Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 348
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 810
А аз мултикукър от Маги, макар с една бележка Simple Smile Дали звънят преди да обявят победителите, или обявяват и звънят ?

# 811
А да не говорим и че наградите на КК са малко и не особено интересни. Знаем много добре, че в чужбина дават сто пъти по-хубави награди и повече като бройка. Сега някой ще ми напише като не ми харесва - да не играя - аз и не играя от няколко месеца (само дето купих по грешка веднъж участие за фотото).
Искам пак игра като тази с гриловете (от която, впрочем не спечелих) - пазя си точките за такова нещо Simple Smile

# 812
От опит с други игри на Нестле, не звънят. Първо обявяват и след седмица се свързват.

А аз мултикукър от Маги, макар с една бележка Simple Smile Дали звънят преди да обявят победителите, или обявяват и звънят ?

# 813
Супер значи, благодаря! Стискаме палци да има печеливши тук, ако може и аз 😅.

# 814
  • Под Слънцето
Ама никой не те е хванал за косата и те влачи насила да я купуваш колата. С това, че взеха да печатат кодове и по големите бутилки, се дава  още шанс за печалба.

# 815
Някой ще се похвали ли  да е изтеглен за награда от Спечели с Била? Някак си не ми е стимулиращо да кътам един чувал бележки... А пазя всяка откакто е почнала кампанията. И регулярно си гледам уж списъци.
Да, мъжът ми спечели миналия месец. Аз пък бях спечелила от предната игра- 100 лв. бяха фиксирани.
Но за сметка на това от нито една игра до момента не ме теглят. А така се надявах на фереро…

# 816
  • Под Слънцето
Angel baby, благодаря!

Почвам инвентаризация на кб и махам всичко старо.
Да измрънкам и аз в хор, че да ми стоплят от някъде душичката с "Честито!"
Stuck Out Tongue

# 817
Не
Номера от който звънят от Фереро е 0886151111
В профила Ви пиши ли, че печелите?

# 818
Ама никой не те е хванал за косата и те влачи насила да я купуваш колата. С това, че взеха да печатат кодове и по големите бутилки, се дава  още шанс за печалба.

Така е, не ме влачи. Но купувам, личен избор и като всеки тук, искам да спечеля. Ще гледам своя интерес като потребител, а не техния. В случая не правят нищо за потребителския интерес, наградите са скучни и непрактични, печелившите- малко. А са голяма компания и могат повече. А че е добре, че всички бутилки имат кодове- спор няма.

# 819
То никой не ни е длъжен да пуска награди. Тя колата и да няма кодове пак си се купува...сами по себе си кодовете и наградите са просто бонуд, а ако се спечели награда си е супер. А и вече са с нови по високи цени Simple Smile

Така е, не ме влачи. Но купувам, личен избор и като всеки тук, искам да спечеля. Ще гледам своя интерес като потребител, а не техния. В случая не правят нищо за потребителския интерес, наградите са скучни и непрактични, печелившите- малко. А са голяма компания и могат повече. А че е добре, че всички бутилки имат кодове- спор няма.

# 820
ПодарениПодарявам мб за Виваком, ако някой е на зор. Да ми напише направи номера си на лс.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 20:38 от Малечка90

# 821
  • Под Слънцето
Да, наградите към покупка са бонус. Спор няма. Лошото е, че сме малък пазар и за нас няма стимул с големи награди като в северната съседка. Последно като бях , само в Карфура имаше 12 вида кк 0,500л. И наградите -автомобил, тв, плейстейшъни. Не помня останалите.
А да не говорим за конкуренцията на колата- пепси преди правеха хубави игри. Още си пазя празната гифт карта с добре похарчените 500 лв. Само дето  в последната им игра раздаваха отварачки на кило. И напоследък никакви  ги няма за национална кампания. Разбира се, Фантастико си е отделно.

# 822
Здравейте! Пропуснала съм обаждане от 0888040311. Ако някой случайно знае дали не е от някоя игра моля да сподели. Участвам тук таме в някоя игра и все се надявам. И в Персил участвах. Да не би този номер да е случайно от персил?

# 823
https://woman.bg/masterhacks/#game

/играта е най-долу на страницата/

# 824
  • гр. Кюстендил
Здравейте! Пропуснала съм обаждане от 0888040311. Ако някой случайно знае дали не е от някоя игра моля да сподели. Участвам тук таме в някоя игра и все се надявам. И в Персил участвах. Да не би този номер да е случайно от персил?

Този номер като го добавих във вайбър излиза някакъв възрастен мъж, няма да му споменавам името тук/не знам дали би било удачно/. Може би е ваш познат. Опитайте да добавите номера, за да видите дали го познавате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт