Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 906
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Sofia
Масло без краварка от утре в К на 4.29лв.

................ и нямаше жив кроасан (с масло) при нас.
Не само при вас, а и при нас, от цяла седмица ги няма кроасаните с масло, има с някакви си кренвирши, които ние не купуваме, къде отидоха теЗ кроасани?
Точно, душата, с кренвирш (дане не изглеждаше апетитно) и  с нуга имаше.

# 1 471
А дали може да покажете слоу-кукъра? Също и фрайъра-фурничка? Нали говорите за друг уред различен от този сега пуснатият?
Преди не им обръщах особено внимание, но фурната ни е тръгнала към смяна...
Като слушам отзиви и гледам снимки, ще ми е тъкмо за двамата. Бебето още е на друг тип храна, има си принципно отделен уред, но може и за нея да правя разни работи там...
Слоу кукъра в момента го има в лидл, Цена 44 лв, вижте го.
Фраер фурна не съм виждала в Лидл, аз нямам такова нещо и не смятам да имам.

# 1 472
Масло без краварка от утре в К на 4.29лв.

................ и нямаше жив кроасан (с масло) при нас.
Не само при вас, а и при нас, от цяла седмица ги няма кроасаните с масло, има с някакви си кренвирши, които ние не купуваме, къде отидоха теЗ кроасани?
И аз много ги обичам! Ама маслото е скъпо, трябва да вдигнат цената. И се търси евентуално доставка на масло останало някъде по-евтиничко (за производителя), за да закърпят... ииии такива ми ти работи. Нищо чудно и по 2 лв да станат.

# 1 473
Да, нищо чудно с тези цени на маслото и с маргаринче да започнат да ги правят, а само ароматът да е на масло...🙄

# 1 474
Не знам кое от къде да вземат, ето актуални цени в Кауфланд Германия. Масло 2,50 лв на промо. Милка за лев и 10, Нутела 6 лв и нещо килограм....

# 1 475
И пак към Еърфрайер - ът😊
Малко цяло пиле ще се събере ли..за този от утре питам..
А относно мощността...
Ами това си е мощност за мен..т.е. в случая по- бързо би следвало да е готвенето...😊
2150 W за 5 л. Срещу 2000W но аз 11 л.
Мисля, че би дало сериозна разлика..🤔
Така си мисля аз...🤔🙂
Като човек, държал два много сериозни изпита по електротехника като студентка ще обясня, че няма никаква разлика във времето на приготвяне на храната. По простата причина, че има терморегулатор, който поддържа зададената температура. А тази мощност, съответно консумацията на енергия, е само във времето, когато работи нагревател. Ако в обем от 5 литра работи непрекъснато нагревател от 2 kW, след 10 минути всичко вътре ще изгори, уредът няма да издържи, управляващата електроника ще е в небитието. Може и нещо да пламне.
Голямата ви фурна е на същия принцип - терморегулаторът периодично изключва, но поради много по-големия обем загрява много по-бавно и използва много повече енергия.
Моята 2 kW  фурничка загрява за под 2 минути до 180°, след това нагревателят много рядко се включва. Във времето, когато той не работи, реалната работна мощност е минимална, защото консумират само вентилаторът и електрониката.

# 1 476
Днес в друг филиал маслото 250 гр беше 4.29.

# 1 477
  • София
Не съм впечатлена от черешовия ликьор.

# 1 478
  • София
Не знам кое от къде да вземат, ето актуални цени в Кауфланд Германия. Масло 2,50 лв на промо. Милка за лев и 10, Нутела 6 лв и нещо килограм....

И  цените  не са мръднали от юни 2021. Тогава бях 3 месеца там на гости, пазарувах редовно в К. , Алди и Нето. Масалцето е любимо на внука и все от него купувах на тази цена. Майка му пък си търсеше нутелата.
Но май там ДДСто за храни е по-ниско. Не съм сигурна - чела съм нещо подобно.

# 1 479
  • София

От не баш немското, на който му трябва 🙂

На същата българска фирма Ростар и същия грамаж :

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 19:27 от RebelHeart

# 1 480
Това без краварката взех веднъж и въобще не ми хареса. С краварката не съм пробвала. Сега за коледните сладки си взех турско за 15 лв. кг.

# 1 481
  • София
Купих масло Президент, но от друг магазин. Поне съм сигурна, че е хубаво.
Маркенбутера го харесвам.

# 1 482
Това масло без краварка и с немско име го ползвам често, става, не съм се зачитала в състав. На вкус ми допада, възможно е да не е качествено, но такова най-често ми попада в магазините. От Билла ноември мес.се заредих с него - пет пакета.

# 1 483
Тази красотичка имало ли я е скоро при нас ?

# 1 484
Не мисля.
Аз в чопъра ги джуркам тия плодчета.

Общи условия

Активация на акаунт