Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 140
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз бих искала купон на Лупилу...ако може..😊
Ако може и да е разчетен...с цифри...още по добре...😂

# 1 366
Моите върнати днес рокля и клин си стоят в дигиталната бележка от вчера.
Скрит текст:
Няма да изчезнат от бележката, но като я разгърнеш и стигнеш до най-долу, трябва да имаш секция "Копие за връщане" и там да са посочени.

# 1 367
Вчера или онзи ден ги има в коментарите. И кода и цифрите

# 1 368
  • София
Мисля и тази седмица да пропусна Лидл. И следващата... С нищо не ме привличат. Sad

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 14:53 от Amiamo

# 1 369
Ето снимката с кода за 35%
Скрит текст:
и кода 1S01126B01525C00061 .Аз го предлагам на който вече се е възползвал и не може да го активира повече и би имал отново нужда и полза от намалението.Не искам да се правя на важна Simple Smile

# 1 370
Аз го ползвах вече този..
Мислех че имаш нещо индивидуално..
Като "Избрано за теб" или нещо друго...😊

# 1 371
  • София
Да знаете, че купонът за -35%на Lupilu ще е валиден за сканиране до края на годината.

# 1 372
  • Г. О.
Здравейте. Има ли бебешки пюрета Лупилу?

# 1 373
  • София
Има, да.

# 1 374
Здравейте,
За първи път взех шоколадовия кувертюр,но забравих за сметана и ей сега мм се връща с 36%-та сметана.Ок ли е и може ли точна пропорция?Шоколадов ганаш ще правя.

# 1 375
  • Пловдив
Взех си Ритер шоколада за 1 ст, светлосин...уникален! Преполових го...с коняче Blush

# 1 376
  • Sofia
... ей сега мм се връща с 36%-та сметана.Ок ли е и може ли точна пропорция?Шоколадов ганаш ще правя.
Идеална е сметаната.   Сметана : шоколад = 2 : 1

# 1 377
Това с двата купона ми мЕришеше на бонус бъг още оня ден, докато ровичкаха нещо по апа. Минах 120 одеве и ми изплю само шоколада/сока. За сметка на това плюсът три пъти ме изхвърли и се наложи да ме оправят ръчно Satisfied на касата, че бях нарамила шест мъфина. И две черни четки за клозет на -30% Joy

# 1 378
Мисля и тази седмица са пропусна Лидл. И следващата... С нищо не ме привличат. Sad
Пък аз влизам на случаен принцип, все се изненадвам с нещо, почва да ми липсва ако пропусна седмица, човърка ме любопитството.

# 1 379
И аз минах през Лидл - видиш ли ,детето не му се ядяло купешка пица ,а нещо пилешко пак . Та грабнах едно пиле и сега ще си го направя с картофки половината , малко супичка и ще врътна ( в буркан ,докато е топло) малко бяло месце с бульон за едно пиле фрикасе по-нататък Wink Wink
Кое е това лидълско пиле да готвите 3 манджи с него 🙄
Пиле с картофи вкъщи изчезва до нула на едно ядене + да има и салата иначе не стига 🙄

Шоколадът синият наистина е мноУ як.

Общи условия

Активация на акаунт