Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 765
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 265
https://www.bg-mamma.com/?topic=1350850.900

Виж така отива ли там където го коментирахме, че едва ли ще го намериш, то било от старата тема.

Ето цитат от онази тема, имало го в Била:
Сгущенка/Дулсе де лече има и в Билла, стои при консервите с кондензирано мляко. Купих миналата седмица.

ПС..сгущенката Е дулсе де лече.

# 2 266
  • СОФИЯ
На Сточна гара паркингът преди час беше пълен, но работеха много каси и нямаше опашки. Клементини и аз взех, да не се мина. Също намалена торта гараш на Амбелино. Рулетката ми се появи чак сега.

# 2 267
Брадата, и у дома се действа така с менюто за Нова година, както у вас, обаче ме заитригува какво съм изпускала до сега и се оказа, че са хапките спиралки с лаваш. Може ли рецептата?
Мари, аз май и не съм споменавала досега, защото лаваш в Лидл няма и единствения път като пуснаха, се изкупи в първия ден.
Скрит текст:
У дома сме фенове на този тип хапки, а на рождения ден на дечко, където традиционно правя почти всичко сама за кетъринга, бяха хит. В основни линии приготвям кремова основа за намазване - крема сирене с подправки и различни добавки според идеята, отгоре тънки резени с каквото съм решила, завивам плътно ролце, вкарвам за десетина минути във фризера за да се стегне малко и после режа на филийки, подреждам в плато и воала. Утре за дечко ще са с крема сирене, шунка клийн лейбъл, кашкавал и айсберг, а за нас тези постните Wink Правила съм и такива и такива - просто като идеи Wink Най-удобно е с квадратен лаваш, но и с кръгъл става - само трябва да се подрежат крайчетата, но пък хем се дегустират така Simple Smile

Днес бяхме първите клиенти и дори осветлението още беше приглушено, хладилните витрини тъмни, а вертикалните такива покрити с щори... Голям кеф да си пазаруваш на спокойствие - бях го забравила това Blush
bradata, в тези хапки, лаваша може ли да се замени с нещо друго?

# 2 268
  • Пловдив
Момичета, понеже тук сте супер запознати със стоките в Лидл, да ми кажете има ли в постоянния асортимент сладко от боровинки. Искам задължително да е сладко, а не конфитюр. 
Благодаря 💐

# 2 269
  • Перник
Момичета, понеже тук сте супер запознати със стоките в Лидл, да ми кажете има ли в постоянния асортимент сладко от боровинки. Искам задължително да е сладко, а не конфитюр. 
Благодаря 💐

Имаш предвид с цели плодчета вътре?
Да, има такова. Купувах 2 пъти. Не е лошо. Ако не си пробвал домашно скоро даже е хубаво Simple Smile

Дулсе де лече може да се направи и в микровълнова - става бързо, не се налага да бъркаш нон стоп Simple Smile

# 2 270
  • София
Момичета, не открих отзиви за робота да почистване на Лидл за 299лв. Има ли някой впечатления за него, моля да сподели.
Похвала за топлият шоколад на Делукс 3.99лв.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 15:02 от Stеfa

# 2 271
Тет, варената сгушенка е дулсе.

# 2 272
  • София
Дулсе де Лече е това - има в Метро
Скрит текст:
а в руските магазини е само карамелено мляко, има разлика между двете и на вкус и на консистенция
За НГ ще пека агнешка плешка, а руска салата правя с шунка, онази от Лидл, крайчетата, но не винаги слагам, иначе е с картофи, моркови, кис. краставици, грах на Бондуел, само такъв ползвам, майонеза на Hellmann`s Light и ще си направя зелена салата,  за десерт ще е това СВЕЖА ЯБЪЛКОВА ТОРТА и край , повече нищо няма да има.
Скрит текст:
Толкова ядене беше на Коледа, че още ме държи и ако е до мен само ще си мина с кисело мляко и филийка хляб и ще приключа, ама не е само до мен

# 2 273
Тет, варената сгушенка е дулсе.

Тихо, не ме обърквай. Тъй ли беше...Таман ги научих.
Дала съм линк, да четат там Simple Smile

Благодаря 💐

При нас има само един вид, едно бурканче, стои до течните шоколади, внимателно гледах, когато ми трябваше за тортата. Чак цели плодове няма вътре, ще ти снимам довечера остатъка в бурканчето. Няма да влизам в разсъждения дали е сладко, дали конфитюр, и това конкретното какво е, защото не му разбирам. Предлагам снимков материал, а ти ще си прецениш.

# 2 274
  • Mostly in my mind
Сгущенка тъкмо взех днес от един квартален супермаркет, че ми трябваше за банофи пая за утре вечер. Тази, която взех, стои много твърдо, абсурд да се разстели.  Затова аз я разбивам с миксера като слагам и малко сметана вътре и сонсистенцията става добре. Имайте и това предвид.
Иначе към 9 ходих и до Лидл. Уж да избегна навалицата по-късно и утре. Имаше хора, но бързо ставаше на касите. Взех совиньон блан на ЕМ. Добро му е намалението. Simple Smile

# 2 275
Утре се чудя кога да ида към 10 сутринта или към 14 часа, за да избегна навалицата.

# 2 276
Любителите на бисквитите с 32% масло да си ползват приложението, дава купон за 30% отстъпка за тях и някакви други.

# 2 277
Това е купон от рулетката, не всеки го има (назад писах, че и на нас се падна такъв).

# 2 278
  • Асеновград
Сега се връщам от Лидл, плодовете опоскани и скъпи. Клементини 2.29 лв. , взех авокадо, гъби, и сладки неща за децата. Плодове ще взема от пазара или някой квартален магазин. Заредих и баклава от кварталния, отдавна не бях попадала на толкова хубава. За Коледа изядохме две големи кутии.
Имаше хора в магазина, но и по зле е било.

# 2 279
  • Бургас
Скрит текст:
Брадата, и у дома се действа така с менюто за Нова година, както у вас, обаче ме заитригува какво съм изпускала до сега и се оказа, че са хапките спиралки с лаваш. Може ли рецептата?
Мари, аз май и не съм споменавала досега, защото лаваш в Лидл няма и единствения път като пуснаха, се изкупи в първия ден.
Скрит текст:
У дома сме фенове на този тип хапки, а на рождения ден на дечко, където традиционно правя почти всичко сама за кетъринга, бяха хит. В основни линии приготвям кремова основа за намазване - крема сирене с подправки и различни добавки според идеята, отгоре тънки резени с каквото съм решила, завивам плътно ролце, вкарвам за десетина минути във фризера за да се стегне малко и после режа на филийки, подреждам в плато и воала. Утре за дечко ще са с крема сирене, шунка клийн лейбъл, кашкавал и айсберг, а за нас тези постните Wink Правила съм и такива и такива - просто като идеи Wink Най-удобно е с квадратен лаваш, но и с кръгъл става - само трябва да се подрежат крайчетата, но пък хем се дегустират така Simple Smile

Днес бяхме първите клиенти и дори осветлението още беше приглушено, хладилните витрини тъмни, а вертикалните такива покрити с щори... Голям кеф да си пазаруваш на спокойствие - бях го забравила това Blush

bradata, в тези хапки, лаваша може ли да се замени с нещо друго?
С тортили, арабски хляб - нещо такова тънко и пластично. Може би и с палачинки би станало сполучливо, но не знам доколко биха се задържали спиралките с тях.

Общи условия

Активация на акаунт