Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 660
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 590
За кои боти/ботуши питате? За велурените скъпи или за евтините водоустойчиви? Според мене и двата вида не стават за нищо - просто е много проблематично дали могат да се обуят. Аз върнах черни от евтините, никакъв шанс да си намъкна крак вътре, две тетки се опитваха сигурно половин час в магазина да намъкна един крак в по-скъпите, като естествено бяха скъсали етикета и връзката между двете обувки. Като направих забележка на едната тя ми каза, че били нейните и щяла да прави с тях каквото иска. Без да ги е купила. Е, аз купих едни, както писах на обед, никакъв шанс да бъдат обути, но ги върнах във вид все едно Току-що са изложени - дори и с картона и натъпканата хартия вътре.
Пълен отврат са и повече изобщо няма да поглеждам техни обувки.

# 1 591
Подлъгват с ниски цени, но разликата между лидлски обувки и "истински" обувки е като да стъпваш бос по пирони или да стъпваш по памук. С дребни изключения.

# 1 592
  • София
Аз днес си купих от белите апрески. Имам стари, от грозните кафяви, изкараха 2 сезона и половина ежедневно носене. За съжаление миналата зима почнаха да пропускат. Надявам се новите да са също толкова издръжливи. Дано Flowers Four Leaf Clover

# 1 593
Обувките им са станали доста зле напоследък.

Кой е хубав - за пилешки панирани нещица, за хамбургери домашни?
Моите предпочитания са към сос хамбургер и ББQ Poultry Leg

# 1 594
Някой има ли го? Струва ли си покупката?

# 1 595
Понеже досега само сурова макадамия съм купувала, имате ли представа дали тази печената може да се влага в разни салати например?

# 1 596
Някой има ли го? Струва ли си покупката?

Свекър ми две зими се топли с това и преди два месеца беше много нещастен, че като го извадиха за първите хладни дни-не работеше... Пратиха им от Германия ново( друг цвят), това явно не подлежеше на ремонт. Доволни са!

# 1 597
Зимни обувки от Лидл никога не съм си вземала, но преди време бяха пускали лятото пантофки, взех си от всичките цветове и вече няколко години са абсолютно здрави, страшно удобни, не правят пришки. Чакам да пуснат за планина, че много ми ги хвалят Simple Smile

# 1 598
  • In transit
П. С. Не знам как е цената на изварата в кофичка на РС, обаче специално ви снимах аналогичната на Брей! Оцъклих се като видях още по-новата цена (от 1,99 на 2,19, 2,29 и сега е 2,79🙄):

Като маслото върви нагоре...
Имам чувството, че само в Лидл и К. цените скачат така..вчера в Метро нарочно се загледах пак по цените на маслото, сметаната и кашкавалите. Ми не са мръднали от преди месец.

# 1 599
Миналата седмица имаше много хлебопекарни, тази седмица дали сте виждали някъде, че една приятелка иска да ѝ купя, че ѝ похавлих моята?

# 1 600
  • София
Миналата седмица имаше много хлебопекарни, тази седмица дали сте виждали някъде, че една приятелка иска да ѝ купя, че ѝ похавлих моята?

В събота имаше на Алабин.

# 1 601
В Овча купел имаше 5-6 срещу фризерните витрини със зеленчуци.

# 1 602
Благодаря, ще мина днес да проверя.

# 1 603
На мен ми предстои пазаруване - то не остана, два дни, а така да не ми се бута в навалицата.

# 1 604
Хубаво ли е това вино?

Общи условия

Активация на акаунт