Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 319
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Днес си получих мицеларната водичка от ЕП, но от кода за банданите още ни вест, ни кост.

# 856
  • при късмета
В толка ми остават само 6 мижави точки за ваучера, който искам и един Господ знае, кога ще пратят анкета.
Пропускам всички активности на Милка този път, за 8 години активно участие в техни игри, нито една голяма награда. В календари участвам, ама за какво ли
Само в куинс е активно, но за сега без успех на 2 профила. Мрън пък

# 857
На Теленор всички кодове за съответен магазин, са еднакви. Индивидуални са само МБ.
За Praktis са различни и еднократни.

# 858
Всички ли си получихте ваучерите от играта на пепси и фантастико ,че моя още го няма?

# 859
  • Бургас
Юхууу! След дълги премеждия получих и ваучера си от КиК току-що. Много се радвам.
Вече само Нескуик и кутията им чакам.
Днес ми е ден за получаване на подаръци и хубави вести!
Пожелавам на всички ви такива дни!

# 860
Има печеливши от формната с La Roche-posay....
Мен ме няма Sad Честито на спечелилите

# 861
8888.bg дава бонус игри днес.

# 862
  • София
В толка ми остават само 6 мижави точки за ваучера, който искам и един Господ знае, кога ще пратят анкета.
Пропускам всички активности на Милка този път, за 8 години активно участие в техни игри, нито една голяма награда. В календари участвам, ама за какво ли
Само в куинс е активно, но за сега без успех на 2 профила. Мрън пък
Проверявай и спам-а, сега открих там анкета на Толк за 240 т.

# 863
15 игри ми даде на мен

# 864
  • Бургас
... ако си депозирал последните 7 дена!

# 865
  • Лясковец
Звъннаха ми от Нова Бразилия да ме питат колко чаши съм получила до сега,явно нещо са омотали конците.Колегата от горния етаж с когото ходя на работа и му казах е спечелил чаша и кафеварка а ги получих аз,нищо че имената и телефоните са различни.Аз кафеварка не съм печелила от първите тегления.

# 866
Публикували са печелившите от първата седмица,в играта на Милка.Мен ме няма....другия път Simple Smile

# 867
Пък аз не стига, че получих 2 счупени чаши от НБ, ами и сега мицеларната ми вода дойде разлята (иначе капачката не е отваряна, но стои хлабава около гърлото и подлизва при наклон). За Сторител още нямам мейл. От никъде нищо, аааа само проблеми и то доста!

# 868
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект LIPIKAR срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета. Това са:

marinadp
mimsim
Лита
beauty_magnolia
tedi133
силвето димитрова
Summer789
marie_k
eclipse23
Bubble79
geri_lz
beki8
Andji_1
valley_of_roses
gEHu
Ripple
ddjji
beborankaa
Мъфита
1905vv
Натуся
osil
i.m.i
Aвгустинa
rumi_m2001
Blue Girl
Ханна
🍀HAPPY 🍀
Saudadе
Sonnenlicht

Честито! Tada

Молим всички печеливши да ни изпратят до 13.12.2021 г. на e-mail: games@neg.bg следните данни:

- потребителско име и имейл на регистрация във форума
- три имена
- личен адрес или офис на СПИДИ
- актуален телефон
Молим в тема на имейла си да напишете LIPIKAR.

# 869
  • Сливен
Мисля,че някой ме попита,как изглежда когато одобрят плейлист,в играта на JÄGERMEISTER.
Скрит текст:

П.С.-Някой друг/освен мен разбира се Grinning  /,участва ли в играта им? Знаете защо питам. Grinning

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 13:27 от сикрет

Общи условия

Активация на акаунт