Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 560
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 710
Ако има в Редута, ще ти кажа. Той малко смотан и забутан моя Лидл, но току виж се извиси като един последен бастион на макадамията Joy

Иначе сарми много обичам и ще правя. Ама не постни де, грешница съм отвсякъде и ще го затвърдя и с манджата SweatStuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 711
Напръй и за мен малко, десетина, не ща повечко...

# 1 712
  • Козлодуй
И при нас се карат ако снима човек - ще речеш че си някъкъв таен агент Simple Smile
Гаудата вече я опитах - много хубава Simple Smile Парчето е голямо Simple Smile

# 1 713
И постни могат да бъдат вкусни сармите- сложете малко нарязани на дребно от каламон Делукс маслините напр. и орехи и е достатъчно за овкусяване на ориза.

# 1 714
Гаудата вече я опитах - много хубава Simple Smile
Пробвай я настъргана и запечена до златиста коричка на незалепващ тиган 😋

# 1 715
Въх, да си имам едно наум кат правя фотосесии, тогаз.

Тете, ще те информирам кога да си пратиш совата. Всяка сарма индивидуално в лист от Лили каталога ще ти загъна Joy

Ей, дано не са изкупили всичкото олио...

# 1 716
И олио загърни, едно шюше....

# 1 717
Аз редовно пазарувам снимайки. Снимам на комшийката, снимам за майка ми, за мъжът ми. Като куриерска фирма съм Wink

# 1 718
Леми, гаудата от купона е 450 гр, не 400...🙂
Вкъщи майка ми прави страхотни постни сарми и пълнени чушки. 😍 Винаги сме ги предпочитали постни нейните. Аз слагам кайма, но и карфиол вместо ориз- това е единственият начин по който вкъщи се харесват сарми или пълнени чушки с кайма... 😉

# 1 719
  • Пловдив
И постни могат да бъдат вкусни сармите- сложете малко нарязани на дребно от каламон Делукс маслините напр. и орехи и е достатъчно за овкусяване на ориза.

В моето семейство ги овкусявахме със щипка канела и стафиди. Вкусноооо! Коледните сарми ги правехме винаги така, но мъжът ми и свекъра не харесват никакви лозови сарми.

# 1 720
  • Буркина Фасо
и аз снимам. ама мръвчета.
мръвчета от каки. Smiley

# 1 721
  • Пловдив
Гаудата вече я опитах - много хубава Simple Smile
Пробвай я настъргана и запечена до златиста коричка на незалепващ тиган 😋
и върху какво метната? Simple Smile
Или сал тъй запечена Thinking

# 1 722
Снимайте ми цената на изварата в кофичка, моля! И в Лидъл ли удари 2,79 лв ми е любопитно...? 🤪

# 1 723
  • Sofia
Моите постни сарми са с доста гъби, моркови и праз, освен ориза... и месоядният ми мъж яде и реве (както се казва) и забравя за месото. Simple Smile  Друг вариант са ми с ориз, стафиди, ядки т.н. Simple Smile
Лозови сарми хапки и аз не си падам да завивам, включват се всички в тоя процес, че иначе много ги обичаме.

# 1 724
Напръй и за мен малко, десетина, не ща повечко...
10тина.. Къв размер, гигант 😁
Аз снощи вих, искали за дегустация предпразнично. Може би 200 бр, 2 часа се занимавах.... Ама мъндзърки много, иначе не ги накусват.. Зелеви. На лозовите не сме фенове.

Общи условия

Активация на акаунт