Отговори
# 150
Като гледам драйвъра, Тайчето ще ги консумира студени Joy

# 151
  • Агент под прикритие
Явно е популярно, ама аз не помня да съм казвала на някого да останем приятели. Не се обяснявам в такива ситуации. Rolling Eyes Често се цитира в СО, някаква практика ли е?
Е, как бе, Тай, това го правят редовно тези, които искат хем да не са нещо повече с даден човек, хем да си запазят привилегиите, които са имали като "само приятели" - вниманието, разговорите, валидацията. Поредния лапнишаран, който да "орбитира" около тях, хранейки самочувствието им, а такива има немалко, че и от двата пола. Simple Smile
Звучи точно толкова егоистично, колкото е и в действителност и случаите, в които се казва искрено, са сигурно под 5%, даже не знам дали не съм завишил драстично процента... Grinning

Е, не. Буха и докато са още топли... Бързи, смели, сръчни. Grinning

# 152
  • Варна
James, уреда е идеален за щедър завещател.😁

# 153
Скрит текст:
Явно е популярно, ама аз не помня да съм казвала на някого да останем приятели. Не се обяснявам в такива ситуации. Rolling Eyes Често се цитира в СО, някаква практика ли е?
Е, как бе, Тай, това го правят редовно тези, които искат хем да не са нещо повече с даден човек, хем да си запазят привилегиите, които са имали като "само приятели" - вниманието, разговорите, валидацията. Поредния лапнишаран, който да "орбитира" около тях, хранейки самочувствието им, а такива има немалко, че и от двата пола. Simple Smile
Звучи точно толкова егоистично, колкото е и в действителност и случаите, в които се казва искрено, са сигурно под 5%, даже не знам дали не съм завишил драстично процента... Grinning

Е, не. Буха и докато са още топли... Бързи, смели, сръчни. Grinning

А, не. Оригиналния виц е за Иванушка глупака и Василиса прекрасна. И е издържан в традиционен стил - с тухла, по главата само.
За мъже не съм убеден, че е приложимо. Там доста неща си зависят от доброто кръвообращение Simple Smile

# 154
Абе, имаше нещо и за Спящата красавица Trollface Джеймс, помагай.

# 155
При спящата красавица няма такива руски пиянски изстъпления.
У Шарл Перо има една такава, западняшка изтънченост. Да вземем Червената шапчица примерно. Изял вълкът бабата, облякъл се в нейната нощница и легнал в леглото ѝ. В този момент влязъл ловеца, на 3 калвадоса и 2 виагри.

# 156
В руската любов всичко е на живот и смърт. Краен драматизъм и неизбежност. (моето).
В западната култура любовта е както дойде. И така и така. Сичко бива. Важно е да има рейтинг, пляскане и нелеп смях от публика.

# 157
... и целунал принцът Спящата красавица. Събудила се тя, отпрала му един шамар, преместила будилника с още два часа и легнала да си доспи!

Ай, ставайте, не сте Спящи красавици. Добро утро!

# 158
  • Агент под прикритие
Къде красавица, къде краставица... Както дойде. Joy

Добро утро!

# 159
# 160
Тайче, не ти е нужна бухалка..една целувка е достатъчна ... Grinning
добро утро

# 161
Добро утро, за мен днес лежерен и приятен ден се очертава.

# 162
Добро утро🤔ау какви жени се навъдили ... да не обичат флиртове и романтика...и мъже неразказващи приказки☺

Ей ви романтична изненада с кафето- на който му харесват Вива бисквитките да бяга до Кауфланд - да не кажа голяма дума , но са 1:1 , а цената и количеството не са  за диетоспазващите.

# 163
  • Агент под прикритие
Като вървях за работа, станах свидетел на следната случка: една жена се пробваше да паркира колата си назад, когато се чу трясък. Оказа се, че зад колата има от ония общинските скоби, които собствениците на гаражи могат да поръчат и сложат пред гаражите си, и скобата беше двигната.
По-интересна беше реакцията и: излиза бясно от колата с думите "Кой ПАК я е вдигнал..." Joy

# 164
  • Варна
Ох, Агенте, недей така... И аз веднъж се натресох в такава скоба, може и да съм разказвала. Когато паркирах не беше вдигната (на съседното парко място), а като тръгвах, някой я беше вдигнал. Интересното беше, че и на спиране, и на тръгване мястото беше все празно. И излизам си аз от магазина, сядам в колата, виждам, че мястото все още е празно и решавам малко да сека завоя на тръгване. Ами чу се точно такъв трясък. Отдясно беше другото място, а аз влизам отляво в моята кола. И през ум не ми минава, че междувременно някой идиот ще го вдигне. Местата бяха пред супермаркет, денем са свободни за пазаруващи, а нощем може би ги заключват или не знам кога. Кофти случка, но и аз бях толкова бясна. Все пак не съм била рецидивист, както тази явно е била Simple Smile От тогава си знам като паркирам там.

Аз се засилих да работя ама не ми дават. Профилактика на тока от 9 до 17. И бързо се прибрах у нас.

Общи условия

Активация на акаунт