Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 893
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 485
Аз ще изчакам британска седмица в Лидл да видя дали ще заредят ирландското Kerrygold.

# 1 486
Пийкок, пускали са ги тези при нас (в БГ имам предвид), със сигурност едно от зарежданията е около август месец. Но пускат и по друго време.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 20:55 от dolce miele

# 1 487
  • София
И ДДС е различно в Германия - 19%, на някои храни по - ниско, при нас е 20%, както знаем. И потреблението е в пъти по - голямо, абсурдно е да се сравнява с бг пазар просто.

Вчера в Лидл на Алабин си взех книгата, дадоха ми и точки.

# 1 488
Здравейте!  Този боб вкусен ли е?  В редките случаи, когато готвя боб вземам от консервите.

# 1 489
  • Sofia
Тази красотичка имало ли я е скоро при нас ?
Скрит текст:
Пийк, това е на принципа на нутрибулета, който аз не харесвам, че за да добавиш нещо трябва да спираш и да отвиваш.  Та затова пролетта си взех онзи със стъклената  каната от Лидла, дето го имаше и не много отдавна .също

# 1 490
Аз искам такова малко,че мястото свършва. Искам да смилам на малките разни неща за хапване/ пийване.
Писала съм писмо до милия старец за нещо такова. Ако не ми го е получил, ще дебна за такова в Лидл

# 1 491
  • София
И в къщи станаха много уредите, затова съм решила, когато ми потрябва, вадя от кутията.
Аз искам кухненския  робот от 40 лв.

# 1 492
  • Sofia
Аз искам такова малко,че мястото свършва.
То основата е същата, само каната е по голяма/висока, но е много по-практично и удобно.

# 1 493
^^ Голямата кана мели по-едро и остават повече видими парченца, малката е по-подходяща ако се добавят ядки ¯\_(ツ)_/¯

# 1 494
Покрай другите покупки погледнах от мързел баницата с тиква. Ебати съдържанието, не ме мързи толкова.

# 1 495
😂 По-добре едва ли може да се каже. 😜

Морена, ти какво добавяш? Аз слагам всичко за смутито на един път и смилам в обърнатата чаша. После е удобно и за пиене с другия капак. Лесно ли се мие долу при резците в тази кана, как ги достигаш?

# 1 496
И аз съм в търсене на Еър фрайър, та гледам в брошурата за идващата седмица, че уредът ще се предлага. Въпросът ми е ако отида сутринта рано дали ще са го изложили вече?

# 1 497
  • Sofia
Соул, обичайно течност добавям (отгоре през малкия отвор) когато искам да разредя - крем супи или смутита/ шейкове. Откакто имам този, не ползвам нутрибулета.

# 1 498
  • София
Днес давали ли са някъде точки (в софийски Лидл)? Имам 4 точки и се надявах с днешното пазаруване да станат 5, но на Екзарх Йосиф били свършили отдавна.

# 1 499
  • Буркина Фасо
И пак към Еърфрайер - ът😊
Малко цяло пиле ще се събере ли..за този от утре питам..
А относно мощността...
Ами това си е мощност за мен..т.е. в случая по- бързо би следвало да е готвенето...😊
2150 W за 5 л. Срещу 2000W но аз 11 л.
Мисля, че би дало сериозна разлика..🤔
Така си мисля аз...🤔🙂
едно ядене се приготвя според температурата.
с по-голяма мощност ще достигнеш дадената температура за по-кратко време. но на самото готвене му трябват 1-2 ч.  на практика с по-голямата мощност ти ще спестяваш от тока поради по-малкото време за достигане на необходимата температура. не знам ясно ли го написах.
5 и 11 л.  е вместимостта на съда. плътно.  единият съд събира 5л течност, а другият 11.  но едно пиле не заема плътно цялата вместимост.
според мен вместимостта е важна да се знае колко е височината на съда за да може да се побере пилето в него.
дори вместимостта да е 20 л, но височината на съда да е 10 см  този уред не може да се използва за приготвянето на цяло пиле. в същото време съд с вместимост 10л, но с височина 30 см то ще се сготви без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт