Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 121
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 255
Калмарите синко ги хапва. И аз взех.
Казват че панировката им била много.
Ние си ги хапваме, не са лоши.

Да, и на мен опция да НЕ актуализирам не ми дава изобщо. Не искам да актуализирам. Ще пробвам сега с рестарт...само дано при рестарта да не идва актуализирана версия. Защото при деинстал и пак инстал, точно това става принципно.

# 256
Не ми пречи много планировка на мен, да видим.

# 257
Сокът портокал дето е на 50% същият ли е като малкото сокче дето можеше да се вземе за 1 ст.?
Не съм го взела сега, но от предишно опитване-сякаш не е.

# 258
Може ли мнение за фритюрника с горещ въздух, който ще е утре на супер събота?
Благодаря Ви!

Аз не виждам къде е ?
Някакъв инструмент ще има утре …

# 259
Аз ползвам корнфлейкса в зелената опаковка. Ама най- често вземам от К. Един килограм Wink много се ' Арчи у дома Wink

# 260
Не ми пречи много планировка на мен, да видим.
Повече планировка не вреди, виж...за панировката- зависи каква е. 😜 Сподели после дали са ви харесали...аз не съм ги пробвала още. 🤔

# 261
  • Пловдив
Може ли мнение за фритюрника с горещ въздух, който ще е утре на супер събота?
Благодаря Ви!

Аз не виждам къде е ?
Някакъв инструмент ще има утре …

Супер събота ,последна страница на каталога Simple Smile

# 262
Има ли някакъв корнфлейкс дето мога да ползвам за паниране? И кой кашкавал за това препоръчвате?
Този.
Скрит текст:
*Как се намаляваше снимката?

# 263
Влизам да си сверя ​часовника.
Във вашите магазини има ли анкетиращи след касова зона. ( в Бургас М.Р има)
Тази седмица за втори път нито спокойно мога да си прибера покупките нито да прегледам касовата бележка. Много се ядосах и се обадих и на оператора не знам какви мерки ще вземат, но предвид и цялата обстановка това е кошмар. Ако знам, че в другите магазини няма такава глупост ами склонна съм да си нося от другия край на града покупките. Нищо че не са малко.

# 264
При нас няма. На раковски се опита да ме пола и един, но го срязах

# 265
  • София
Голяма драма, голямо нещо! Хората са на работа, заплатата си изкарват. Това са им поставените задачи.
Има ги и по други филиали, два пъти съм отговарял, доброволно. Не ме биха.

# 266
  • софия
Най-накрая се добутахме до новия магазин в Илинден. Много шукар - просторно, чисто, голям, удобен паркинг. Подозренията ми, че ще стават тапи на излизане, не се оправдаха. Дано по принцип е така. Утре ще взема от сиренето и кашкавала на промоция. Дори и да не са хубави, ще ги вложа в нещо за печене.
Агерция КБ (квартална баба) подшушна, че щели да затварят магазина на Вагона. Не се знае от кога.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 17:35 от zvаnchе

# 267
Минах през магазина за едно кърначе и оставих 30 лв. Бях забравила за пушената скумрия, харесваме ябълките с купон. Намерих си чери доматчетата, обаче на редовна цена.
И още 1-2 неща + хляб.
Ей гледах бирата, почудих се и заминах. Не взех Портобело и имам повод утре пак да отида.
На входа ме посрещна опашка около 15:00 ч. и телевизор със знак "Стоп". Но не чаках много. Та явно са вкарали пропусквателен режим и ограничение за максимален брой клиенти вътре.

# 268
Режим не знам, но в Борово в ранен следобед работеха всички каси...за пръв път го виждам.

# 269
  • Пловдив
При нас нямаше калмари, сьомга и разядката с чушки и душ гелът, който харесваме. Пъстървата не беше намалена... Ципура взех, вино за 1 ст с купон за РД и други неща:)

Общи условия

Активация на акаунт