Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 663
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Пловдив
И аз искам бархет, студено ми е за друга материя.
Купихме бархетните завивки от миналата седмица и сме много доволни. Топли са и меки, но бархетът много бързо избелява, така че по-добре не взимайте ярки и тъмни цветове, че после изглеждат тъжно и вяло.

vaychka,
Много благодаря! Ще ги потърся утре сармичките за проба.

# 1 696
!!! Десертното блокче е подарено !!!
Ако някой ги иска, да пише.

Подаръчните купони, дето се падат на всички, също ги давам. Grinning

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 15:30 от Yo_Ana19

# 1 697
Може ли снимка на тези сарми 2 кг? 🙂
Соул, виждала съм макадамия в К., но не помня цена. Не е било 3-4 лева де. 😜
Леми, мерси за отзива за гаудата🙂 А цената изгодна ли е?🤔

# 1 698
  • Пловдив
Ако някой ги иска, да пише.

Не искам купоните, но съм любопитна как става това прехвърляне на купони, че съм изостанала явно. 🤣

dolce miele,
Открих ги в асортимента на Метро

# 1 699
Пращам им QR кода и го сканират на касата.

# 1 700

Ако някой иска

# 1 701
Долче, ето ги. Аз понеже постни сарми не правя, особено лозови пък изобщо, а ММ много обича, и няколко пъти годишно взимаме от тези.
Скрит текст:

# 1 702
Колко струват тези сърми, че и аз да взема ли...и без туй ме мързи и никогаЖ няма да завивам...Joy

И тази купони...голямо предлагане и разменяне.... Лидл, видите ли, не ги искат хората...пуснете по-свястни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 703
Тета, доста са, към 15 лв е редовната цена мисля.
На промо обичайно за 11-12 ги взимаме ние. Но много рядко са на промоция някъде.

# 1 704
  • Велико Търново
Втори опит за коледен пазар - неуспешен!
Накрая наистина ще останем на филии Simple Smile

# 1 705
И тази купони...голямо предлагане и разменяне.... Лидл, видите ли, не ги искат хората...пуснете по-свястни Stuck Out Tongue Winking Eye
За мен са си пълно разочарования тия дългоочаквани купони.. Затова, предллагам Simple Smile
Днес имаше всичко налично-олио, торта ГараШ, яйца.
Кроасани с масло имаше много

# 1 706
  • Велико Търново
Пожелавам си довечера, в новата брошура, да има билети за достъп до лидл! Заявяваш си, напр. 3ч и 15мин пазаруване и в следващите 30мин имаш достъп до магазина. Също, наблюдаваш свободни лотове от време и решаваш кога да си запазиш вход.
Изобщо не се шегувам! В приложенията има подходящи часови пояси, но не става така. И без това вече няма много театрални постановки, така че трябва да се измисли нещо по въпроса, на народа му липсва купуването на билети за вход за някъде.

# 1 707
Аз днес ще я водя решителната битка за Хогуор... ъъъ, Лидл. Освен да си взема магическата пръчка и да ръгам с нея тълпата Joy Joy

Най-много искам да има останала гауда. Потниците нали не са умалени? Не ми трябват, ама ако ми хванат окото и има останали s-ки може да взема.

# 1 708
Купони има, но макадамия - не. Търся.

# 1 709
Леле, днес към 11 ч. каква тарапана беше в Лидъл, представям си какво ще е довечера и в останалите дни 🙈
Долче, за мен цената на гаудата е изгодна, те горе долу и на толкова я намаляват, като е в промоция. Само дето и без купон, днес в магазина беше на толкова 😄 Охраната ми се скара, че снимам:

Общи условия

Активация на акаунт