостера от Нутела току що. Нямаше приемно-предавателен протокол, чак кутията на самия тостер отваря куриера, ама тц. Вътре имаше само един лист, нещо като гаранция, на който пише, че е предаден 06/2020 г. и от тогава има 24 месеца гаранция...при вас така ли е?
Да , на този лист си написах две имена и подпис , каза , че трябва да го върне към доставчика 🙄

# 952
  • Сф
На този лист, който изрично пише че заменя гаранцията, т е. служи като такава ,пише.06.2020.Simple Smile Е как пък се разписахте на него? Той е вътре в кашона.При мен дойде с кашон на Спиди, вътре кашона на ръсел Хобс, един час го разопаковам! Изрично питах попълва ли се протокол, каза- не . Даже лк не ми иска, пита за имената. И ми го качи до асансьора. Много съм доволна от Спиди! За Сф пиша. Даже си спазиха часа- между 8-9.Да не повярваш!

# 953
Някой ако иска от Теленор код за златна рибка на определени марки
Промокодът е за 20% отстъпка за продукти с марките Makeda Botanics, ECRU New York, NEUMA, PHYRIS и Olioseta

# 954
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хайде дано днес по повод имения ми ден Нестле ме наградят.Взех Милки за детето и там ще се пробвам.

# 955
  • София
Захарче, честит имен ден, честит имен ден и на всички останали именници. Да сте живи и здрави и много щастие през идната година.
Вчера четири карти на Киндер във Фантастико и всичките Опитай отново!

# 956
  • Лясковец
Здравейте,някой беше споменал,че емаг имат приложение за мобилен телефон,въпросът ми е там има ли опция за безплатна доставка.Знам,че беше коментирано по назад в темата,но не си спомням.

# 957
И при мен дойде по същия начин опакован тостера, но тъй като на куриера му пишеше, че трябва да вземе обратни документи ме пита проблем ли е да го разопаковаме, за да види да не са го сложили вътре в кутията на самия тостер, а не по или в кутията на Спиди. Не съм се разписвала никъде, каза че ако му изискат нещо, ще ме търси пак.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 958
  • София
Здравейте,някой беше споменал,че емаг имат приложение за мобилен телефон,въпросът ми е там има ли опция за безплатна доставка.Знам,че беше коментирано по назад в темата,но не си спомням.

Има , аз получавам мейл когато мога да използвам през приложението безплатна доставка.

# 959
  • Русе
Което, за съжаление не е постоянно, ноо на нещата предлагани от Емаг, май си е постоянна безплатната доставка. Днес поръчвах храна за кучето / Тук да похваля Толк-а..ваучера ми от тях дойде точно 30 секунди след заявяването/ и нямах безплатна доставка. Като цяло аз буквално "опитвам" и виждам кой продукт ми е с такава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт