Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 958
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 230
Това е вярно. Понеже минах през магазина съвсем в края на деня и нямаше клиенти, охраната имаше време да ми слага печати, а касиерката да провери какво връщам. Преди няколко дни нито едното, нито другото правиха.

# 1 231
  • София
Уау, това ли им е Коледната брошура 😳 Къде са всички играчки? Доста разочароващо...

Абослютно! Triumph

# 1 232
Соул, не казвам, че не е вярно, а че е редно да го има или на сайта им, или поне в магазина да го напишат на видно място. 🙂

# 1 233
Laughing Казвам, че това, което пишеш, е вярно - може да се случи да оспорят връщане с такива разлюляни процедури...а не, че ми оспорваш информацията като невярна. Даже скоро съфорумка писа, че й търсили печати при връщане и се учудих какво пък е това.

# 1 234
Здравейте Simple Smile Бих искала да попитам това ли е еърфрайъра на Лидл, понеже в брошурата го пишат фритюрник Simple Smile Четох положителни мнения за него, но все още се колебая между него и Филипс ххл... Всичко ли може да се готви в този на Лидл - месо, риба, кебапчета, кюфтета и т.н или е основно за картофи?

# 1 235
Соул, не съм си изпила кафето все още...😆

# 1 236
Здравейте Simple Smile Бих искала да попитам това ли е еърфрайъра на Лидл, понеже в брошурата го пишат фритюрник Simple Smile Четох положителни мнения за него, но все още се колебая между него и Филипс ххл... Всичко ли може да се готви в този на Лидл - месо, риба, кебапчета, кюфтета и т.н или е основно за картофи?

Преди 2 месеца купих точно този модел, по-големия. От тогава всеки ден го ползвам, всичко става супер бързо и вкусно. Фурна не съм пускала от тогава.

# 1 237
Идеална е новата брошура! Нищо  не си харесах Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 238
И аз забелязах, че тази година са много постни брошурите. Преди си спомням, имаше какви ли не дрехи, шалове, ръкавици естествени като за подарък, имаше хубаво бельо, часовници... Имаше сешоари и маши за коса, разни други аксесоари за красота и баня... Сега само храна и едни анцузи.

# 1 239
  • Sofia
С проблемите около доставките...
Скрит текст:
И с климатиците (специалността на ММ, затова ги давам като пример) е така... на една дата не дойдат, следваща дата - пък дойдат някаква част, а не всичко поръчано... и те така...    

От новите предложения харесах малко неща.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 10:32 от Morena

# 1 240
  • Сливен
Да се оплача ,купих си сутринта чадър,в 9ч бяха останали 5-6 бройки и понеже нямах време го отворих на работа и се оказа дефектен,огъната спица.Сега ще трябва да ходя,да връщам,няма да мога най-вероятно и да го сменя.Много ме е яд.

# 1 241
Сешоар Филипс май гледах да рекламират по тв, че ще има в Лидъл... освен, ако не съм се объркала? Нещо около 38 лв...🤔 Иначе тези бикини, потници, чорапи ги пускаха и края на септември- началото на октомври, а тази година пропуснаха...

# 1 242
Имам усещането, че като им остане една празна страница в брошурата, и мятат гащи и потници. Тази година най-често пусканият текстилен артикул сто на сто са гащи\потници.

# 1 243
  • там където има винаги вятър
Да се оплача ,купих си сутринта чадър,в 9ч бяха останали 5-6 бройки и понеже нямах време го отворих на работа и се оказа дефектен,огъната спица.Сега ще трябва да ходя,да връщам,няма да мога най-вероятно и да го сменя.Много ме е яд.

И аз мислех сутринта да отивам за чадър, но се отказах че щях да  закъснея за работа, нали нашия го отварят по пладне, т.е в 8 часа Rage

До 17.12 може да пуснете писмото в български пощи срещи марка от 65 Ст. После се получава отговор до детето от дядо Коледа
+ 1 от няколко години така правим. Дори вече получихме писмото от Дядо Коледа Wink

# 1 244
Късметите от новата брошура нови ли са? Не съм ги виждала досега. Хубави ли са пожеланията ако са ги пускали и друг път

Общи условия

Активация на акаунт