Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 992
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честито Рождество на всички! Желая в домовете ви да има здраве, щастие и любов! Оооо, и парфюми, разбира се! Много мили истории прочетох, благодаря ви за споделеното!:purple_heart:
В моята чанта /нося големи чанти/ последно открих: Шерги - 50 мл., La Belle - 30 мл., 10 мл. отливка Розес еликсир на Монтал и 3 травъл шишенца от интенз серията на Джо Малоун. А у дома, вече в три шкафа съм напъхала кутии с парфюми. Докато се усетя, съм си спретнала парфюмен безпорядък. Като капак се оказа, че от Мейкъп съм поръчала два еднакви аромата на непознат бранд. Стискам си палци да не е голяма греда. Simple Smile
До нови и успешни проекти на всички!

# 601
Привет на всички!

Извинявайте, ако вече е коментиран този въпрос, но не успях да намеря отговор в по-старите теми: Тези от вас, които ползват лосиони за тяло към съответните парфюми, бихте ли споделили кои са най-хубави и трайни?

# 602
  • Sofia
На Dior, Guerlain  и Lancome.

# 603

Много ти благодаря, Karen! Понеже съм почитателка на Dior, би ли посочила някой по-конкретно. Тъй като бих си взела и същия парфюм. Например Dolce Vita или Addict?

# 604
На мен ми е любим лосионът за тяло на Estée Lauder Pleasures. Като аромат не е съвсем 1:1 с парфюма, но като лосион го харесвам много. Все пак не смея да давам препоръки, защото нещата с кожата са много индивидуални. Но общо взето впечатлението ми е, че брандовете, специализирани в бялата козметика, имат по-добри лосиони.

За чантите като отворихте дума и се сетих за Селест Барбър. Ей така съм и аз:

# 605
За чантите като отворихте дума и се сетих за Селест Барбър. Ей така съм и аз:......
и аз Simple Smile

Hristina H, Dolce Vita отдавна не се произвежда и дори да се намери лосион ще е старичък.

# 606
  • Sofia
Hristina H, по-скоро си вземете парфюм на Диор, който харесвате , в комплект с лосион (и душ геловете са страхотни). На Диор имам лосиони на Pure poison, Hypnotic poison,  Addict 2, Jadore-  всички съответстват като аромат на парфюма и дори могат да го заместят.

# 607
Здравейте! Объркват ме многото варианти на Miss Dior. Как да разпозная Miss Dior 2011?

# 608
# 609
Al Georgieva, много благодаря, но няма да мога да се ориентирам. Тук, не веднъж, се споменава Miss Dior 2011, като най-харесван и добър. Но... кой от всички тези, поколение 2011-та, няма как да знам!? Heart

# 610
Момичета, ще поръчвам Lattafa от Емаг, можете ли да ми предложите кой да взема за подарък на мъж? Харесва Бакара и Кирке  може би нещо леко трябва да е, да не е от типа на блек афгано.

# 611
Magda Dimitrova, предполагам е този Miss Dior, защото във Фрагрантика пише, че през 2012 Диор преименува вече реформулирания Miss Dior Cherie от 2011 (първия Cherie излиза 2005 на Miss Dior, който няма нищо общо с оригинала от 1947

# 612
Момичета, ще поръчвам Lattafa от Емаг, можете ли да ми предложите кой да взема за подарък на мъж? Харесва Бакара и Кирке  може би нещо леко трябва да е, да не е от типа на блек афгано.
Този ми е много любим- копие на Тусканската кожа на ТФ,лека кожа с малини Simple Smile Има добра трайност и излъчване!
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-velvet-oud-unisex-100 … earch-Action=view

# 613
Момичета, кой парфюм предпочитате на JPG, Ла бел или Ла бел ле парфюм, колебая се между двата, а няма къде да пробвам.

# 614
Момичета, кой парфюм предпочитате на JPG, Ла бел или Ла бел ле парфюм, колебая се между двата, а няма къде да пробвам.
La Belle Le Parfum е по-наситен, траен и интересен

Общи условия

Активация на акаунт