Парфюмни размисли и страсти - 267

• 67 016
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Както всяка година, нямам желание за придобиване, а по-скоро за редуциране, но незнайно защо плановете ми никога не се осъществяват.Grinning

# 571
... приемете въпроса тогава - кой парфюм ви представя най-добре към днешна дата? Или кой парфюм бихте сложили в чантата специално за рубриката им?
На така зададен въпрос, вече ще отговоря друго. Специално за рубриката им, бих сложила в чантата си Monaco ❤️

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 21:45 от Анонимен

# 572
astravera,честита да си! С пожелание за здраве и сбъдване на куп парфюми желания.

Парфюми в чантата носи поне по 2 и се чудя защо не си усещам рамото ха-ха .Последно се намира новата ми любов La Belle парфюм и Червеното Азаро.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:39 от Mimeto74

# 573
Имам едно списъче с парфюми, които смятам да си взема все някога 🙄, не е казано всичко през 2022 г. Защото са 25 броя. Relaxed "ЛВЕБ Солей кристал", "Си фиори", "АА Коконат физ", "Трезор нюд"... вероятно повечето ги имате или сте ги имали, но аз тепърва ще ги опознавам.
Lorelada, миличка... Пожелавам ти от сърце, да имаш всичките, от списъка! А защо да не се случи още през следващата година?! Пожелавам ти го! Така ме трогна искреноста ти... Бъди здрава и щастлива, с бъдещите си парфюмни придобивки! Heart

# 574
Не нося парфюм в чантата си,макар, че с мен мъкна ежедневно какво ли не. Такъв вземам с мен само ,когато се наложи след работа да отида някъде.Имам и една ,две, три мострички за всеки случай,че случаите биват всякакви.
Иначе с мен бих мъкнала една трийсетачка Miss Dior парфюмна вода
.На моята кожа се разви чудно тази миска при днешните не кой знае колко ниски температури, и достатъчно траен се оказа - повече от 8 часа със сигурност си го усещах при всяко движение без да дразни сетивата ми.Ето така обичам да ми се случва с парфюмите. Намерих си го под Коледното дръвче.
Аз си държа една скромна Олимпия в списъка с желания от  над година просто така, колкото да не е празен.

# 575
  • The Evergreen State
Ако трябваше да ви снимат за рубриката на Воуг - "какво е съдържанието на дамската ви чанта", кой парфюм бихте показали?

Благодаря на всички които споделиха своя избор. Въпросът ми целеше да се отпуснем, да си помечтаем в празничните дни, пък и донякъде да си направим равносметка. Всички обичаме колекциите си и е трудно да отделим само един парфюм, но пък нека опитаме и си представим че сме много специални и обект на специален интерес на модно списание и всички лудо се интересуват кой парфюм ще извадим от дамската си чанта .. вие сте Two Hearts.

Парфюмът който аз бих показала е Gabrielle Essence.

# 576
Много харесвам тези рубрики на "Воуг", но със сигурност няма да се впиша в атмосферата и ще трябва с хумор да отиграя ситуацията. Бих извадила Hypnose, La Belle le parfum, Scandal или нещо друго с впечатляваща бутилка. А защо не и селебрити аромат, например Midnight Fantasy на Бритни? Тъкмо ще имам повод да кажа, че подкрепям свободата на Бритни и ще си спечеля повече фенове. Grinning

# 577
  • София
Градската кралица  бих сложила в чантата, ей така чисто демонстративно Stuck Out Tongue Winking Eye
Въпреки че той е едни термос Rolling Eyes Не съм сигурна колко е фотогеничен, ама те там се оправят с извънгабаритните и ги правят да изглеждат елегантни.

# 578
Аз бих показала Manifesto Simple Smile
Точно вчера гледах тази рубрика, но с Джилиън Андерсън. С една малка Lady Dior показа неща като за shopper, ама нищо де, изглеждаха поне адекватни и истински полезни нещата в чантата й, а не нагласени като за пред камера.
Не знам как и защо, но чак сега разбрах че не съм следяла темата и съм изпуснала 39 страници 😅
Честита Коледа на всички и дано новата година да ни донесе много приятни парфюмни емоции ❤️

# 579
Честита Коледа и от мен, парфюмни! Flowers Hibiscus
Честити рожденни и именни дни на всички, които празнуват тази седмица!
Бъдете най-вече здрави, успешни и споходени от късмет на всяка крачка.
Нека любимите ви аромати са винаги на една ръка разстояние и ви карат да бъдете усмихнати, горди, позитивни и най- вече да ви карат да се чувствате уютно в кожата си!

Празниците си прекарах сравнително тривиално и в компанията на сравнително тривиални бутилчета - Scandal, Pure XS и Angel Eau Croisière 2020 (напук на астронимическата зима).

# 580
В чантата ми винаги има парфюм, понякога и повече от два- обожавам 10 мл бебчета точно поради тази причина, но мъкна и пълноразмерни. Последните ходения в офиса бяха по-скоро като опъване на парфюмни 'софри' тъй като колежките ми обожават да душат новите ми парфюмни изстъпления Laughing
В момента имам 10 мл Делина, две отливки- на Шанел Беж и на Марфа, защото съм буквално обсебена от тази прекрасна тубероза Blue Heart

За пред Воуг бих показала Блосъм лов на Амуаж или Petit matin на Кюркджиян.

# 581
Ако трябваше да ви снимат за рубриката на Воуг - "какво е съдържанието на дамската ви чанта", кой парфюм бихте показали?

Откакто купих L'interdit Rouge, непрекъснато го носех със себе си, докато не минах в ХО и не изгубих обоняние.
Според истината- това е парфюмът в чантата, въпреки че е моментна любов, и няма да го повторя.

За пред Vogue- Amouage Lyric. Толкова е мощен и траен (освен че е умопомрачително красив), че няма смисъл от разнасяне в чантата.

Обонянието ми се върна, и май вече в пълна сила. Започвам да тествам наличните любимци, и изглежда всичко е наред.

# 582
  • София
astravera - Честит рожден ден!  Жива и здрава да си, много любов, много поводи за радост и нови парфюмни приключения. Flowers RoseCakeParty TimeWine GlassTada

Честит имен ден на всички именници днес на Стефанов ден Flowers TulipFlowers Four Leaf Clover

Magda Dimitrova - много благодаря за милите думи Tropical DrinkFlowers Bouquet

Под елхата намерих нови красоти: Mancera Aqua Wood  и Trussardi Behind The Curtain Piazza Alla Scala

И двата са прекрасни! Mancera Aqua Wood се води мъжки, но за мен e великолепен и жизнерадостен, объл и щастлив унисекс и поне за мен, името и дизайна подвеждат.
Trussardi Behind The Curtain Piazza Alla Scala - чудесна зряла мрачнотия в посока на опушено дърво, амбър, чаша отлежало уиски.

Парче за деня: Solar Stone - Seven Cities (Van Vazquez Unofficial Remix)

# 583
весели празници на всички! Simple Smile

вчера се сетих за един забутан в шкафа парфюм и днес му се наслаждавам
много подходящ е за времето вън, настроението ми и срещата, която ми предстои довечера

снимката не е моя

# 584
Честита Коледа! Бъдете здрави!
Под елхата ме чакаше Paco Rabanne Olympea Heart Eyes Отлагах го повече от година, но минито от 10мл, което имам свършва и реших, че ще ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт