Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 787
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 235
Сега чак набързо погледнах брошурата, само 7 такива стикери видях, такова чудо досега не е било, но поне предупреждават. Радвам се, че е безинтересна отново.

# 2 236
На мен ми харесаха някои от диетичните неща.

# 2 237
  • София
Поредната разочароваща брошура... AngryNeutral Face

# 2 238
Ние ще вземем протеин на FitSpo. И клинове. Не помня кой тук преди време беше се възмутил, че и Ивет Лалова няма толкова клинове (не за мен), но много се смях тогава на сравнението и всеки път се сещам за него/нея, като пускат клинове. Ами пак ще взема. Отслабнах и нови трябват Sunglasses Протеинова пица не са пускали досега май, но сигурно ще е пълна с боклуци. Жалко, че вече няма протеинова паста. Беше на добра цена.

# 2 239
  • Sofia
Погледанх снощи с едно око новата брошура и нищо не ме грабна, та сега - на поправителен, че се съмнявам съвсем нищо  пък да не поискам.

Мария, спиралите с правят като изрежеш ленти тесто (с бутер са много приятни, както и с обикновено тесто), слагаш плънка, усукваш и печеш. С лаваш ако са, много кратко се пекат, бързо изгарят.

# 2 240
Сега от 9 бях в магазина - от сутринта пълно с хора.
Имаше много малко дамски пижами с Хари Потър, но ми се видяха тънки и невзрачни като за 25 лв (същото качество съм купувала от оферта на Метро 2 на цената на 1 и излизаше 10 лв броя).
Взех последната торта с шоколадов мус - за тях ли бяхте писали, че са хубави?

# 2 241
В 7:50 мислех че ще чакам да отворят, а те били с празнично работно време и даже имаше вече напазарували....

# 2 242
  • Бургас
Брадата, и у дома се действа така с менюто за Нова година, както у вас, обаче ме заитригува какво съм изпускала до сега и се оказа, че са хапките спиралки с лаваш. Може ли рецептата?
Мари, аз май и не съм споменавала досега, защото лаваш в Лидл няма и единствения път като пуснаха, се изкупи в първия ден.
Скрит текст:
У дома сме фенове на този тип хапки, а на рождения ден на дечко, където традиционно правя почти всичко сама за кетъринга, бяха хит. В основни линии приготвям кремова основа за намазване - крема сирене с подправки и различни добавки според идеята, отгоре тънки резени с каквото съм решила, завивам плътно ролце, вкарвам за десетина минути във фризера за да се стегне малко и после режа на филийки, подреждам в плато и воала. Утре за дечко ще са с крема сирене, шунка клийн лейбъл, кашкавал и айсберг, а за нас тези постните Wink Правила съм и такива и такива - просто като идеи Wink Най-удобно е с квадратен лаваш, но и с кръгъл става - само трябва да се подрежат крайчетата, но пък хем се дегустират така Simple Smile

Днес бяхме първите клиенти и дори осветлението още беше приглушено, хладилните витрини тъмни, а вертикалните такива покрити с щори... Голям кеф да си пазаруваш на спокойствие - бях го забравила това Blush

# 2 243
  • Somewhere far away
Има ли пилешка пържола бут в Лидл?
знам че я има тази марка Росо но търсих , не намерих. не съм купувала досега на тази марка, не знам дали са хубави, но не виждам никъде на градус например. и на никоя марка не видях! А точно такъв  тип месо ми трябва , търсих и в била или е изчерпано или не са изкарвали скоро, не знам. Всички явно са се тръшнали точно това да купуват.
Прилагам снимка да стане по -ясно какво точно търся :

# 2 244
В момента точно обезкостени пържоли дали има - не знам, но съм купувала, мисля че към 13 лв/кг беше като цена (в нашия филиал на тази марка стоят не при другото пилешко, а на страничната, къса част на хладилниците с месото - точно противоположно на мястото, където слагат месата от седмичните промоции). Тези пилета според мен са добри като качество на месото, но са много мазни, което за хора които имат по здравословни причини необходимост да избягват, е добре да се има предвид.
Скрит текст:
и вкъщи ще приготвяме врат, не се делим я, само че с кост

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 12:22 от fenyx

# 2 245
  • In transit
А, Соул, такава ли била работата с питиетата 😄 И ние имаме някакви подарявани с които се мъчим от години...амарето, ликьор от орехи...Защо не ни подаряват зехтин екстра върджин 😁
Една бутилка Бейлис я мъча втора зима...и още имам към половин шише. Що десерти направих с нея и не свършва. Joy Иначе мама ми подари лидълски зехтин за Коледа,(италиански от делукс серията). 😁 Знае на какво ще се зарадвам.

# 2 246
  • Sofia
Взех врат от Ф, на 6.99лв, испанско.

Скрит текст:

# 2 247
Явно сме наводнени с испанско....дано е месо.
Скучна брошура, чудесно. Трябва да скокна за мезета, а яко ме мързи.

# 2 248
Брадата, благодаря за разясненията!
Купих врат и аз, да не се деля от колектива.

# 2 249
  • София
Война на световете е при нас Imp Клементините са на 1,29 и грейпфрут в мрежичка по 0,69 кг.
Забравих сьомгата, разбира се. Но сиренца и сухи мезета заредих.

Общи условия

Активация на акаунт