Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 607
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Mostly in my mind
Понеже досега само сурова макадамия съм купувала, имате ли представа дали тази печената може да се влага в разни салати например?

И на мен това м се падна, ама скъпо бее.....ще пропусна.
нормално. все пак е най-скъпата ядка. но е и много полезна. чела съм,че се хапва по 2,3 на ден. цената й с намалението е хубава. ще взема. понякога взимам от един магазин в Кауфланд за ядки, но там е 7 лв за 100гр. печена и аз не съм яла. все сурова взимам.

# 1 621
Скоро беше намалена пак, но не заредих достатъчно. Благодаря на Панайоту и на Пийк за купоните! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 1 622
  • Mostly in my mind
как става подаряването на купони?

# 1 623
  • софия
Много ли ще е нахално да ми препоръчате нещо добро в такъв случай?
Мога да препоръчам, но не от Лидл.
Скрит текст:
Ракия не пия, но на Кортен е разкошна и с удоволствие си сипвам по повод от нея. Купуваме от Аванти, не знам къде другаде има, не съм гледала.

# 1 624
ММ вчера си купи от крушовата ракия от каталога и му хареса.

# 1 625
  • София
Създърмата на родна стряха става ли за ядене? Или е с особен вкус...

# 1 626
  • София
как става подаряването на купони?
Активираш го/ги, отваряш Лидл+ картата, правиш скрийншот и пращаш.

# 1 627
Понеже досега само сурова макадамия съм купувала, имате ли представа дали тази печената може да се влага в разни салати например?

И на мен това м се падна, ама скъпо бее.....ще пропусна.
нормално. все пак е най-скъпата ядка. но е и много полезна. чела съм,че се хапва по 2,3 на ден. цената й с намалението е хубава. ще взема. понякога взимам от един магазин в Кауфланд за ядки, но там е 7 лв за 100гр. печена и аз не съм яла. все сурова взимам.

Нека да е скъпа. Аз коментирам купончето в случая - много мижава отстъпката, според мен.

# 1 628
  • София
Който се интересува от "Фритюрника с горещ въздух" - има доста бройки в Лидъл на  бул. "Черни връх" 173. Беше сложен  и един от предишния модел, 1450 W. На текущите пише XXL.
На кутията на снимка има и цяло печено  пиле в чекмеджето/кошницата.
Този път са заредили достатъчно бройки.
По телефона казаха, че има и в "Ринг" МОЛ, в Захарна Фабрика(на Сливница), в Овча Купел, Самоковско шосе, Люлин(Царица Йоанна), Младост и др.

# 1 629
  • София
soul81, защо изчезна твоята публикация за маслото, ти ли я изтри, лайкнах го, исках още веднъж да го прочета, въпреки че съм напълно убедена ,че се внася качествен продукт, но тук го препакетират в оригиналната опаковка, но със сменен състав, половината е оригинално масло, а другата половина с ерзац на масло. Няма начин в Германия това качество на този вид масло, което се предлага у нас под това наименование  да просъществува, не е възможно, ясно си беше, че схемата им работи в ущърб на покупателя, разбира се. Глобата от 1 мил. им е малко, трябваше да ги затворят окончателно, след като лъжат безумно това би трябвало да последва.

# 1 630
# 1 631
Брей, сега купих свински врат и контрафиле от Фантастико, испанско, вносителят на единия вид месо беше Ростар, на другия Милки био Груп. Тия явно внасят какво ли не.

# 1 632
Ростар са ок, по техен сигнал е наказан некоректният вносител Милки био груп.
Не четете внимателно. Аз прочетох самият Акт -1211/16.12.2021г на КЗП, там има и снимки на фалшивата опаковка и още много подробности.

Извадка от този Акт:
Ростар винаги се е стремяло към спазване на всички правила на честната
конкуренция, затова с изненада установява, че Милки Груп разпространява
продукт - краве масло, което напълно имитира продукта, произвеждан от Fude +
Serrahn Milchprodukte GmbH & Co.KG. Първоначално дружеството е направило
тестова покупка на продукта, с която установява, че наистина е налице имитация.

Целият акт се тегли от тук в пдф формат
http://reg.cpc.bg/Dossier.aspx?DossID=300057001

Това масло не се ли предлага в Лидл? Защо да е спам..нали имаме право да коментираме продуктите в лидл.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 15:38 от teta75

# 1 633
Ростар са ок, по техен сигнал е наказан некоректният вносител Милки био груп.
Не четете внимателно.
Аз не казвам че не са окей, просто ми прави впечатление че явно са големи вносители.

# 1 634
На месо/месни продукти, и на млечни продукти - вносител. Не е нещо необичайно. На друго не.

Общи условия

Активация на акаунт