Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 989
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз пък от кога чакам розово бельо да пуснат и то с дантела, но уви точно започва ретроградна венера Grinning  решила съм този път да не купувам никакви дрехи или козметика, че после винаги се оказва, че съм се прецакала  Grinning Grinning Grinning
Имам от от Лидл розово, но без дантела и съм страшно доволна. Никъде другаде не съм намирала толкова евтино и качествено бельо, здраво, не се променя цвета.... случвало ми се е много по-скъпо на първото обуване и след пералня започва късане... на ръка ли да го пера, какво!?

А тези анцузи явно са заради хоум офиса Grinning предишния път не успях да си взема от горнищата още първия ден преди обяд бяха свършили, едвам взех последните S долнища. Много са удобни и мекички.
Сега ще има и мъжки анцузи и хубави пуловери... но нищо няма да купувам за жалост.

# 1 261
Имам долница от лидъл,три години си я нося вкъщи и не е мръднала,само един шев е малко скъсан на джоба .Даже няма заваляно по нея ,беше към 17 лв май.

# 1 262
  • София
Имах работа днес в Люлин и се отбих в малкия Лидл. Беше един малък ужас - неподредена стока, продукти сложени на етикети, които изобщо не отговарят като цена и наименование.
Взех само банани и си тръгнах.
Не видях маселените бисквити. Спират ли ги?!

# 1 263
  • Сливен
върнах чадъра без проблем,но изобщо не ме отразиха че е дефектен.За сливналийки ако мернете 1 бр тъмносин в магазина до автогарата задължително го проверете на място.

# 1 264
Някой днес мерна ли детските блузки по 6.99 с коледни щампи ?
От тънките ли са или са с лека вата ?
Ще мога чак към 19:30 да отида, та поне да не ме яд, ако са свършили.....

# 1 265
  • Сливен
блузките са тънки.

# 1 266
  • Варна, Пловдив
И аз днес търсих от кръглите бисквити с масло от 4.50 и не ги намерих? За тях ли става дума? Дано не ги спрат.

# 1 267
  • София
И аз днес търсих от кръглите бисквити с масло от 4.50 и не ги намерих? За тях ли става дума? Дано не ги спрат.

Тези, които аз търсих и винаги купувам са по 2.49лв. Или може би съм го купувала на промоционална  цена!?  Много са вкусни и подходящи за кафе и чай.
Не разполагам със снимка, за да ги покажа Sad

# 1 268

Днес там където стоят бисквитите при нас имаше празно място - да кажем 3 метра широка лента на стендерите - отгоре до долу, от най-горния рафт до най-долния - напълно празно и съответно нямаше маслени бисквити. Същото беше в неделя в дъното на магазина, където са витрини за кашкавали, мая, яйца. Около 7-8 метра витрини бяха напълно изчистени , не празни, а напълно опразнени.Като апокалипсис.

# 1 269
  • Пловдив

Днес там където стоят бисквитите при нас имаше празно място - да кажем 3 метра широка лента на стендерите - отгоре до долу, от най-горния рафт до най-долния - напълно празно и съответно нямаше маслени бисквити. Същото беше в неделя в дъното на магазина, където са витрини за кашкавали, мая, яйца. Около 7-8 метра витрини бяха напълно изчистени , не празни, а напълно опразнени.Като апокалипсис.
отдавна е така и при нас...бях писала и аз.

# 1 270
  • ВАРНА
Някой с отзив за течния препарат за пране Formil с марсилски сапун? Пише че е универсален.

# 1 271
  • Sofia
За тези би трябвало да става дума и както Мистик писа, отдавна ги няма, но на мен служителка ми каза, че ще ги има, ама кога...  Все проверявам и няма, та даже и онези  "маслени" с палмовото изчезнаха наскоро.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:20 от Morena

# 1 272
Някой с отзив за течния препарат за пране Formil с марсилски сапун? Пише че е универсален.

Няма кислородни избелители. Никой течен няма всъщност.
Пък как ще го кръстят те, и за какво пране ще го ползва закупилия го..не мога да кажа.

# 1 273
Направих сефтето на книгата. С рецептата заек със зеленчуци в гювеч. Току-що влезна във фурната, но не в гювеч, а в любимата ми хай-тек тенджера на Пирекс от витрокерамика.
Е, има дребни изменения в рецептата - вместо манатарки и кланица сложих само печурки. Намалих малко пушения червен пипер, че е златен, а добавих към подправките два дълги пипера (рядко срещана у нас подправка). Има лидълски продукти - заека и пушения хърватски бекон. Утре ще докладвам как е на вкус.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:26 от Недоволна

# 1 274
Гледам , че всички правят една рецепта за сладки. Мисля да я пробвам през почивните дни.
И лучника съм си харесала от книгата.

Общи условия

Активация на акаунт