Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 987
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 410
Аз си купих масло от млекарница Ракево на 13 лв/кг, ами не е лошо.

# 1 411
Гледах еър фраера от понеделник и почти се бях решила да го купуваме, докато не намерих случайно този с 30 лв по-скъп, но с 11 л вместимост. https://zora.bg/product/fao-1120fx?utm_source=site_search
 Този на лидл е 5 л.

# 1 412
Препоръчвам този, който сте открили и още е на промоция (фурничката) . Имам същия и е с много повече възможности от стандартния фрайер (имах такъв преди години).
Този има и функция на сушене на плодове и зеленчуци (въпреки че "консултантите" не го знаят и го няма в описанието. Отделно има приставки - въртящ се барабан за картофи и ядки, въртящ се шиш за пиле на грил и въртяща се приставка за шишчета. Плюс по-големия обем.
Отделно всичко без долната тавичка е от неръждъвейка, няма тефлон и други съмнителни и люпещи се покрития.

# 1 413
Препоръчвам този, който сте открили и още е на промоция (фурничката) . Имам същия и е с много повече възможности от стандартния фрайер (имах такъв преди години).
Този има и функция на сушене на плодове и зеленчуци (въпреки че "консултантите" не го знаят и го няма в описанието. Отделно има приставки - въртящ се барабан за картофи и ядки, въртящ се шиш за пиле на грил и въртяща се приставка за шишчета. Плюс по-големия обем.
Отделно всичко без долната тавичка е от неръждъвейка, няма тефлон и други съмнителни и люпещи се покрития.
Много ви благодаря за полезната информация! Ние готвим за 4 човека и просто няма смисъл от малък уред. Мисля да заменя фурната изцяло, която харчи двойно повече ток.

# 1 414
За съжаление има неща, които са прекалено обемисти и стават само във фурната. Аз продължавам да я използвам, но рядко. Но за 4 човека може и по-често да се налага. Зависи какво правите в нея. Например няма как да се опече във фрайера погача, няма как да влезне Гювеч с вкусотия вътре. Но за ежедневни неща е добре.

# 1 415
  • Седмото небе
Благодаря за отзивите за тези два уреда! Че и аз напоследък се оглеждам за подобен. А дали има тема във форума, където се обсъждат такъв тип уреди?
Аз днес следобед така лежерно с количката завих към нашия Боровски Лидл, но само като видях че на закрития паркинг има само 2!!! свободни места, а на външния не повече от 10ина си представих каква лудница е вътре и хич не влязох, това става към 3 следобед някъде.
Иначе при предно посещение се заредихме доволно с големи компоти от праскови, много вървят у дома, хартия за печене взех, че и тя сега ми лети покрай печивата. Вече влизам само със списък, старая се да не го нарушавам и рядко се лутам къде са нещата. На два пъти ми отне наистина под 20 минути. Обаче като чакам на каса още толкова, какво че съм бързала...

# 1 416
  • София
И у дома много любим е компота от праскови в големите буркани.  Скоро не съм купувала от Лидл.

# 1 417
  • Седмото небе
Май прИмоцията е до утре, имаш време. Аз отливам една чаша сироп, пасирам, връщам сиропа да разредя и директно си бодвам една Джъмбо сламка директно в буркана. Любим сутрешен ритуал и така ми е кеф целия ден.
Но го ползвам и за още куп неща. С Белбейк пудинга ванилия и един лимон става чуден свеж крем за лятото. Нещо като “кисел” се получава, със същото правя и бисквитена торта с тънките им бисквитки 400 гр от ПА на 1,49. Отгоре ръсвам малко кокосови стърготини за разкош.

# 1 418
Има много теми, но ето линк към може би най-подробната за избор на фрайер.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1212605

# 1 419
Само да вмъкна че разлика между двата уреда има в мощността...в полза на Лидълския..🤔
Аз също съм му съм се наканила на Лидлълския..мисли да изпратя баща ми в 7: 30 преди работа да ми го вземе като коледен подарък...😊
Тук една съфорумка спомена ме има същия от предното пускане...
Ако може са се включи пак..да ни даде повече инфо...☺

# 1 420
Извинявам се, но мощността не показва ли колко ток се харчи по време на работа?

# 1 421
Само да вмъкна че разлика между двата уреда има в мощността...в полза на Лидълския..🤔
Аз също съм му съм се наканила на Лидлълския..мисли да изпратя баща ми в 7: 30 преди работа да ми го вземе като коледен подарък...😊
Тук една съфорумка спомена ме има същия от предното пускане...
Ако може са се включи пак..да ни даде повече инфо...☺
Да, има разлика в мощността, но не голяма. Тази от лидл е 2150W, а този, който показах е 2000W.
Мощността не е само показател за това колко ток ще харчи, а дали ще успява да загрява добре до посочените градуси, в случая и двата уреда награвят максимално до 200 градуса.

# 1 422
Аз да се оплача, в брошурата пише моркови 0.69лв.
В лидл са 0,99лв
30ст.+ ми не е честно, защо пък лъжат?!

В 3 Лидла проверявах

# 1 423
За фрайърите консумацията на ток зависи от това колко време на каква температура работи, а не от мощността. Много малка част от времето работи нагревател, в останалото - само вентилаторът и електрониката.

# 1 424
  • Велико Търново
Морковите бяха на 69ст до четвъртък

Общи условия

Активация на акаунт