Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 140
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Буркина Фасо
Направих сефтето на книгата. С рецептата заек със зеленчуци в Гювеч. Току-що влезна във фурната, но не в Гювеч, а в любимата ми хай-тек тенджера на Пирекс от витрокерамика.
Скрит текст:
Е, има дребни изменения в рецептата - вместо манатарки и кланица сложих само печурки. Намали малко пушения червен пипер, че е златен, а добавих към подправките два дълги пипера (рядко срещана у нас подправка). Има лидълски продукти - заека и пушения хърватски бекон. Утре ще докладвам как е на вкус
.

я снимай таз хай-тек тенджУра да я видим.

# 1 276
  • Sofia
... а добавих към подправките два дълги пипера (рядко срещана у нас подправка). ...
Любима у нас подправка, мнооого я харесвам и ползвам. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 277
  • София
За тези би търябвало да става дума и както Мистик писа, отдавна ги няма, но на мен служителка ми каза, че ще ги има, ама кога...  Все проверявам и няма, та дажи и онези  "маслени" с палмовото изчезнаха наскоро.

Да, за тези бисквити писах. Октомври купувах от тях. Сега ги няма. Sad

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:37 от Amiamo

# 1 278
Направих сефтето на книгата. С рецептата заек със зеленчуци в Гювеч. Току-що влезна във фурната, но не в Гювеч, а в любимата ми хай-тек тенджера на Пирекс от витрокерамика.
Скрит текст:
Е, има дребни изменения в рецептата - вместо манатарки и кланица сложих само печурки. Намали малко пушения червен пипер, че е златен, а добавих към подправките два дълги пипера (рядко срещана у нас подправка). Има лидълски продукти - заека и пушения хърватски бекон. Утре ще докладвам как е на вкус
.

я снимай таз хай-тек тенджУра да я видим.

Ето как изглежда, но моята е по-голяма. Преди няколко години я докопах много изгодно, не помня от немския или английския амазон. Невероятно удобна - ако трябва първо да подготвя нещо на котлона, а после да се пече, не цапам излишни съдове. Може без проблеми от фризера да се сложи на горещия котлон или в загрятата фурна. Не залепват неща в нея.
Добавям линка, че съм голям заплес:
https://www.amazon.de/-/en/Pyroflam-Casserole-with-Lid-1-0L/dp/B … %2C106&sr=8-4

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:39 от Недоволна

# 1 279
  • на Мелмак
Няма снимка Simple Smile

# 1 280
Момичета от Пловдив, някъде има ли налични чадъри? Яд ме е, че не можах да стигна по-рано до магазина! 😬

# 1 281
Я кажете какви вина купувате от Лидл , независимо от разфасовката и цената за литър,  ако е по-бюджетно, още по-добре? Simple Smile

По принцип от една чаша червено ме заболява глава, но не и от Мелник 55 - препоръчвам! (10лв)

# 1 282
# 1 283

Някой питаше за хубаво вино. Доста ни харесва, вече 4 бутилка пием.

# 1 284
  • София
Здравейте Simple Smile Бих искала да попитам това ли е еърфрайъра на Лидл, понеже в брошурата го пишат фритюрник Simple Smile Четох положителни мнения за него, но все още се колебая между него и Филипс ххл... Всичко ли може да се готви в този на Лидл - месо, риба, кебапчета, кюфтета и т.н или е основно за картофи?

Преди 2 месеца купих точно този модел, по-големия. От тогава всеки ден го ползвам, всичко става супер бързо и вкусно. Фурна не съм пускала от тогава.

Бих искала да попитам този фраер с бъркалка ли е или без? Благодаря.

# 1 285
  • Седмото небе

От този вид/марка вино много харесвах бялото такова. Това е било преди почти 2 години обаче. Сещам се, че с мъжо унищожихме няколко бутилки покрай една промоция на сирена. Явно случихме на добра реколта тогава. Като почна пак активно Joy да пия и аз ще ви питам за разни работи. Засега само за Коледа и Нова година съм си предвидила по едни 50ина мл черешов ликьор или Куйн Марго като приспя бебето. Че после и аз да поспя, може би Bowtie

# 1 286
  • Буркина Фасо

не бих си купил вино от Лидл. от 1 бут. нищо да ти няма.
по пазарищата е пълно с винопроизводители, продаващи на тази цена, но за 1л.
и винцето е качествено.

# 1 287
Относно малините с купон тази седмица:
редовната цена е 3,29 лв, с купон излизат 2,49 лв. Обаче малините са с червен етикет от 3,29 са намалени на 1,79.
Деактивирайте купона за малини, тъй като системата при маркиране ще отчете цената с купон (и касиерката се зачуди и каза че не е обърнала внимание, че без купон е по-евтино).

# 1 288
  • Варна, Пловдив
За тези би търябвало да става дума и както Мистик писа, отдавна ги няма, но на мен служителка ми каза, че ще ги има, ама кога...  Все проверявам и няма, та дажи и онези  "маслени" с палмовото изчезнаха наскоро.

Тези търсих, да. При нас нямаше празно по рафтовете, което е по-притеснително в случая. Дано се върнат, ама да не е с кофти променен състав като ръжените питки и още много други неща. Вече харесаш ли нещо трябва да се запасява човек, че после изчезва.Иначе взех си книгата най-накрая, бях пешеходка в дъжда и много малко пазар направих.

# 1 289
  • Sofia
Аха, аз тъкмо днес си рекох, че е хубаво, че сме взели повече тоалетна хартия лятото, като слязох да взма от мазето. Не съм гледала колко е хартията сега, ама все тая... нали всичко е нагоре...

Общи условия

Активация на акаунт