Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 947
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 245
При нас на Ръковски имаше огромен интерес към чадърите. Аз си взех, син, харесва ми, макар че малко трудно се затваря. Сигурно с времето ще се отпусне. Взех иначе и клинове, много приятни са на допир.

Фрайера е супер машина. Имам от скоро и чак ме е яд, че не съм си купила по-рано.

С новата брошура съм голям пас.

# 1 246
Фрайерът от Лидл ли ти е?
За миксера от 17,99 отзиви, издържа ли няколко години Simple Smile поне?
От вината следв.седм. кои са читави? Имаме домашни , но да имам и в запечатани бутилки за разкош

# 1 247
Щях да харесам бельото, но това, което ми допада като дизайн, е на страницата за големи размери, а широко не ми трябва.

# 1 248
8:10 сутринта бяхме с мъжо в един доста голям лидл в града ни Вече разбрах че не отида ли тогава няма да намеря каквото търся.

Днес отидох за горницата (с качулка и топла подплата), сакфетки с пръстени и кутията за часовници. Горницата ми трябва защото имам тийн, който бързо расте и не искам да му купувам скъпи неща , които ще сложи един два сезона. Така исках преди две седмици да му взема долница на пижама, но в 10 вече нямаше неговия размер. Така че днес в 8:10 в магазина. От горниците беше останала само една черна размер XL. . в 8:10

Кутии за часовници имаше доволно. Избрахме дългия вариант. Квадратната е по-практична, то дългара изглеждаше по-луксозно. Тийна е фен на часовници, сега ще са му подредени. Отворих я чак вкъщи като се молех да е ок защото съм голям карък по принцип. Всичко й е наред. изглежда на ниво.

Не съм видяла че предлагат чадъри в брошура но ги видях в магазина и взех един. Предния път пак не бях сварила за чадъри. Добре че отварях. Първите два бяха с дефектни спици- единия с изгъната, другия със счупена. И двата не бяха отваряни. Аз бях първата която ги е отворила. затова ги проверявайте.

Салфетките с пръстени не ми харесаха. Материята не е памук, а нещо лигаво изкуствено , вероятно е добре да е такова защото лесно ще се пере, няма да се цапа, няма да се мачка, но не ми харесаха и това е.

# 1 249
По-големият проблем са пръстените. Много от тях са ръждиви по ръбовете още сега, а всички без изключение са с микро драскотини, от които ще започне ръждясване. Чудесна идея, плачевно изпълнение, много некачествен метал.

# 1 250
  • СОФИЯ
...
Кутии за часовници имаше доволно. Избрахме дългия вариант. Квадратната е по-практична, то дългара изглеждаше по-луксозно. Тийна е фен на часовници, сега ще са му подредени. Отворих я чак вкъщи като се молех да е ок защото съм голям карък по принцип. Всичко й е наред. изглежда на ниво.
...
Благодаря за отзива за кутиите за часовници, точно влизам за тях да питам, че ми трябват две.

Новата брошура наистина е скръб. А бельо има, но стринг са само с дантелата отгоре, а тук в темата отзивите не бяха добри за тях. Ползваме с дъщеря ми другите, без дантела. ОК са ни, но скоро май точно от тях не са пускали.

# 1 251
И аз направих един бърз ( този път наистина ) пазар - взлезнах, грабнах едни банани , пътьом мернах термо-клинове от миналата седмица ( тези плътните и стягащите) - грабнах един черен, после и още един от спортните от днес ( с мекичко са и те отвътре , като миналогодишните ...само на мрежичката ще е малко студено , но пък е малко по-така Simple SmileSimple SmileSimple Smile ). Чадър грабнах без да преглеждам - няма дефекти Simple Smile но подозирам , че тези дефекти, за които споменахте ,  може да са се получили и от хора, които са го отворили и после им е било трудно да го приберат с дърпане отдолу, и са го натиснали да го затворят по спиците ( поне на мен ми е трудно прибирането - но пък е много хубав Simple Smile ).
Взех си и на мен стойка за телефон за колата Simple Smile Simple Smile Simple Smile - също ми хареса , че нещо много тежък последния телефон и не може да се задържи на стойка с магнитче ( на всяка дупка и пада Simple Smile Simple Smile Simple Smile)
Новата брошура и за мен е разочароваща - но пак набелязах 100 неща де - апрески, сутиен ( само тъмносин нямам май ), суитшърт за момче, клинове за момата ( ако имат ватичка вътре), масло, олио , портокали и кашкавал ...

# 1 252
  • Варна
Много ли е сладко това Спуманте?Като Фраголино бианко ли е нещо?

Неее.
Много се радвам, че го пускат.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 253
Здравейте. Някой ползвал ли е фритюрника с горещ въздух на Silver Crest. Сега са пуснали в брошурата и много му се чудя. Никога не съм ползвала подобен уред. Какво може да се готви в него. Става ли марката или да се насоча към друга. Благодаря Simple Smile

# 1 254
Може ли малко повече информация за купона за Лупилу ? Къде да го търся и как се акривира? Тъкмо тръгвам към Лидл за дрешки за малката. Ще съм благодарна, ако някой ми обясни. 🙂

# 1 255
Това са снимки, които момичетата споделиха тук.
Сканира се с Лидл + приложението.
Мисля, че първия е за 25% , другия за 35%
Ама не съм сигурна

# 1 256
  • Седмото небе
Но мисля не важи за дрешки. Към самия купон има описано кои кодове хваща, уж би трябвало да е само за стоки от постоянния асортимент-примерно храни, памперси, кърпички и други.

# 1 257
Здравейте. Някой ползвал ли е фритюрника с горещ въздух на Silver Crest. Сега са пуснали в брошурата и много му се чудя. Никога не съм ползвала подобен уред. Какво може да се готви в него. Става ли марката или да се насоча към друга. Благодаря Simple Smile
  На миналата страница са изказали позитивно мнение https://bg-mam.ma/p/1390688/43987304
Може ли малко повече информация за купона за Лупилу ? Къде да го търся и как се акривира? Тъкмо тръгвам към Лидл за дрешки за малката. Ще съм благодарна, ако някой ми обясни. 🙂
QR кода е споделен в ноемврийската тема.Отивате в приложението,където са купоните,отгоре има икона за камера,натискате там и си пускате на компютъра или друг телефон снимката и сканирате от приложението.Ето и снимката за 35%
Скрит текст:
(ако не стане със снимката) кода за ръчно въвеждане е 1S01126B01525C00061 .Кода е валиден 31 дни(сега го активирах и започна да ми отброява).Важи за влажни кърпи,бисквити,подложки за повиване,пелени,клечки за уши,пюрета и др.

# 1 258
Много ви благодаря, момичета! 💗 Супер бързи сте и всичко е обяснено подробно.
А всъщност как се получават тези купони ? Имам предвид точно тези двата за Лупилу.

# 1 259
На Лилипу ви съветвам да не купувате синьо-зеленикавите мокри кърпи comfort. По-отвратителни мокри кърпи не съм ползвала. Като напоена с вода хартия са, не са еластични и много бързо съхнат. Ужасни са!

Общи условия

Активация на акаунт