Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 124
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 270
Калмарите са малко като мекичета. Като няма друго стават и в салата нарязани.
Корнфлейксът в залената опаковка е супер. Само него ползвам.
И Павлаците забравих да погледна...

# 271
Ние взехме сьомга, патица, свински врат, гръцко сирене, бирени пръчици, луканката по манастирски и още няколко дреболии и оставихме 120 лв. Мм вика, че вече щом сметката ни е под 200 лв, и скача от радост. 🙄
Хипоалергичният Формил са го намалили още, на 2.30 е.

# 272
  • софия
Отново има пукани люти чушки. Много се зарадвах, че много обичаме, а не ми се занимава да правя. Бяха ги спрели и миналата година нямаше.

# 273
Звънче, може ли малко повече да споделиш за тези чушки, пропуснала съм че съществуват такива, ако може снимка?
Павлаци вземах преди, не съм много очарована.

# 274
Звънче, може ли сега такава новина, защо ще ни затварят магазина? Не ми харесва!

# 275
Пъстървата не беше намалена...

Пъстървата беше ДВА ВИДА.
Редовна опаковка на редовна цена.
ХХЛ опаковка на промо цена около 8 лв за кг

# 276
Не се минавайте с "месести те" домати от купона. Пълна скръб са. Не стават дори и за готвене, с каквато цел взех три. Паприка у павлаци при нас нямаше. Купих едно луксозно сирене и имам купон за вино.

# 277
  • софия
Звънче, може ли малко повече да споделиш за тези чушки, пропуснала съм че съществуват такива, ако може снимка?
Имаше ги преди, без миналата година. Още не сме ги опитали. Дано са хубави, че от възторг взехме 3 бурканчета (миналата седмица взех от пазара * 2 лв. Тези са 1.69 лв.).
Скрит текст:

# 278
Аз съм много разочарована от филиалите напоследък и май ще се преориентирам към друг магазин, макар Лидл да ми е най-близо.
Отивам днес, страшна тъпканица. Служители с кашони, баби тичат, деца.
От купоните нито домати, нито паприка павлаци. Печената витрина чисто празна, само трохи останали. Пакетитираната салата отново я нямаше, не знам сигурно защото в брошурата е намалена, не съм гледала. Всичко разместено. Шоколадовите бонбони са преместени в дъното на магазина до студените витрини с млеката (преди бяха в началото до ПиЗ).
Във фризерите регалите с пици чисто празни. С купона замразеното ястие също го нямаше. За капак сладолената витрина пръщеше, не знам как успяха да ги наблъскат, като отвориш и почват да падат по пода. Касиерите хвърлят покупките...
В моловете когато посещенията бяха без изисквания не съм се блъскала така. Навън е страшен студ, къде са тръгнали тия хора по улиците и магазините не знам...

# 279
Днес на обяд като ходих, беше топло. Но вътре беше такава лудница, че не можеше човек да мине. А магазинът е миниатюрен. Нещо май не са чули, че има заповед за 1 човек на 8 кв. м. площ. При нас няма брояч на входа и пропускателен режим имаше само март миналата година.

# 280
Лидлските часовници с гривна: като спре батерията, сами ли я сменяте? При часовникар колко ви струва?

# 281
Какво вакуумирате с машината за вакуумиране. Чудя се трябва ли ми И това Wink

# 282
Какво вакуумирате с машината за вакуумиране. Чудя се трябва ли ми И това Wink
Това, което замразявам във фризера.

# 283
  • Sofia
И аз нямам проблем. Иска ми актуализация. Аз не ща. Не мога да вляза. Не страдам. Все ми е тая...ходя веднъж в месеца. Grinning
И на мен преди това само ми я предлагаше, но вчера нямах друг избор, освен да актуализирам.
В тоя случай го зарязах/затворих и го проверих след 3-4 дни, отвори се нормално, без да ме принуждава да актуализирам и въобще не ми предлага актуализация. Аз лично мога и без него (лидл+), толкова рядко ми предлага мои неща, та не може да ме принуди. Simple Smile

# 284
Лидлските часовници с гривна: като спре батерията, сами ли я сменяте? При часовникар колко ви струва?
Брат ми ми сменя батериите...Но те лесно се отварят лидълските. От няколко часовника, досега само на 1 или 2 са сменяни батериите по веднъж.🙂

Общи условия

Активация на акаунт