Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 075
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 380
Взех си Ритер шоколада за 1 ст, светлосин...уникален! Преполових го...с коняче Blush

Мискинка..другата половинка за мен ли я пазиш Joy

Не ги разбрах каките за кво говорят..купони, връщане,  бла бла..нищо не схванах Satisfied

# 1 381
Моите върнати днес рокля и клин си стоят в дигиталната бележка от вчера.
Скрит текст:
Няма да изчезнат от бележката, но като я разгърнеш и стигнеш до най-долу, трябва да имаш секция "Копие за връщане" и там да са посочени.
Точно така. На прегледа (където се вижда списъка с бележките с общите суми) се вижда с червено сумата на върнатия продукт, а като се отвори дигиталната бележка, продуктите си стоят. Като се отиде надолу на "Копие от връщане", тогава се вижда какво е върнато и сумата. Само веднъж съм връщала с приложението, другите пъти е било с хартиената касова бележка. 🙂
Скрит текст:

А самата дигиталната бележка (дори и след връщането изглежда така), но в копието по-надолу при плъзване си се вижда върнатото в червено, както и в списъка с диг. бележки се вижда:
Тета, приложих скрийншоти за неразбралите 😃

# 1 382
  • Sofia
И аз минах през Лидл - видиш ли ,детето не му се ядяло купешка пица ,а нещо пилешко пак . Та грабнах едно пиле и сега ще си го направя с картофки половината , малко супичка и ще врътна ( в буркан ,докато е топло) малко бяло месце с бульон за едно пиле фрикасе по-нататък Wink Wink
Кое е това лидълско пиле да готвите 3 манджи с него 🙄
Пиле с картофи вкъщи изчезва до нула на едно ядене + да има и салата иначе не стига 🙄
Вероятно това... и аз днес направих пилешка супа с допълнителните бутчета, с тези от пилето -  ще е друга манджа, с гърдите още една, а с фенера - бульон. Simple Smile

# 1 383
Долче, не четох , защото нямам приложение и не ме касае...мрънкам си само, лаф да става. Споко.

# 1 384
Тета, всъщност, ти успя да ме изпревариш с публикуването 😄 Та дописах последния ред 😃

# 1 385
Аз го видях преди да публикувам. Редактирането пак прави проблем..рри мен поне.

# 1 386
Странно...🤔 Ох, омръзна ми с това редактиране...по няколко пъти пиша едно и също 🤪

# 1 387
Виждали ли сте скоро фотоепилатори?

# 1 388
Пускали ли са преди тези ботуши и някакви отзиви за тях. Интересува ме основно дали пропускат вода.

# 1 389
Ботушките същите ги имам преди години съм ги купувала. Препоръката ми е да вземеш номер над твоя, защото трудно ги обувах на планина с чорапи по-дебели... Не са ми пропускали, доволна съм, но обуването ми е проблем. Не съм сигурна, но и май по-малко се пързалят. Държаха ми топло. Като цяло съм доволна.

# 1 390
Не пропускат и са топли, дори няма нужда от дебел чорап. Има риск да се спука лицевата част, при мен се случи след около 2 месеца и половина. Имат гаранция все пак, така че това не е чак такъв проблем, освен че ще трябва да търсиш други после.

# 1 391
Надявам се да можете да ми помогнете с информация.
Гледам, че от другата седмица в сряда ще пускат детско бельо, но от по-големите номера има само момичешко.
Момчешкото ще го пуснат в седмица след това или хич няма? Сещам се, че и друг път са пускали така само момичешко голямо, но не помня  момчешкото дали е било след това или изобщо е нямало.

# 1 392
В постоянния асортимент има ли лозови листа, или ако не е в ПА, поне дали пускат макар и лимитирани, в брошурата не виждам да са ги акцентирали.

# 1 393
Днес купих банани и ги таксували по 1.29лв, а не по 1.79лв.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 14:40 от ЧревоУгодник

# 1 394
Е днес явно са на 1.29, и нашите са толкова.

Общи условия

Активация на акаунт