Парфюмни размисли и страсти - 267

• 67 013
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Нямам желание за нови парфюми, доволна съм с ароматите, които притежавам (не са много - 10-ина, а някои не зная ще ги довърша или ще ги подаря), но имам огромно любопитство да се запознавам с нови аромати.

В чантата последно съм носила рол-он (не ги харесвам) на Inchnusa и мини на Womanity. Като свърша минито и мисля да пресипя вътре Inchnusa - много е красиво шишенцето на г-н Мюглер.

Lorelada, сериозно ли 25 броя? Като имаш любими неща не ти ли се иска да ползваш само тях? На мен биха ми дошли много 25 парфюма 🙃

# 586
Няма и година, откак се запалих парфюмно (може би и покрай темата Grinning). Не съм тествала толкова много неща. Затова и имам пропуски за попълване (в познанията и колекцията). Имам и някои донякъде неудачни покупки, но не ми се занимава с размени. Ако има на кой да ги подаря, давам, инак си ги ползвам и тях. Не съм чак толкова капризна. За по-специални случаи хубавите, за детската площадка например - не чак толкова любими. Simple Smile

# 587
  • До сърцето...
... сериозно ли 25 броя? Като имаш любими неща не ти ли се иска да ползваш само тях? На мен биха ми дошли много 25 парфюма 🙃

Така се смях (с добро чувство, да не се обидиш), искам да се върна в това време, когато си имах любими неща и ми бяха достатъчни. Сега имам толкова любимци, че понякога се чудя кой да сложа. И пак искам.... апетита идва с яденето Mr. Green

# 588
И аз съм с толкова много любимци от колекцията ми, че не знам какво да сложа, какво да избера и как да ги сменя днес примерно.
За Vogue в чантата си ще сложа някой от парфюмите на Stephane Humbert Lucas Paris.

# 589
  • До сърцето...
За Vogue в чантата си ще сложа някой от парфюмите на Stephane Humbert Lucas Paris.

Те абсолютно заслужават Вог, права си!

# 590
Като за чанта са ми Miss Dior 2021 или Lancome Idole Intense. Доста бейсик, ама хич нямам навик на нося топузи в чантата, та това ще е самата реалност 😀
Или някое 30мл Casamorati, също ще се вместят.

# 591

Това мини ми е в чантата и ми послужи днес, че забравих да се парфюмирам, преди да изляза.

astravera, Birthday Tada Cocktail ЧРД !
Нека имаш повече поводи да ползваш любимците си!

# 592
Искам да ви споделя, моята Коледна-парфюма история, която се случи тук, в групата, в началото на декември. След мой пост, който дори не помня и не можах да намеря, получих лично съобщение от една дама, ще я нарека... "Малина". Тя ми пишеше, че се е трогнала от написаното от мен и иска да ми подари, един от парфюмите си. Притесних се, почувствах се неловко, неудобно... Беше ми пратила четири или пет предложения и очакваше, просто да си избера. Тя ми каза, че това са любими нейни парфюми- LOEWE. Аз не ги познавах, попита ме какво харесвам...Изключителното и най-трогателното беше, че тя ми каза, че всеки един от ароматите, е свързан с нейни лични спомени, преживявания, емоции, места и е част от живота и! Намерението и жеста и бяха толкова красиви и в същото време, категорични, че аз нямаше как да и откажа,а опитах, повярвайте! Разбирате ли, тя искаше да сподели нещо лично и съкровено с мен, без изобщо да ме познава. Съжалявам, че не мога да ви го преразкажа така, както тя го описа. Тя ме накара, чрез думите си, да усетя, колко желание и любов влага, в намерението си. Помолих я, тя да избере и още на следващия ден, получих съобщение от куриерска фирма. Отидох да си взема подаръка- Loewe Aura. И сега, като ви го разказвам, тръпна и се вълнувам, като тогава. Много го харесах! Сладък, топъл, уютен, мек (вие със сигурност, го познавате). Аз го усещам и променлив и различен и нямам предвид температурата навън. Любим ми е! Харесвам го като аромат, но ми е още толкова любим, защото е зареден с много добри чувства, от добър човек, вложил в това, истинска любов и позитивна енергия. Благодаря ти,, "Малина"! Беше и винаги ще бъде прекрасно! Като посегна към хладното стъкло, то вече е топло, заради нещата, които могат да се усетят само със сърцето. Аз съм сантиментална, да. През целия месец, ми се искаше, да ви разкажа историята си. За "Малина", нейният парфюм, моят парфюм, добротата и любовта, които, в каквото и да вложим, правят чудеса! Благодаря, че ме "изслушахте"! Heart

# 593
Супер!
Много ми хареса историята с коледния парфюм ❤ Емоция обогатяваща и двете страни Simple Smile

Възхищавам се на колекционерската страст, но на мен ми е по-скоро интересно да срещам нови аромати, а не да ги притежавам. Темата е страхотна, защото се пише със страст в нея и ми е удоволствие да чета Simple Smile

# 594
Браво на тази Малина и на теб, че разказа парфюмната ви прекрасна история!
И ние имаме с нея една много мила и приятна парфюмна среща от разстояние!
Дано догодина направим по- голяма парфюмна среща, мисля че е време.
След последната преди около 4 години, на която стоях сама със семейството ми половин час, за да чакаме някой все пак да дойде, бях казала никога повече, но може да пробваме отново.

# 595
astravera, ЧРД, да си много щастлива! Flowers Rose

Magda, много мила история! Flowers Hibiscus

Ако ме спрат от Vogue, което е крайно невероятно,  ще кажа, че бързам и нямам никакво време,  защото в чантата ми обикновено е такъв ужас,  че няма вариант да става за снимки! Joy
Понякога, щом усетя, че е неестествено тежка я проверявам и откривам две пълноразмерни бутилки, освен разни мостри, два чифта ръкавици и още един шал, освен този на врата ми, за останалите ненужни неща няма да споменавам, та като се знам, ще побързам да се отдалеча. Blush

# 596
Аз с най-голямо удоволствие бих дошла на такава среща!

# 597
Магда, твоята "Малина" е едно невероятно голямо сърце... ❤️ Прекрасна история! ✨ Дано има повече такива щедри и прекрасни хора.
И аз имам своята "Малина", благодаря ѝ от цялото си сърце! ❤️

# 598
astravera ЧРД и от мен! Бъди най-вече здрава и постигай с лекота, всичко което си пожелаеш.
Честит имен ден на празнуващите днес.
Май май ще се окаже че всеки тук е срещал поне веднъж по една "Малина" в темата. Уникален форум с уникални хора. Няма да спра да го мисля и повтарям.

silver pearl все едно мен описа. Май и аз бих избягала изчервена представяйки си лудницата в чантата ми. Пък и по-скоро няма да имам какво да извадя. Много много рядко подновявам парфюм през деня, само такива които знам че не са ми трайни но като цяло изпитвам страх да нося шишета в чантата може би и заради вече споменатата по-горе лудница.

# 599
  • Пловдив
Благодаря безкрайно за милите думи, почувствах се специална🍀🍀🍀 Днес заведох TM angel nova edt на ски и милия направо изчезна от острия планински въздух… ммм за по-топличко е този свеж малинов сироп💝

Общи условия

Активация на акаунт