Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 131
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 285
И моят Плюс ми въртя номера, хем да не е заради актуализация. Що рева не разбрах.

Взех розАвата бонбониера, нищо че яко соц ми изглежда. Тъй де, да знам за какво ще се борим до 180 лева. За по-голяма представителност взех и жълтата Joy

# 286
Къде могат да се видят новите цели за Купон+? Мен приложението още ме пришпорва да побързам, че остават само 3 дни...😆

# 287
...Навън е страшен студ, къде са тръгнали тия хора по улиците и магазините не знам...
Като една от "тия тръгнали хора" наистина ли това питаш, че и отговор нямаш?! Явно закъдето си тръгнала ти, точно там и те. Че и по аналогични причини

Не е така. Наисгина вътре има повече хора, откоркото преди.
Два пъти ходих в равките на седмшца - в 14ч в работен ден, и в 10ч пак в работен - пълничко си беше.
Явно запади сертификатите, празтициге ли....но определено има разлика.
Така че...оплакването го подкрепям.

# 288
В новата брошура са. Ама нищо интересно.

# 289
И при нас имаше хора, а отидох в 3, когато е пусто. Заради празниците е според мен.
При нас е и доста топло
Тия пък така са джуркали полутъмния аргус, че ми изригна в ръцете

# 290
Да, очевидно и аз няма да ги гоня тези цели 😆
Аз мисля, че има повече хора заради Никулден и празниците...Не мисля, че е необичайно за началото на декември...

# 291
Фъстъци, сок, бонбони... барем и едно уиски да бяха турили накрая Joy

# 292
Аз пак забравих да си ползвам 10 левовия извинителен ваучер. И днес...Joy
Много съм стисната Начи...услужливо го забравям, подсъзнателно Stuck Out Tongue Winking Eye

Морена, а дали не се е актуализирал лидл плюс, автоматично, при теб?
Аз съм забранила актуализации автоматични от настройките на алото. Но ти?

# 293
Щото акъла тий само в купона за Лили 😜

При нас имаше останала капия, чак се изненадах, ама щото я бяха изнесли до касите. Пуканите чушлета в неделя ще ги взема, и лютите картофи и тях, че забравих.

# 294
На мен като по-бедна са ми дали по-ниски цели - 60, 100, 160 и 260 лв. Laughing
И днес успях да достигна първата цел и следващия път ще издирвам геврек за 1 ст. Поне да компенсирам грешката на касиерката, че си бях взела плодово мляко с изтичащ срок и -50%, а тя ми го е хванала на пълна цена. Ама го видях чак в тролея Laughing

# 295
Фъстъци, сок, бонбони... барем и едно уиски да бяха турили накрая Joy
Е, ти пък...уиски...5 лева отстъпка! 😜😆
Ивета, тези цели изтичат след 2-3 дни, после са другите 😃

# 296
Днес върнах един панталон и с изненада установих, че правилата за връщане доста са се променили. 1. Вече връщането не е 90, а 30 дни. 2. Първо минаваш на охраната да ти ударят печат, иначе отказват. 3. Не взимали дреха без етикет. Брей, много им порасна работата и на тия. Откога така?

# 297
От 01.10. С Лидъл+ връщането е до 60 дни. При нас никога не са слагали печати...

# 298
Приеха ли ти връщането? Кога си купила панталона?

# 299
Е, приеха го, от 13.11. е, но с много назидание и разговор с управителката.

Общи условия

Активация на акаунт