Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 222
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Ние към 10,15 ч. бяхме, в Мл, и беше спокойно.

# 1 906
Преди около час се върнахме от Лидъл. Имаше си хора, но определено беше по-добре от Апокалипсиса в понеделник сутрин...😁 И отвън имаше хора, т.е. имаше и излизащи от магазина. А в понеделник всички бяха вътре, отвън почти нямаше никой...😆
Взех сок Капи за 1 ст, 3 броя имаше при нас. Също мюсли барче за 1 ст.
Шоколадът Ритер спорт с марципан хубав ли е? Съставът как е?🙂
Взехме предвиденото+ намалени филе хек и кебапчета на -50%. А, и 2 шишета намален хипоалергенен течен перилен препарат по 1,74 лв.
Пак погледнах чорапите. И пак не взех. Ами, не ми се е сторили така, не са като чорапите на детето. Ние вълнени чорапи не носим навън  не много плътни памучни са ни най-любимите и практични за обувки. Но държа да са без този дупчест ефект.😆

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 14:59 от dolce miele

# 1 907
  • Sofia
Днес към обяд бях в Лидл, беше нещо страшно, адска блъсканица, такова нещо не бях виждала от доста време..

# 1 908
  • София
Поради блъсканицата и днес не посетих Лидл. Всичко, което ми трябваше закупих от друг магазин. Запознах се с едно семейство. И те са много разочаровани от Лидл.

# 1 909
Преди 08:00 ч. в почивен ден няма шанс да отида да пазарувам Simple Smile
Имам и аз Шоколад за 1 ст. и Овесени бисквити. В неделя може да се пробвам.
ММ мисли пак да се пробва за хляб Simple Smile
Другата седмица ще купувам само шам фъстък май. Това в знак на протест, че си купих вече на редовна цена.
Аз навих сармите, Весели празници на всички и много здраве!

# 1 910
Мацки и мацове, помощ. Кога бяха пускали пудовките, в коя брошура? Ако може да ми помогнете и къде ги има?

# 1 911
На мен ми трябват гирички от 2 килограма, пускали ли са такива в Лидъл?

# 1 912
Леми, спортните стоки по традиция след празниците...😄 Не се сещам дали съм виждала гирички точно от 2 кг.
Иначе пудовки като че ли имаше не много отдавна, но да не се бъркам с Кауфланд...🤔 С тези брошури "сбирщайн"...😁

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 17:25 от dolce miele

# 1 913
  • София
Първите седмици на 2022 г. ще са уредите за отслабване.
Сега да се намуаме като за последно....

# 1 914
Днес едни клиенти бяха сложили в количката си малко бледожълто сирене с орехови ядки (мисля половинки) от външната страна. От специалния щанд ли е или е от Делукс асортимента?

# 1 915
Първите седмици на 2022 г. ще са уредите за отслабване.
Сега да се намуаме като за последно....
Мда, слагат спортни уреди и гащи дето се разтягат Joy

# 1 916
A, и гащи, които "оформят" слагат май...😃😅

# 1 917
Сиренето е в постоянния асортимент на специалния щанд.

# 1 918
  • Асеновград

Минахме набързо преди вечеря, беше спокойно. ММ награби още една пита кашкавал, сега съм заредена поне за два месеца Simple Smile аз си взех захаросан джинджифил, после ще го пробвам. Днес правих джинджифиловата "къщичка" , моето се оказа макет на градче. Тоест само фасади на къщи с едни триъгълници отзад за да стоят изправени. Явно не съм догледала като взимах . Стана интересно обаче, малкия най важно ги одобри на вкус.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 21:41 от Panayotu

# 1 919
Захаросаният джинджифил е силно лют, на мен не ми хареса, но и аз не обичам много люто!
Като ви чета, се радвам, че не отидох днес през деня ☺️
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт