Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 160
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, бърз въпрос: Някой знае ли как да си добавя нова категория "Decants" във Фрагрантика редом до Perfumes I want, Perfumes I have и т.н.? Виждала съм го в чужд профил, тоест има как, но не открих сама.

Относно тъмните и готически парфюми, поне от моите бих причислила към това звено RP Bois Noir, въпреки, че съм сигурна че и още по-готическо може да стане! Grinning Предполагам Black Afragano също може да бъде причислен тук.

Днес имам имен ден и реших да разнося по този повод една моя стара любов Venezia Laura Biagiotti. Някак пак я преоткрих заедно с TF Tobacco Vanille  и им се наслаждавам на макс. Yellow Heart

# 481
  • Germany

Scintillia, тук можеш да правиш твои поддиректории и да ги наричаш както ти е удобно на теб. Честит имен ден на теб и всички празнуващи днес!

# 482
Интересна дискусия сте заформили, аз тъкмо идвам за съвет относно Монтал. Бях на косъм да отнеса Ristretto Intense Café от Елинор, но реших да си разнося хубаво мострата и осъзнах, че има нещо в него, което не ми е съвсем по вкуса, затова се засилих към дълго отлагания и желан Intense Cafe, докато не ми попадна едно ревю на Денси, описващо така омайно Arabians tonka. И сега съм в голяма дилема кой да избера. Вторият не го познавам и ще е сляпа поръчка, но пък по същият начин се сдобих и със Sensual instinct и много си го обичам, та се чудя дали и сега няма да ме споходи нова парфюмна любов. В някои ревюта в ютуб казват, че Arabians tonka е смесица между Intense cafe и Sensual instinct, има ли нещо вярно в това и ако отговорът е да, тогава нужен ли ми е след като имам инстинкта? Thinking

# 483
Не ти е нужен.

# 484
  • Germany

Добро утро и от мен, в компанията на тази прелест Heart
Мирише на нежност, на чувственост, на пролет и на кокичета! Чувствам се истинска жена с него🌼.

# 485
  • Pazardjik
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Fun-Things-Always- … Sunset-56830.html моля за мнение,аромат,трайност? Има ли код за Скарлет?

# 486
Днес заложих на любимия MFK APOM, имах нужда да се почувствам по-силна. Помогна ми да постигна търсения ефект. Ето го и музикалният ми фон:
https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY

# 487
Днес разносвам Rouge Smoking BDK. При първо фъс, направих моментална асоциация с Tobacco Vanille, само с добавка черешка. По пирамида се различават, та помислих,че просто е моментна асоциация, но не! Влизам в офиса днес и първата реакция на няколко души беше - ооо, днес си изкарала Том Форд ли?  И те го свързват с Tobacco Vanille.
Интересно ми е дали вие намирате  прилика между двата?
Аз определено харесвам повече BDK Rouge Smoking. От TF получавам главоболие, има нещо което много ме дразни в него, въпреки,че харесвам самия аромат.

# 488
Не намирам нищо общо между Табакото и Руж Смокинг - имам ги и двата .....

# 489
И аз не намирам нищо общо. Харесвам лудо Том Форда, другия не.

# 490
  • София
Момичета, трябва ми малко помощ, с кой супер известен, мейнстрим марка парфюм бихте сравнили Шалимар Суфле?
С Коко Ноар.

# 491
Не мога да не се похваля за Коледния си аромат. Другия е за подарък(дано не чете тук).

# 492
Не мога да не се похваля за Коледния си аромат. Другия е за подарък(дано не чете тук).
Mimeto74, честит да ти е, la Belle!

# 493
Благодаря ,ще го сложа за Коледа.

# 494
Добро утро момичета Simple Smile

Преди час се парфюмирах с Marfa и се наслаждавам. Парфюма е многе женствен, красив и силен -  малко като товарния влак се стовари върху мен. Харесва ми, освен белите цветя има една топлина и сладост, които направо разтапят

Либето го хареса много, асоциацията му е Катрин Зита Джоунс в "Непоносима жестокост" - сцената в апартамента на сутринта - "Кучето е под наем", носи точно този парфюм. Найс асоциация нали?

Сега съм в колебание да задържа ли още неотворената пратка от Нотино с една Marfa на промоция като знам, че под елхата ще ме чака Love Tuberose на Amouage

Май-май на моята личност по-пасва Carnal Flower с неговото начало на претрити зелени стъбла от цветя и треви. Не че не нося рокли, токчета, червило, чантички и вталени палта с космести яки, но май Marfa не е за мен.

Нда, какви проблеми имам тази сутрин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт