Парфюмни размисли и страсти - 267

• 67 008
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Днес на този свят ден, се е родил, Спасителят. ХРИСТОС - ГОСПОД ! Heart Hands Pray Heart Eyes
Нека всяко от вас желание, изречено в този свят ден, нека се сбъдне. Пожелавам ви, бъдете здрави, щастливи, засмени и от ГОСПОД, благословени ! Blush

П.П.: Днес, под елхата и за мен "Дядо Коледа" беше оставил подарък.
Явно, съм бил послушен ! Hug
Подаръкът за мен, беше Montblanc Explorer Gift Heart Relaxed

# 556
  • при морето
Честито Рождество Христово! Нека всичко лошо остане в отминаващата година и новата да ни окъпе в щастие и обич, в здраве и сбъднати копнежи!!!

Имам питане-загледала съм три аромата и се колебая кой първо да отстрелям.Ще ги напиша,а вас помолвам за мнение като например кой е по-траен и излъчващ и гурмански от трите.То е ясно,че ще е субективно,но аз имам впечатления от вкусовете и харесванията на почти всички ,които пишат тук,така че всяко мнение ще ми бъде от полза.Парфюмите са Xerjoff Casamorati Lira,Bouquet ideale ,Dama bianca.

# 557
  • Пловдив
Днес за рожденния ми ден ще съм с Lost cherry TF  мирише на пияни вишни и много ми харесва💓👌🏻 Честита Коледа на всички, бъдете здрави❣

# 558
Днес за рожденния ми ден ще съм с Lost cherry TF  мирише на пияни вишни и много ми харесва💓👌🏻 Честита Коледа на всички, бъдете здрави❣

astravera, честит рожден ден! ❤️

# 559
Днес за рожденния ми ден ще съм с Lost cherry TF  мирише на пияни вишни и много ми харесва💓👌🏻 Честита Коледа на всички, бъдете здрави❣...

Честита Коледа на всички Innocent
astravera, Честит рожден ден Simple Smile Здраве,любов и много нови, парфюмни завоевания Bowtie

# 560
Честита Коледа, парфюмни Christmas Tree
Честит Рожден Ден, astravera BirthdayBalloonChampagne Да имаш много парфюмни приключения през новата ти слънчева година!
Включвам се в края на темата. Благодаря за празничното настроение, което донесохте през целия месец!
Парфюм за Коледа The Majestic Jardin. Alexandre.J имат като цяло ориенталски нюанси, но с европейско присъствие. В някои от парфюмите откривам познати части от други парфюми, но The Majestic Jardin ме спечели, опушени от подправки череши и шикозна ванилия. Добре им се е получило със смесването.

# 561
  • София
Честита Коледа и от мен! 😊 Много щастие и здраве, нови парфюмни трепети и още повече придобивки! Доста мои парфюмни желания се изпълниха, за което съм много благодарна. И в този ред на мисли напоследък разносвам често Naxos  и открих, че се държи превъзходно във фитнеса. Не ме задушава, но го усещам, което много ме радва.

Едно от желанията, което оставям за новата година е Ambre Narguile, но засега съм се заканила да го заменя с  Brecourt Farah, пък ще видим. А вие? Има ли нещо, което ще търсите/купувате през Новата 2022 година?

# 562
  • The Evergreen State
Ако трябваше да ви снимат за рубриката на Воуг - "какво е съдържанието на дамската ви чанта", кой парфюм бихте показали?

# 563
  • sofia
astravera, Честит рожден ден! Много нови парфюмни изкушения и любови!

Честита Коледа и от мен! Бъдете здрави и обичайте! Two Hearts

# 564
Ще покажа този, който винаги стои в чантата ми за "спешни" случаи - Allure Chanel edt.

astravera, честит рожден ден! Бъди здрава и сбъдвай мечтите си.

# 565
  • Пловдив
astravera, Честит рожден ден и от мен! Нека всичките ти желания да се сбъднат!

В дамската си чанта никога не нося парфюм, тъй като никога не подновявам през деня. Но щом е за рубриката на Воуг бих показала Beige Chanel. Или пък Scarlet poppy.

Scintillia, за 2022 ми остана едно единствено парфюмно желание - Seta или Royal Moresque. Още не съм измислила кой от двата искам повече.
Иначе имам желания за тестване на различни аромати, но не и за купуване. Намалих си колекцията само до тези, които най-много харесвам и не искам да трупам импулсивни любови, които след това много бързо ми минават Simple Smile

# 566
И аз обикновено не нося парфюм в чантата си. Най-много някоя мостра да се намери.

За следващата година на този етап нямам нищо набелязано.

# 567
  • The Evergreen State
За тези които не носят парфюм в чантата си (и аз не нося), приемете въпроса тогава - кой парфюм ви представя най-добре към днешна дата? Или кой парфюм бихте сложили в чантата специално за рубриката им?

# 568
За тези които не носят парфюм в чантата си (и аз не нося), приемете въпроса тогава - кой парфюм ви представя най-добре към днешна дата?
Не само към днешна дата, а изобщо парфюмът, с който мога да се идентифицирам, е MFK APOM.

# 569
Имам едно списъче с парфюми, които смятам да си взема все някога 🙄, не е казано всичко през 2022 г. Защото са 25 броя. Relaxed "ЛВЕБ Солей кристал", "Си фиори", "АА Коконат физ", "Трезор нюд"... вероятно повечето ги имате или сте ги имали, но аз тепърва ще ги опознавам.

Общи условия

Активация на акаунт