Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 661
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Асеновград
Как виждате новата брошура? Thinking
Хартиената тази сутрин беше по пощенските кутии, не я виждам на сайта им .

# 1 681
  • Велико Търново
Не ме бърка маркетинга им, навсякъде го има. Въпроса е офертата да ми е ок, да си заслужава да отида, а то в ясно, че ще се купят още неща.

# 1 682
Някой може ли да сподели мнение за дамските потници с дантелата от днес?
Какво бельо се очаква от другата седмица? Simple Smile

# 1 683
Потник като потник. Имам и с дантела, и рипсени, и гладки без дантела...всякакви, от лидл. Нося си ги. Както казах - потник като потник, ако ти харесва и имаш нужда-вземаш.

Не ме бърка маркетинга им, навсякъде го има..

То си е цяла наука. Целта е да се реализират повече продажби.... казано на прост език - едно надлъгване си е.
Един го бърка, щот се връзва, друг не го бърка, трети-другояче...

# 1 684
  • Sofia
...За бельото няма да питам предвид новите условия. Simple Smile
За сутиените тази седмица си помислих, ама бързо  забравих за тях, та и от мен губят.
какви са новите условия?
Бельо и чорапи се не връща.

# 1 685
Чаршафи с ластик да не би да има в новата брошура, че май тази година не са пускали бархета.

# 1 686
Аз бархет не искам вече, но сатенирани долни с ластик ако пуснат, ще награбя два Simple Smile
Много луксозно ми стоят, кеф голям. Един светлосив имам, но дебна за още и още....

# 1 687
  • Асеновград
Чаршафи с ластик да не би да има в новата брошура, че май тази година не са пускали бархета.
Има но не погледнах какви са. По късно като се прибера ще видя.

# 1 688
И аз искам бархет, студено ми е за друга материя.

# 1 689
  • Пловдив

Някой да е купувал и опитал вече тези лозови сарми от брошурата? У дома само аз ги ям постни, а са пипкави и ако тия в Лидл са ок да взема да ги купя и да спестя малко кулинарни операции и ток утре или вдругиден...

# 1 690

Някой да е купувал и опитал вече тези лозови сарми от брошурата? У дома само аз ги ям постни, а са пипкави и ако тия в Лидл са ок да взема да ги купя и да спестя малко кулинарни операции и ток утре или вдругиден...

Миналата година взех от тях, стават, но не са като домашните, коита обичам. Тази година пак от тях взех, че нямам време да готвя цял ден. Време имам само за питката и боба.

# 1 691
Хубави лозови и зелеви постни сърми има в К. Големи кутии по 2 кг са. Но са много вкусни, на Бона деа.
Когато успея да поръчам оттам с кеф си ги ядем.

# 1 692
  • Пловдив
Хубави лозови и зелеви постни сърми има в К. Големи кутии по 2 кг са. Но са много вкусни, на Бона деа.
Когато успея да поръчам оттам с кеф си ги ядем.

Благодаря за споделените мнения, а К. Кауфланд ли означава?

# 1 693
  • Козлодуй
Наирянка, и аз взех от тези сърми но не са така вкусни като домашните а ориза е слепен някък аз купувам предимно кафяв и белия ориз никак не ми е вкусен и много лепне Simple Smile
Взех от макадамията защото не съм опитвала за да я пробваме и за бельо ходих и последните слипове за мъжа ми негов размер и последния сутиен розов за мен мой размер обаче нямах късмер с бикини за мен останали бяха само някъкви огромни а потниците с дантела изобщо не видях а много исках да ги видя поне Simple Smile Обаче взех бодита две в комплект бяло о розово  ако знаех че са толкова хубави с малко по-дълго ръкавче щях да взема още две Simple Smile

# 1 694
Наирянка, да, Кауфланд. Срещат се и в някои онлайн магазини, и малки квартални магазинчета.
Но си е голямо количество, от двама човека се ядат поне два дни.

Общи условия

Активация на акаунт