Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 159
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 180
Моля ви да ми кажете какво трябва да купя , за да ми се падне капачка със сричката " да" на кока кола. Имам около 20 капачки с Ко и Ле
Фанта портокал Wink
Не мисля, аз от 3 само КО имам.
Миналата седмица най-безцеремонно си въртях 5-6 бутилки от 1,5 кола и си намерих ДА, купих 3 бутилки с 3 срички. Не ги отварям, така че не само охраната в Кауфланд се забавлява, хубавото за мен е, че не бях единствена Simple Smile Та на 1,5 литра под наклон сричката грее на осветлението в магазина Simple Smile

# 181
Аз вчера въвеждах златни капачки в КК, не съм имала проблем, но не обърнах внимание колко точки дават.
Заявих си току що ваучера за 3м Сторител. Сега стискам палци за някоя от големите им награди. 🤞🤞🤞

Снощи регистрирах златна даде ми 2 т.

# 182
Към участващите в Инстаграм игрите- Как се изпълнява следното условие: Попълни стори темплейт свален от "highlihts" ?  Thinking За Tresemme става дума. Weary

На компютъра свалям снимката и я редактирам да добавя чекчета и после мога да я кача на стори. На телефона правя скрийншот и после като я качвам на стори я редактирам Simple Smile

# 183
  • София
Прегледах правилата и ги пиша тук датите, че всички чакаме някое теглене. Само за персил не обърнах внимание как ще уведомят спечелилите.
Персил теглят 1-5 декември, наградите трябва да се заявят до 12 декември.
Киндер теглят теглят през декември и ще звънят на спечелилите.
Нестле Маги за мултикукър теглят след края на играта, обявяват на 9 декември
Нестле 3 в 1 теглят на 1, обявяват на 3 декември
Фереро ще теглят през декември и ще звънят на спечелилите

# 184
Едит: Подарен
-20% за практис имам от късметчето в Теленор ако някой го иска да пише

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 15:34 от mimence89

# 185
Аз вече се чудя за Май Мотто дали има значение часа на регистриране. До сега все към обяд или ранния следобед регистрирам и нищо. Сега имам една бележка и се чудя в колко часа да я регна.

# 186
Момичета, които спечелихте чаши от Нова Бразилия от ПРЕДпоследната седмица- получихте ли ги? Относно прегледа- нямат. Аз нали съм късметлийка със счупена, та знам... Дори при подаването от куриера си дрънчеше на натрошен порцелан. Доста тъжно, защото аз наистина харесвам тези чаши и ги смятам за удобни, и хубавки.

От 4 та седмица чакам чаша и все още нищо.
От миналата година имам пуловер на Нутела, затова сега ще пропусна Simple Smile
На Мото опитвайте от различни телефони да вкарвате бележката, може до 2 пъти от номер. Simple Smile
Според мен ако една бележка е регистрирана повече пъти няма да дадат наградата при евентуална печалба!!!! А иначе много честни играчи сме тук, нали?!?!??

# 187
  • Тук и там
https://iframe-festive-bg.heineken.com/winners.pdf

Печеливши Хайникен

# 188
Не се отваря вече, ако имаш снимка споделяй моля Simple Smile

# 189
Здравейте, търся от късметчетата на Теленор код за уча се, ако все още ги има разбира се. Също така код за Практис ако някой има излишен. Някакво намаление и за Практикер няма да ми е излишно Hug
Благодаря предварително на отзовалите се!
Успех в игрите!

# 190
Ехааа, с дръвче сме! Точно него исках! Много повтарящи се има, ще гледам и аз, но по-късно, да освободим малко място и за други печеливши😄

# 191
Подарявам промокод за До 15% отстъпка от INTERSPORT 🏃 ✨

# 192
  • Пловдив
Не се отваря вече, ако имаш снимка споделяй моля Simple Smile
Скрит текст:

# 193
Някой търсеше код за Комсед. Току що ми се падна от Теленор, нека ми пише да го пратя, ако още не е намерила.

# 194

Олееее много съм щастлива Коледно дърво :* Благодаря за споделянето !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт