Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 770
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Варна
Седя като дива Мара и се вкарвам във филм...размразявах цяла нощ в хладилника тази кайма, сега я готвя с ориз за сарми и нещо взех да се чудя ок ли е, все пак е купувана октомври, съхранявана е във фризер.
Не мирише на гадно, но на цвят не беше розова, а сивкава. Или е нормално?

Да не би защото е смес и има говеждо и затова да ми се струва странно?

# 2 251
Има ли пилешка пържола бут в Лидл?
знам че я има тази марка Росо но търсих , не намерих. не съм купувала досега на тази марка, не знам дали са хубави, но не виждам никъде на градус например. и на никоя марка не видях! А точно такъв  тип месо ми трябва , търсих и в била или е изчерпано или не са изкарвали скоро, не знам. Всички явно са се тръшнали точно това да купуват.
Прилагам снимка да стане по -ясно какво точно търся :

Винаги е имало ... обезкостен пилешки бут се води, не само на Роко ли е, поко ли е...но и на друга марка от евтиното. Сега дали няма да е обрано, нямам идея. но принципно се предлага в лидл това, което търсите.

# 2 252
  • София
Привет. Има ли в Лидл Дулсе де Лече ? Имам един пакет кори Медовик от руски магазин и се чудя как да ги спретна.

# 2 253
Киса, тази кайма не бих я готвила.

# 2 254
  • Sofia
.. Има ли в Лидл Дулсе де Лече ? ..
Не, ама понеже съм разглеждала без да търся точно дулсето, не съм на 100% сигурна.

И нашия паркинг е бая пълен, нищо че има повече места и магазина пълен, поне на каса не се чака.
Взех набелязаното, ама забравих зехтина, но така или иначе оставих зелената салата и копъра за 02 или дори 03ти, та тогава и него.

# 2 255
  • София-Младост
.

# 2 256
  • Седмото небе
Народа пазарува като за последно при нас на Борово!!! Все едно нещо без пари дават, такава лудница беше преди половин час!
Бях решила да се отбия днес за дребни неща, да не чакам утре последния момент и съжалих, че влязох. Взех си каквото ми трябваше точно за 5 минути и още 10 чаках за каса.
Яд ме е, че нямаше зехтин... Бил свършил рано-рано уж или пък не им се занимаваше да ми потърсят. На 2 може и да се пробвам пак, че го харесваме много, особено на 8,99 цена Joy
Рулетка ми даде веднага (пусна ми -30 на някакви сладки неща), касова бележка също дигитална дойде веднага, ама скреч карта нъц! Дали ще се забави или няма да има?

# 2 257
Само Коледна рулетка Simple Smile

# 2 258
Няма скреч. Има рулетка

# 2 259
Киса, каймата така ли си я съхранявала? В тази си опаковка? Ако е така- видът ѝ е от начина съхранение. Т.е. от въздуха в опаковката. Аз вадя, слагам в найлоново пликче, опитвам се да махна всичкия въздух и тогава слагам във фризера.

# 2 260
Привет. Има ли в Лидл Дулсе де Лече ? Имам един пакет кори Медовик от руски магазин и се чудя как да ги спретна.

В Берьозка ще има. Иначе в темата за Черешката го обсъждахме надълго и нашироко дулсето, какво е, и къде го има.

Иначе с кори медовик аз правих селска френска торта, със заквасена сметана и сладко кондензирано мляко, и сладко от боровинки. Може и с маскарпоне към част от сметаната.

# 2 261
По принцип има пилешка пържола от бут, но на друга фирма - Пилко или Градус, даже днес отидох за същото, 8лв и нещо е килото.
При нас в 10.30 паркинга беше пълен, аз награбих Климентини и разни други намалени неща, но изобщо не съзрях грейпфрути, нищо де, то не може всичко 😸
Авокадо мрежа на 3.50, брюкселско зеле, краставици на 2лв, бургери Блек Ангъс намалени, пил. бутчета, и едно сирене с цветя 😎
Оползотворих си купона за 5 лв отстъпка, имах и 30% намаление на белгийските гофрети и харесваните бисквити с масло, та и тях взех, нищо че ми стана лошо от гофретите последният път🙈
Сьомга взех, грах с моркови замразени за гарнитура и разни млека.
А, взех и намален зрял чедър, на 13 лв. за кг. излизаше.
Сиренето с цветя 😎

# 2 262
  • София
Благодаря Тета. Нямаме Берьозка. Сега ще надникна в темата за Черешката .

# 2 263
В Билата ли имало, не помня..имаше го някъде по нашите магазини вериги...

# 2 264
  • Асеновград
Благодаря Тета. Нямаме Берьозка. Сега ще надникна в темата за Черешката .
Има консерви кондензирано мляко, взимаш една и вариш.
Единия вариант е да я вариш в тенджера неотворена. Така може да се сварят например две три кутии и да се съхраняват дълго време като са неотворени.
За директно ползване аз предпочитам да изсипя консервата в тенджера  и да варя, по бързо става и докато бъркаш виждаш до каква консистенция е стигнало.
Правила съм и от прясно мляко, също става лесно и хубаво.
От Берьозка съм взимала веднъж готова сгущенка, не ми хареса. Прекалено преварена. Дулсе де лечето е по наподобяващо светъл карамел му. Не знам дали го обясних добре. Но сгущенката беше прекалено сгъстена и тъмна.

Общи условия

Активация на акаунт