Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 116
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Непременно от Лидл ли трябва да е купена ракията?
Сунгурларската е хубава.
По другите магазини - Поморийска мускатова, отлежала кайсиева от Исперих, Бургас 63,

# 1 306
  • Велико Търново
Благодаря ви! Ще търся някоя от изброените. Не е необходимо да бъде от лидл, но така или иначе ще го пращам да пазарува (шопинг наместника ми) там, поне да му спестя разкарване.

# 1 307
Крушовицата е хубава ( аз също не пия ракия, но за гости я купувахме) Аз съм фенка на шишето

# 1 308
ОМГ, това лед лампички ли са в шишето? 😃 Доста оригинално!
Пийкок, няма синя полицейска кола в нашето Пепко.🤨 Само бели полицейски коли- по 8 и по 15 лева. От 8 лева има в синьо нещо като багери или коли с големи гуми, но не са това, което търсите...

# 1 309
ОМГ, това лед лампички ли са в шишето? 😃 Доста оригинално!
Пийкок, няма синя полицейска кола в нашето Пепко.🤨 Само бели полицейски коли- по 8 и по 15 лева. От 8 лева има в синьо нещо като багери или коли с големи гуми, но не са това, което търсите...
Да лампички 😂
Пикок и в нашето не видях синя кола, но моята като ревна  и чак срам ме хвана в магазина. Дори ни пуснаха да прередим опашката. Никога не съм се чувствала толкова неловко. Ревна за чинийки за хранене на котка 😳

# 1 310
Момичета от Пловдив, някъде има ли налични чадъри? Яд ме е, че не можах да стигна по-рано до магазина! 😬
В Тракия нямаше следобед. Служителка обясняваше на клиентка, че сутринта е било страшно,  всички са взимали по пет чадъра. Чудна работа.
Италианския течен шоколад с лешници вече е в постоянен асортимент. Както и фъстъчено масло, май имаше преди и беше изчезнало, не знам дали е същото.
Новите мини пици бяха коментирани, да, друг грамаж са, но цената за килограм е същата, една стотинка разлика има.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 23:18 от iknik

# 1 311
  • Пловдив
Днес търсих безглутеновата паста (спагети, макарони). Но няма. Дали е временно или са я спрели?

# 1 312
Като каза безглутенова паста, се сетих. Предната седмица видях до пекарната нареден безглутеновият лидълски хляб с жълт етикет като нова стока. Може би влиза в постоянния асортимент.

# 1 313
Искрено ви благодаря , че приехте моята молба и отделихте от времето си, за да потърсите прословутата синя количка. Ще получи явно бяла Wink

# 1 314
Днес търсих безглутеновата паста (спагети, макарони). Но няма. Дали е временно или са я спрели?
И аз я търся от доста време, но я няма

# 1 315
Момичета от Пловдив, някъде има ли налични чадъри? Яд ме е, че не можах да стигна по-рано до магазина! 😬
В Тракия нямаше следобед. Служителка обясняваше на клиентка, че сутринта е било страшно,  всички са взимали по пет чадъра. Чудна работа.
Италианския течен шоколад с лешници вече е в постоянен асортимент. Както и фъстъчено масло, май имаше преди и беше изчезнало, не знам дали е същото.
Новите мини пици бяха коментирани, да, друг грамаж са, но цената за килограм е същата, една стотинка разлика има.
Да, и аз забелязах днес течния шоколад. 😃
А за чадърите...ами, много късно ги пуснаха...Според мен, грабели са за коледни подаръци...А около септември не им обръщат особено внимание и винаги са се задържали поне до следващия ден, дори повече...😐
Пийкок, жалки, че нямаше. Дано детето да се зарадва и на бялата!

# 1 316
В Лидъл имаше крушова ракия с цяла круша в шишето, ако я намерите, би била интересен подарък. Стоеше при старите седмични промоции.

# 1 317
  • Седмото небе
Дали е хубава на вкус не знам, ама не е и много евтина тая Крушовица, та мисля би трябвало да е прилично питие. А и поне за мен е атрактивна на вид.
Иначе съм виждала по различни магазини едни български ракии в тумбести шишета, нещо като бъклица май че беше, но от стъкло, те също изглеждат атрактивно. Такива бях купувала три минатюрни в кутия за шеговит подарък, употребилия ги каза, че много му харесали. Но марката за съжаление не помня, само едната че беше кайсиева отлежала.

# 1 318
Гретен върви ли с бърбън? Satisfied

От лидълските вина винаги купувам най-евтините и ги правя греяно с подправки. Чилийското каберне мисля да пробвам тази седмица.

# 1 319
Шишето от Крушовата ракия и на мен ми е легнало на сърце, ама ММ не пие ракия. То и аз, де.
Може ли да постнете снимка на тоя течен шоколад с лешници? Подминавам тези щандове и не знам за какво говорите, пък искам да съм информирана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт