Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 168
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 165
Ех, значи, тези от КК слухтят тук...
Някой написа, че златните капачки все още дават по две точки и ... те ги отрязаха😶
Малко по завоалирано трябва да се коментира занапред.

# 166
Календар на Dedoles

# 167
Днес ще си взема втора кутия от Кола. Иначе от никъде не печеля....

# 168
Вчера Метро ме ядосаха с кутиите на КК - жената от информация почти ми се скара, че я питам за кутия. Еми, нямаше да питам, ако не ги бяха снимали на половин страница от брошурата! Вижда ми се безсмислено магазин, който не раздава кутии да прави това!
И в Лидл се продава кола с празнични капачки, но не участват в раздаването и съответно не са изтипосали кутиите в брошурите си!

# 169
  Вчера ми доставиха чашите от Гранини. Не са лоши.

# 170
Всеки ден ли трябва се изпълняват тез мисии на 888

# 171
Моля ви да ми кажете какво трябва да купя , за да ми се падне капачка със сричката " да" на кока кола. Имам около 20 капачки с Ко и Ле

# 172
Във Метро приемат ли ваучерите на Куйнс

# 173
Моля ви да ми кажете какво трябва да купя , за да ми се падне капачка със сричката " да" на кока кола. Имам около 20 капачки с Ко и Ле
Фанта портокал Wink

# 174
Момичета, които спечелихте чаши от Нова Бразилия от ПРЕДпоследната седмица- получихте ли ги? Относно прегледа- нямат. Аз нали съм късметлийка със счупена, та знам... Дори при подаването от куриера си дрънчеше на натрошен порцелан. Доста тъжно, защото аз наистина харесвам тези чаши и ги смятам за удобни, и хубавки.

# 175
  • Тук и там
Момичета, които спечелихте чаши от Нова Бразилия от ПРЕДпоследната седмица- получихте ли ги? Относно прегледа- нямат. Аз нали съм късметлийка със счупена, та знам... Дори при подаването от куриера си дрънчеше на натрошен порцелан. Доста тъжно, защото аз наистина харесвам тези чаши и ги смятам за удобни, и хубавки.

От 4 та седмица чакам чаша и все още нищо.
От миналата година имам пуловер на Нутела, затова сега ще пропусна Simple Smile
На Мото опитвайте от различни телефони да вкарвате бележката, може до 2 пъти от номер. Simple Smile

# 176
  • плевен
Здравейте . Късмет на всички през новия месец . Аз си чакам наградата от Мура и нищо друго. Иначе участвам из разни игри , но нищо !

# 177
Аз вчера въвеждах златни капачки в КК, не съм имала проблем, но не обърнах внимание колко точки дават.
Заявих си току що ваучера за 3м Сторител. Сега стискам палци за някоя от големите им награди. 🤞🤞🤞

# 178
На мен тази година ДА ми се пада горе-долу лесно - пак имам повече от другите срички, но поне намерих 3 ДА, докато миналата и по-миналата година нямах дефицитната сричка (миналата намерих в последния момент, но имах прекалено много от останалите).

# 179
Към участващите в Инстаграм игрите- Как се изпълнява следното условие: Попълни стори темплейт свален от "highlihts" ?  Thinking За Tresemme става дума. Weary

Общи условия

Активация на акаунт