Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 571
  • 818
  •   1
Отговори
# 180
Много странно са се съчетали гените при Амалия и сестрите ѝ. Може би ще се променят и оформят в бъдеще, сега са като "грозни патенца". Казано с добро чувство, харесвам семейството.

# 181
  • София
Жива и здрава да е бъдещата кралица на Нидерландия.
Не ми харесват снимките, твърде мрачни са за навършване на пълнолетие.
Интересна статия, има разни неща от книгата
https://www.bbc.com/news/world-europe-59516157
Превод https://www-bbc-com.translate.goog/news/world-europe-59516157?_x … g&_x_tr_hl=bg

Червената рокля е Макс Мара, Скарлет от Люксембург има същата
Скрит текст:

И поздравление от Шведското посолсво в Нидерландия

Максима и Амалия днес, пристигат в резиденцията им Huis ten Bosch

http://images.gtresnews.com/es/feature/1271993/la-reina-maxima-d … N/ACTUALITY_TODOS

Виктория, последен ден в Париж
http://images.gtresnews.com/es/feature/1271990/la-princesa-victo … N/ACTUALITY_TODOS

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 18:31 от Lana

# 182
  • Някъде там
Някои снимки ми харесват други не.
Може би искат да я представят като бъдеща кралица с по сериозни снимки.
Симпатична ми е Амалия. Червената рокля харесвам.

Много добра инициатива на Люксембург, коледната им картичка да се продава с благотворителна цел.
Така и така всяка година правят картички, това е чудесна идея да има по-голяма полза от тях.
Красива е.

# 183
Да, бе, много странни снимки са пуснали нидерландците. Направо разочароващи.

Жива и здрава да е престолонаследничката иначе.

# 184
  • Някъде там
Рания днес. Много интересен сет.

И Софи.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 20:33 от daviz

# 185
Рания в ужасно сако. Изобщо, опитите ѝ за екстравагантност не ме кефят.
Софи отново във винено червено. Това е нейния цвят определено, добавя доста синьо в кръвта ѝ.
Амалия е сладурана, има данни за хубавица, дано успее да пребори малко килограми.

# 186
Посещението на Херцогът и херцогинята на Съсекс в Ню Йорк на корицата на Таймс, отбелязваща най-важните и значими събития през годината заедно с клетвата на президента Байдън и вицепрезидента Камала Харис, Олимпийските игри, търсенето на подход в казуса с климатичните промени

По време на посещението във военната база, една от служещите е подарила специална монета-медал на Меган в знак на признателност за това, което Хари прави за ветераните

Честита да е Амалия, портретната снимка ми хареса.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:53 от Анонимен

# 187
Къде са Тайм и такива медии като тях, и къде са Сън и Дейлито, които за 1367 път нищят на страниците си коя снаха първа е разревала другата, заради чорапи! 😆😆😆

Все така да продължават Хари и Меган, защото има смисъл! 🙂

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:00 от Lilia*

# 188
За мен посещението на херцозите е с неясна причина и полза, но американците си знаят защо ги лансират. Вероятно слаба Великобритания им е цел.

# 189
  • Някъде там
Хубава корица.
Монетата е с голяма стойност за военните, тя не се дава просто така.
Добре че военните оценяват хората единствено спрямо отношението, уважението и подкрепата спрямо тях и не се влияят от драмите на незначителните жълтури.
Обаче Хари не забравя хората и организациите с които е работили в Англия. Неговото предложение за сътрудничество по програмата на Better up Pledge 1% e The Queen's Commonwealth Trust.
https://www.betterup.com/blog/betterup-social-impact-pledge-1

# 190
Защо наопъки е захлюпнала палтото си Виктория?
Дълго време се чудех какво ми е странно при нея, докато не загледах моделката.
Харесвам такива палта халати, но май само на картинка и на манекенките стоят добре.

Това, че Съсекс са отразени в годишната подборка на Тайм, говори, че не са чак толкова невидими за публиката в САЩ, колкото го изкарват някои съфорумки тук ☺ Което е добре! Хубаво е да са полезни!

# 191
Обаче Хари не забравя хората и организациите с които е работили в Англия. Неговото предложение за сътрудничество по програмата на Better up Pledge 1% e The Queen's Commonwealth Trust.
Да, компанията на принц Хари ще работи с младите хора на тръста да стигат до по-високи позиции в професията си.
От сайта на BetterUp:
''Нашето сътрудничество с QCT включва предлагане на 1000 млади лидери безплатен достъп до пълната платформа за обучение на BetterUp, така че те да бъдат по-добре подготвени за натиска да станат предприемачи и за да могат техните творчески идеи да станат реалност. Този тип подкрепа има за цел да им помогне да изградят и укрепят своята увереност, устойчивост и умствена годност, така че да могат да разширят работата си , да имат по-голям шанс творческите си идеи да станат реалност и в крайна сметка да помогнат на организациите си да се стремят към по-голямо развитие. въздействие.''

# 192
Съсекс са за трета година на корицата на това издание на Таймс. Предните две:

# 193
Интересът на Америка и американците към заживелия на тяхна територия най-популярен принц на планетата, е в голямата си част жълт, ако щете признавайте. На двойката се гледа като светска, видно е, а как ще се развият нататък не е ясно. При изявените политически амбиции на госпожата, ще е интересно.

Палтото на Софи е изключително грозно.
Сега виждам, че е Виктория Бекъм, интересно Smile

# 194
Кити за vogue

Общи условия

Активация на акаунт