Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 099
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 240
Взех ципура и пъстърва.
Видях че има и ново - чернокоп. Дребен е.
Лятото на морето синко яде на корем филе от лефер на скара. Тогава четох че е същата риба , просто на дребтите им викат чернокоп, на едрите-лефер. И се чудих за тоя чернокоп, как ще го филетирам като е дребен, и не взех. Пък исках Joy

Някой пробвал ли го е?

# 241
  • София
Зарежда ли ви се Лидл + или само при мен е проблема? Вчера бях принудена да инсталирам новата версия и уж работеше. Днес не може да се зареди.

# 242
Нямам проблеми аз.

И да не е само това, да се оплача колко съм разочарована от сладоледа с лимон от Мексико-седмицата. Въобще , ама съвсем не ми хареса, имах други очаквания.

# 243
  • софия
Зарежда се без проблем.

# 244
И аз нямам проблем. Иска ми актуализация. Аз не ща. Не мога да вляза. Не страдам. Все ми е тая...ходя веднъж в месеца. Grinning

# 245
  • София
При мен иска актуализация, потвърждавам актуализиране, но не се получава. Не знам защо.

# 246
  • София
И аз нямам проблем. Иска ми актуализация. Аз не ща. Не мога да вляза. Не страдам. Все ми е тая...ходя веднъж в месеца. Grinning
И на мен преди това само ми я предлагаше, но вчера нямах друг избор, освен да актуализирам.

Благодаря за отговорите! Явно само при мен е проблема. Sad

# 247
  • софия
Рестартирай си телефона.

# 248
  • София
Рестартирай си телефона.
Това беше първото нещо, което направих.

# 249
Дано е хубав чернокопа в Лидл, и да
 - това е малък лефер, а той пък като порасне още повече го наричат гофан (името мисля, че беше за риби над 800 гр). От М. вземах хубав, дребните рибки не си играхме да филетираме вкъщи  - само почистихме и после пържихме. На морето пък чуден чернокоп на скара съм хапвала.

# 250
  • София
Рестартирай си телефона.

Звънче, благодаря! Страхотна си! При мен се активира!

# 251
Сокът портокал дето е на 50% същият ли е като малкото сокче дето можеше да се вземе за 1 ст.?

# 252
  • Пловдив
Може ли мнение за фритюрника с горещ въздух, който ще е утре на супер събота?
Благодаря Ви!

# 253
Взех сьомга, планирани калмари (никога не съм взимала, ама забравих да ви питам как са Joy), някво уиски на 10.99 не лошо, бири доста и те така.

# 254
  • Пловдив
Има ли някакъв корнфлейкс дето мога да ползвам за паниране? И кой кашкавал за това препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт