Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 967
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 310
И аз знам,че е до 31.12,но в правилата защо пише 30.09.2022🙄🙄🤔?
Подозирам, че в същата платформа ще се организират още промоции, подобни на тази, в която вкарваме кодове сега.
Сегашната промоция е до 31.12.2021, но вероятно ще има още през следващата година.

# 2 311
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В правилата пише до днес и някъде мернах , че пише остават броени часове до края на играта.

# 2 312
  • Sofia
Доста объркващо,аз си мислех,че второ теглене е в края на следващата година. Ако теглят пак сега участват ли и тези,които не спечелиха на 15-ти?

# 2 313
В правилата пише до днес и някъде мернах , че пише остават броени часове до края на играта.
Ето ги правилата на настоящата промоция.

А София Мел Вкусен свят продължава до 30.09.2022г.

Доста объркващо,аз си мислех,че второ теглене е в края на следващата година. Ако теглят пак сега участват ли и тези,които не спечелиха на 15-ти?
И аз това се питах, защото спечелих, а имах цял стек за регистриране, защото след печалбата, отпразнувах купувайки един. Та регистрирах една игра за мен, а за останалите мъжо си направи профил, та да не изгорят, ако не мога пак да взема участие.

# 2 314
  • Русе
Имам въпрос за играта на София мел. След регистрация ли виждате за коя награда, колко точки трябва да имате, за да участвате?

# 2 315
  • Пловдив
Ехааа, започнах годината с награда от БГ мамма и с такава ще я завърша Heart

# 2 316
Имам въпрос за играта на София мел. След регистрация ли виждате за коя награда, колко точки трябва да имате, за да участвате?
В този случай не се участва за конкретна награда, а за всички, една игра е 3 точки. Ако вкараш 6 точки, можеш да играеш два пъти, 9 точки - три пъти и т.н.

# 2 317

Преди 20 минути влизах в Coca-Cola App и тази награда я нямаше. Кога се изчерпа?

# 2 318
  • Там...
В приложението на Кока Кола е имало билети за Мултикукър Тефал, но вече са изчерпани. А за слушалките са добавени няколко хиляди, след като 400 свършиха доста бързо. Може би и за кукъра ще добавят?

# 2 319
Започва да ми омръзва тази кола.
Наградите се качват винаги по никое време и ако не напише някой в темата няма и да разберем какво се случва.
Помня така какво стана с един стек фанти, кой взел, взел...
Бях им писала писмо, но не ми отговориха - че наградите според мен трябва да се обявяват на конкретна дата - ще имаме това, това, онова. Моментни награди - тези, томбола - онези. Сега пака едно кумене томбола ли е, какво е.
Народът обаче много печели. В олх и във фейсбук групите за размени е пълно суичъри, раници, ваучери.

# 2 320
А на Хайнекен блутут колонката как се държи откъм звук, много ли е зле? Че мисля да участвам.

Малко по-силна от телефон, щом детето не я иска - смятай 😂 и е само с блутут 🤭

# 2 321
Подарявам 1 код за София мел.. ако на някой не му достига да пише.

Подарен.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 00:40 от Елза&Ана

# 2 322
Весело посрещане на Новата година, бъдете живи и здрави, късмета да бъде с всеки вас. Желая Ви от ❤️ да се сбъдват най-големите ви мечти ( сватби, бебета, къщи, коли) и най вече здраве, да бъде здрава и плодовита година. Всичко останало се постига, бъдете оптимисти, радвайте се на малките успехи. Нека новата година ни направи малко по разумни и спрем да коментираме живота на другите хора, като не знаем кой, колко влага в игрите (време и пари) и най-вече да спрем да критикуваме хора, които НЕ познаваме лично. Весела година и пак да сме тук, като дружина.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 01:44 от Лавандулова гора

# 2 323

Преди 20 минути влизах в Coca-Cola App и тази награда я нямаше. Кога се изчерпа?
Според мен, не са я пускали тази игра още. Предупреждават, че ще има такава.

# 2 324
Някой може ли да ме насочи кой код се регистрира в играта на София мел? Че реших в последния момент да се включа. Виждам този, който започва с L, но символите са повече.

Общи условия

Активация на акаунт