Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 685
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 605
Подарявам купони за вино и макадамия. Wink

# 1 606
  • Пловдив
Май на всички са еднакви... Simple Smile

# 1 607
Понеже досега само сурова макадамия съм купувала, имате ли представа дали тази печената може да се влага в разни салати например?

И на мен това м се падна, ама скъпо бее.....ще пропусна.

# 1 608
Да, и моите купони са същите. Тази макадамия не съм я опитвала. Четох, че е орех, но се чудя дали да не взема за проба.

# 1 609
  • Асеновград

Подарявам го

# 1 610
  • София
Макадамията на мен ми е доста тежка, мазна. Не мога много да ям от нея.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 17:39 от Amiamo

# 1 611
То при тези цени добре, че не ни понася в големи количества Wink

# 1 612
Дами отново ми трябва вашата помощ, в търсене на яке за бебеносене съм,  търсих когато казахте че има но не открих..

# 1 613
Ей сега ми се иска да съм с Лидл+. Интересува ме купонът за макадамия. Колко излиза пакетчето с намалението, написали ли са?

Леми, може в салата, защо не. Въпрос на вкус.

# 1 614
  • София
Ей сега ми се иска да съм с Лидл+. Интересува ме купонът за макадамия. Колко излиза пакетчето с намалението, написали ли са?

6.99 за 125 грама.

# 1 615
  • Асеновград

Да ти пратя ли купони за макадамия? Ще пусна скрийшот на картата? Само ми пиши номер на вайбър. 6.99 бр. с купона. важи до 3 бр. Мога да изпратя два купона.

# 1 616
Дами отново ми трябва вашата помощ, в търсене на яке за бебеносене съм,  търсих когато казахте че има но не открих..
Аз поръчах от немския Лидл: https://www.lidl.de/p/esmara-damen-lightweight-umstands-jacke-mi … kapuze/p100334814

Поръчах до немски адрес и ще дойде с Габко. Платих с Пейпал.

# 1 617
  • София
И аз подарявам купони за вино и макадамия. Ако някой има желание, нека ми пише на ЛС.

И да попитам, нищо не разбирам от ракия, та някой ще ми каже ли Карнобатската гроздова,дето е с купона, много ли е силна? Искам да я взема на родителите ми, те са любители.

# 1 618
  • Буркина Фасо
И аз подарявам купони за вино и макадамия. Ако някой има желание, нека ми пише на ЛС.

И да попитам, нищо не разбирам от ракия, та някой ще ми каже ли Карнобатската гроздова,дето е с купона, много ли е силна? Искам да я взема на родителите ми, те са любители.
всичките купешки ракии са еднакво "силни".  40 градусов алкохол.... аматьорска работа.
на аромат са различни.
карнобатската не ми допада.

# 1 619
  • София
Много ли ще е нахално да ми препоръчате нещо добро в такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт