Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 029
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 395
Еее, нашите банани пък са на 1,59 Joy

# 1 396
Вече почти не мога да им хвана спатиите ,кога какво пускат. Някои неща тази година закъсняха с 1-2 месеца , а много не се и появиха.
И аз ще дебна за момчешко бельо - да си заредя,надявам се заедно с термо дънките да се появи;)
В последно време ,обаче , брошурите са им сбирщок от каквото има - ето сега пускат ватирани суитшърти за момчета,които долнищата от серията ( или поне надявам се да са от същата серия - дебелина , цвят) бяха преди повече от 3 седмици.
Явно идеята и на брошурите вече им е , да те карат да ходиш в магазина през ден- днес гащи за момче,утре чорапи, после яке , после панталон (капитонирани якета 122-164 май въобще нямаше тази есен ) ..и така докато го облечеш за зимата, то дошло време за пролетта Joy
Но и цените нещо взеха да не ми харесват - 3 потника за 13,99 , нещо в повече ми идват.

# 1 397
Термочаши с капак скоро не е имало, нали?

# 1 398
  • София
Има лозови листа в буркан от скоро, миналата седмица видях етикет до тях Ново. Мисля, че са в ПА.

# 1 399
Има лозови листа в буркан от скоро, миналата седмица видях етикет до тях Ново. Мисля, че са в ПА.
Скоро и аз ги забелязах и писах тук за тях. Надявах се на отзиви, иначе добре ми изглеждаха през буркана...🙂 До бурканите с кисело зеле са при нас.
Недоволна, аз съм супер доволна от ботушите. Моите приличат на сивите, но са с цип от вътрешната стана, което е много удобно. Тези май са без. Не пропускат, държат ми топло, ветроустойчиви са. Лицевият плат е/изглежда (не съм го тествала🙂) нежен, но моят не се е сцепил и си е съвсем ок. 2 или 3 зими ги нося, като тази година още не съм открила сезона на ботушите.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 18:07 от dolce miele

# 1 400
  • София
Здравейте. Спешно търся инхалатор. Виждали ли сте по София останали бройки и къде? Благодаря предварително!

# 1 401
Миналата седмица имаше на Канала в София, 2-3 броя. Но дали още са там... Нямам идея.

# 1 402
тази красота вчера си напазарувах за 2 стотинки.Искам да похваля овчето сирене на Верея,което е на промоция, много вкусно!

# 1 403
  • София
Ние в един и същ магазин ходим, рядко в ра, личен. Скреч идва веднага, а днес и трите купона за 1 ст. се активираха и дойдоха след плащането на куп.

# 1 404
  • Mostly in my mind
тази красота вчера си напазарувах за 2 стотинки.Искам да похваля овчето сирене на Верея,което е на промоция, много вкусно!
И аз днес взех за 1 ст от шоколада, само че млечен чист. Много е хубав. Като цяло тази марка са супер шоколадите. И като вкус, и като качество.

# 1 405
Маслото от 250 гр е 5 лв . Юхууу!

# 1 406
Маслото от 250 гр е 5 лв . Юхууу!

Аз ш'си купя крава тогаз Joy..да си бия масло Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 407
  • Sofia
А ние  сме се обзавели с доста масло, та когато и където намалят масло - там ще купуваме.
На 5лв и отгоре, да си го държат. Или да ни вдигнат  и заплатите, ама дори и да стане, винаги има период, в които караме със стари заплати и нови, по-високи цени.

# 1 408
В Кауфланд от понеделник краварката ще е на 4,29, с цял лев по-малко от В Лидл.

# 1 409
Сините сливи са много хубави! Сочни са. Не някакви пресъхнали люспи.

Общи условия

Активация на акаунт