Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 603
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 635
На месо/месни продукти, и на млечни продукти - вносител. Не е нещо необичайно.
Не е необичайно, но явно зареждат всички вериги, а сигурно и не само.

# 1 636
  • София
Дами отново ми трябва вашата помощ, в търсене на яке за бебеносене съм,  търсих когато казахте че има но не открих..

В Младост 3 преди 2 ч. видях 1 черно, но не гледах кой № е.

# 1 637
  • София
В този случай  Ростар просто са докладвали конкурентите, и бегла мисъл не са имали за здравето, правата и джоба на потребителите.  Интересно  е какво има в техните опаковки и защо контролните органи по храните не тестват периодично какво се предлага на пазара. Не само вносните продукти, но и произведените в България. Ако има строг контрол и  солени глоби ще се замислят дали да пробутват имитации.

# 1 638
  • Mostly in my mind
Тет,  КЗК не КЗП. И ти не четеш внимателно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 639
В този случай  Ростар просто са докладвали конкурентите, и бегла мисъл не са имали за здравето, правата и джоба на потребителите.  Интересно  е какво има в техните опаковки и защо контролните органи по храните не тестват периодично какво се предлага на пазара. Не само вносните продукти, но и произведените в България. Ако има строг контрол и  солени глоби ще се замислят дали да пробутват имитации.

Описали са какво внасят, от кого е произведено..на когото му е интересно, да прочете. По какви причини са докладвали, не е важно, но е редно да се каже, че тях също са ги разследвали, по повод сигнала им. За да могат да сравнят накрая кое е оригиналното внесено, кое е ментето с фалшиф етикет и фалшиво описание.

# 1 640
Който се интересува от "Фритюрника с горещ въздух" - има доста бройки в Лидъл на  бул. "Черни връх" 173. Беше сложен  и един от предишния модел, 1450 W. На текущите пише XXL.
На кутията на снимка има и цяло печено  пиле в чекмеджето/кошницата.
Този път са заредили достатъчно бройки.
По телефона казаха, че има и в "Ринг" МОЛ, в Захарна Фабрика(на Сливница), в Овча Купел, Самоковско шосе, Люлин(Царица Йоанна), Младост и др.
На какъв номер мога да се обадя за да ми препратят

# 1 641
  • Sofia
Макадамия на салата (и не само) като всяка друга ядка бих слагала без да се замисля. Simple Smile

# 1 642
Който се интересува от "Фритюрника с горещ въздух" - има доста бройки в Лидъл на  бул. "Черни връх" 173. Беше сложен  и един от предишния модел, 1450 W. На текущите пише XXL.
По телефона казаха, че има и в "Ринг" МОЛ, в Захарна Фабрика(на Сливница), в Овча Купел, Самоковско шосе, Люлин(Царица Йоанна), Младост и др.
Има само един телефон с 0800....на сайта го има, не мога да цитирам по памет.
Съмнявам се да препратят в др.филиал.

# 1 643
На мен ми предстои пазаруване - то не остана, два дни, а така да не ми се бута в навалицата.
Аз пазарувам само в темата, приключих още предната седмица. Тука навалицата е готина 😁
Милки груп замесени ли са, бегайте далече 😉

# 1 644
Моите купони за вино и макадамия също няма да ползвам, яко някой ги иска да ми пише.

# 1 645
Има само един телефон с 0800....на сайта го има, не мога да цитирам по памет.
Съмнявам се да препратят в др.филиал.
А тези номера 0800 не са ли платени номера имам предвид ще ме таксуват ли

# 1 646
  • София
Много благодаря на zvаnchе за препоръката за ракията.

2 дни издирвах ликьора аналог на Бейлис в моя филиал, но без успех. Та , да докладвам, че се разходих до новия магазин на Тодор Александров и там имаше доволни количества. Взех си също намалена с 30% етикет телешка наденица от младо телешко, ако някой й се чуди - да взима. Страхотна! Докопах се и до намалените валериана, рукола и италианска салата , много ги ядеме тия зеленийки, а при нас бяха блян...ходих 2 пъти в един и същи ден да ги издирвам и все празни кашончета намирах.
Възползвах се и от купона ми за тиква, ще правя брауни след малко.
Напомням, че ако някой иска купон за макадамия и вино, да пише.

# 1 647
  • София

А тези номера 0800 не са ли платени номера имам предвид ще ме таксуват ли

Можете да ни потърсите и на безплатен за вас телефон:
телефон: 0800 14141
Понеделник до петък: 8:30 - 18:00 ч.
Събота: 10:00 - 16:00 ч.
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport

# 1 648
Номерата с 0800 са безплатни.
Платени са 0700.

Така че спокойно им звънни на лидлци

# 1 649
Сутринта ми беше май последното пазаруване за годината, зеленчук, мръвка, три бутилки винце за подгряване с подправки, шоколадчета Ритер - ама те се смалили! Вече пазарувам само по план - кисело мляко за към коледния кекс, а може би и към щоленче Hug Сутринта изхвърлих половин забравен пъпеш от хладилника, и си купих нов, цял, защото реших че трябва да има такова в хладилника, защото е супер готин плод 😂

Кутия готово гретенче взех, ама те са миниатюрни, в брошурката изглеждат големи. Мислех гретена да го пробвам преди коледа и ако ми хареса да пазарувам пак за празниците, ама вероятно ще го робвам чак следващата седмица. На картинка ми хареса, а като го гледам в ръка не ми се яде такова Rolling Eyes Чудих се с какво да го сервирам, като се прибрах ми хрумна че може с шунка, сега се чудя да не ходя ли пак в петък... Най-любопитното беше, че Лидълския паркинг беше най-културен, пред другите магазини беше абсолютна бутаница с коли, хвърчат накъдето си искат, а пред Лидъл културно, бавно, учтиво, да ти е кеф да ходиш пак Smiley Не винаги е така, затова ми направи впечатление.

Мислех да вземам олио, обаче не минахме покрай този стелаж и забравих Sweat Smile Сега имам само една бутилка и се чудя дали ще ми стигне, голям стрес е по тия празници, човек не мисли рационално. Само си мисля как магазините ще са затворени един ден и ще се гладува 🤣 Взех и виното от брошурата, може би утре ще бъде дегустирано, пиеше ми се днес, ама ще излизаме сега и нямаше как. Каберне не съм вземала от сто години. При вината имаше много празно на щанда Satisfied
Прибирам се и хоп, купон за зеленчук, къснооооо Rolling Eyes Купоните за разни бисквитки не ги активирах, да не се изкушавам Grin В нехранителните тази година нямаше абсолютно.никакви.коледни.неща, или поне нищо дето се набива на очи, освен свещи някакви ароматни и ония шишенца с клечките, ама такива последния път като се изкуших и взех, не миришат особено, почти нищо Triumph Съвсем извън сезона си взех сладолед с лешници, пичът на касата много се вдъхнови, бил супер на вкус, ще видим... Напоследък нещо не ми допадат сладоледите им,  но поне този винаги мога да го пъхна в кафе Smile

Ей, много емоции в един толкова малък магазин Flowers Evergreen Tree

Общи условия

Активация на акаунт