Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 955
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 325
Някой може ли да ме насочи кой код се регистрира в играта на София мел? Че реших в последния момент да се включа. Виждам този, който започва с L, но символите са повече.
Ето този

Успех!

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 09:15 от ole_bole

# 2 326
  • София
Като отвориш пакета се показва кода, откъм сгънатата, горна част.

# 2 327
Добро утро! Някой получи ли раницата от Monster (Кауфланд)?
Доста време мина след обаждането им, и след като изпратихме потвърдителен имейл.🤔

# 2 328
Купих две брашна на София мел, единият код ми го прие , а другият ми дава че е грешен или несъществуващ. Въвеждам правилно символите, много са ясни и нищо не бъркам. Много ме е яд , писах им във фейсбук , но едва ли днес някой ще ми отговори, а регистрацията е до днес. Няма да мога да взема участие заради недомислици.

# 2 329
Сигурно не го разчиташ правилно снимай го и ми го прати на лични да го погледна ако искаш.
Много се радвам,че свършват милка и куинс че да се спра да влача сокове и шоколади обърнах апартамента на сладкарница като отвориш някой шкаф и се сипят отвсякъде/с нулев резултат /

# 2 330
Ако кодът вече е въведен от някой, също изписва, че е грешен.

# 2 331
  • Пловдив
Като за изпроводяк на годината :beer

# 2 332
  • Пловдив
Ако някой има излишен 1 код за СофияМел, бих го приютила 🙄
Съвсем изключих вчера, че ми трябва още 1, а сутринта застъпвах дежурна 🙄

# 2 333
От 3 януари почва новата игра на Милка 😂😂

# 2 334
  • София
Добро утро! Някой получи ли раницата от Monster (Кауфланд)?
Доста време мина след обаждането им, и след като изпратихме потвърдителен имейл.🤔

Добро утро.  И аз я чакам. Когато говорих с организиращата агенция много настоятелно попитах дали ще я получа преди Нова Година. Но ми казаха, че не знаят. Весели празници, много здраве и късмет!!!

# 2 335
  • Пловдив
Благодаря много за кода Heart
Късмет и желани награди пожелавам!

# 2 336
Сигурно не го разчиташ правилно снимай го и ми го прати на лични да го погледна ако искаш.
Много се радвам,че свършват милка и куинс че да се спра да влача сокове и шоколади обърнах апартамента на сладкарница като отвориш някой шкаф и се сипят отвсякъде/с нулев резултат /
Изпратих ви го.

# 2 337
  • Sofia
От 3 януари почва новата игра на Милка 😂😂

Коя е новата игра ?

# 2 338
На Нова Бразилия всички ли си получихте чашите от последното теглене на награди от играта?

# 2 339
Аз всичко си получих..Пишете им или вижте по някакъв начин се свържете с тях, че от коментари в групата и личен опит, пращат твойте чаши на съсед или регистриран роднина..Та нищо чудно някой близак регистриран да са му пратили вашите чаши.
На Нова Бразилия всички ли си получихте чашите от последното теглене на награди от играта?

Общи условия

Активация на акаунт