Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 240
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, ароматите Armani Code, Dior Addict и Dolce Gabbana The Only One дали биха се харесали на човек, който харесва Angel Mugler, La Nuit Tresor, Black Opium, Good Girl...?

Здравейте, току-що получих моя The Only One и като фен на Good Girl, La Nuit Tresor и Black Opium (въпреки че на моята кожа не го усещам), да, допада ми Simple Smile

От размените, засега получих тези:
Скрит текст:

Както предполагах, най-много ми допада Si, но и останалите не остават по-назад.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 11:31 от Eva Ilkova 708937

# 391
Здравейте, ароматите Armani Code, Dior Addict и Dolce Gabbana The Only One дали биха се харесали на човек, който харесва Angel Mugler, La Nuit Tresor, Black Opium, Good Girl...?

Здравейте, току-що получих моя The Only One и като фен на Good Girl, La Nuit Tresor и Black Opium (въпреки че на моята кожа не го усещам), да, допада ми Simple Smile

От размените, засега получих тези:
Скрит текст:

Както предполагах, най-много ми допада Si, но и останалите не остават по-назад.

Първият от снимката е тоалетната вода Nude, при мен той беше по - траен от парфюмната вода.

Освен горните и техните варианти, други парфюми не мога да си харесам. Сама не мога да ги усетя, но хората около мен ги усещат. Grinning

# 392
Здравейте, дами. Какво Ви е мнението за Lancome - tresor. Любител съм на Lancome, но съм ползвала само La vie est belle. В търсене съм на много сладникав и дълготраен парфюм. Благодаря.

# 393
Аз имам хубаво мнение за почти всички Trésor-и. Не е сладникав, направо си е сладък. Не колкото La Vie... , но пак..

# 394
Здравейте, дами. Какво Ви е мнението за Lancome - tresor. Любител съм на Lancome, но съм ползвала само La vie est belle. В търсене съм на много сладникав и дълготраен парфюм. Благодаря.

Хубави са трезорите, но има някои, които са леко ретро за мен.
В тая сладка посока като Ла Ви заложете на JPG Scandal, Classique, Le belle.

И да изкажа пълното ми разочарование от МФК gentle fruidity gold. Не очаквах такова бързо изчезване. За тази цена… не мерси. И не е и моят аромат. Намирам го за унисекс точно по средата, но бих го харесала повече на мъж. Ще продължа да тествам останалите мостри и ще пиша.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:05 от MarilynM

# 395
  • в Кошера

Мисля, че любимецът ми от линията, La Nuit Trésor, отговаря на търсенето. Peace

# 396
Скрит текст:

Мисля, че любимецът ми от линията, La Nuit Trésor, отговаря на търсенето. Peace
И на мен така. Класическия не го харесвам, има някаква дразнеща нотка е него, но този е много хубав.
Най-накрая се запознах с Amouage Sunshine . Много позитивен аромат. Искам да питам при вас как е трайността и излъчването сега през зимата. Нещо ми е малко на мен.

# 397
[
И на мен така. Класическия не го харесвам, има някаква дразнеща нотка е него, но този е много хубав.
Най-накрая се запознах с Amouage Sunshine . Много позитивен аромат. Искам да питам при вас как е трайността и излъчването сега през зимата. Нещо ми е малко на мен.

И при мен зимата е нетраен и почти не го усещам  дори..Обаче в топло време е чудесен,траен и излъчващ .

# 398
[

И при мен зимата е нетраен и почти не го усещам  дори..Обаче в топло време е чудесен,траен и излъчващ .
Благодаря за включването . Определено ще го взема за лятото, що тогава е по-излъчващ. Много ми хареса аромата. Наистина е жизнерадостен. След отзивите на  macadamia не ми излезе от ума

# 399
Днес съм с този: https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ameer-Al-Ou … se-Oud-64947.html.
Чудих се сутринта дали му е рано, дали му е време... Не му е рано. Прекрасен е в това време. Усещам го още и тъна в блаженство. 😍

# 400
Amouage Sunshine е радост в бутилка. Ултра жизнерадостен аромат, който за съжаление върху мен се превръща в ад и ужас

# 401
Наистина е прекрасен Sunshine. При мен и лятото не е особено траен или излъчващ, но пък е толкова хубав, че си заслужава да се притежава

# 402
Sunshine е приказка. Това е може би парфюмът, за който всички ме питат с какво точно съм днес.
Ммм и за Интерлюд де, но не е ясно точно с какъв знак.😀

# 403
Моля за личното ви мнение и сравнение между Tom Ford Vanille Fatale и Tom Ford Tobacco Vanille? Heart

# 404
Моля за личното ви мнение и сравнение между Tom Ford Vanille Fatale и Tom Ford Tobacco Vanille? Heart
Нищо общо нямат и не могат да се сравнят. Табако ванил е вечна класика, а Ванилията е по- тих парфюм, но е много секси.

Общи условия

Активация на акаунт