Отговори
# 105
От вируса немаше ди имам проблем. Щот имам супер имунна. Това е изкуствено предизвикване на имунната със свръх антиимунна реакция. Затова се получава така.

# 106
добремммм

# 107
Лошата новина е, че вече и ваксинирани стигат до болница с усложнения.  Няколко случая тая седмица. Чудя се  кога ли ,и от какво ще умра.

# 108
Добрем е, защото за последните 10 години не съм боледувала от нищо. Нямам хронични или други заболявания, здрава съм като бик. Дори от традиционен грип не съм боледувала. Тва е изнасилване за моята имунна система. Ама пусти сертификат.

# 109
Баз, ковида може да не те пропусне, а последствията, може да са фатални без ваксина Ай да  не ви казвам, миналия месец, колко млади хора изпратих.

# 110
Лошата новина е, че вече и ваксинирани стигат до болница с усложнения.  Няколко случая тая седмица.
Утре колега е на погребение на ваксиниран близък.
Не бих се изказвала за нищо категорично. Все повече имам руска рулетка дежавю.

# 111
Аз реших проблема си с антиваксърите. Като почнат с драмата, че не знаят какво има във ваксината, с усмивка питам знаят ли какво ядат и дискусията спира. Grinning

И кво? Минала си на орални ваксини? През устата, искам да кажа.
Как са?

# 112
  • София
Моля смъртите извън тази тема, има ковид достатъчно.

От любов ще умра на 102.

# 113
и мен ме изнасилиха наскоро, три дни хич не бях убедена къде точно съм, но съм убедена и че не съм така държелива като теб
сертификатът не ми е потрябвал нито веднъж до сега
дори се сетих за него миналата седмица и си го боднах на телефона - да има

# 114
Ако не съществуваха ваксини (не само срещу Covid), голяма част от нас нямаше да съществуват.
Джеймс, стандартно ме боцнаха, не през устата.

# 115
А аз не бих се ваксинирала никога. Предпочитам, ако се заразя, да добия естествен имунитет. Ако оцелея.
Ми потрябва ми пустия сертификат. Денем работя и щъкам по кафенета, молове.

Тай, тва са съвсем различни ваксини. Които са доказани през годините и пробвани. С 2 ръце съм за ваксините. Ам атва ми се тества в движение бе. Никой не знае как ти действа, Нито е изследвано през времето, нито се знае какво става в теб.

# 116
  • София
Ще си доведа Андариелчи да си се веселим, големи депресари сте станали брррр

# 117
"ако" ми е малко, аз държа да

# 118
Ще си доведа Андариелчи да си се веселим, големи депресари сте станали брррр
Нужно ли е така брутално да ни заплашваш?

# 119
Начи давате да ви боцкат с РНК, а от боцкане с ДНК се дърпате...
Двоен аршин - женски лиценз.

Общи условия

Активация на акаунт