Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 614
  • 818
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Видях го в другата тема и реших да споделя тук
Приятелчетата педофили на Андрю са снимани в Балморал.
Предполага се, че са били там по негова покана и кралицата също е била там
https://themindunleashed.com/2021/12/new-photo-shows-ghislaine-m … cabin.html?fbclid

# 257
На Пипа палтото и обувките са хубави, но защо е сложила този плътен чорапогащник?

# 258
Много ми харесва Максима днес и с палтото, и без. Роклята има ли някакви блестящи нишки или така ми се струва?
Лайка, приятелчетата на Андрю са били на гости на КС и други пъти...Андрю на тях също 😑

# 259
  • Някъде там
Лайка да вчера я споделихме.🤐
Явно е връщал жеста, за седмиците прекарани в масажната стая и край басейните с млади момичета,  Андрейката. Както се оказа от показанията по делото на Максуел, а не както твърдеше Андрейката че само веднъж или два пъти  е гостувал в къщата (вече забравих какво точно каза). Много добре е бил запознат с порядките и навиците на домакина, за гостуващ веднъж.😀
Ули на Макси този тип палта и са запазена марка. И има защо, страхотно изглежда в тях.
Тирамису да има нишки.Тя е носена и друг път. Много красива.

Скрит текст:

# 260
Харесва ми палтото на Максима, ама роклята е грозна.

# 261
Максима както винаги е блестяща и женствена. Мери и тя сияе. Матилде явно не е преценила къде отива. Вярно дрехите на Мидълтън щяха да са много по-подходящи за кравите. Англичаните до един никой не ми харесва. Палтото на Катрин, което е като онова от погребението, ми харесва, но на нея просто не стои добре. Все е като на закачалка.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 00:45 от Анонимен

# 262
  • Някъде там
Максима както винаги е блестяща и женствена. Мери и тя сияе. Матилде явно не е преценила къде отива. Вярно дрехите на Мидълтън щяха да са много по-подходящи за кравите. Англичаните до един никой не ми харесва. Палтото на Катрин, което е като онова от погребението, ми харесва, но на нея просто не стои добре. Все е като на закачалка.
Честно казано Матилде си е подходяща за офисите на  фабриката и другите дами са с токчета , явно не е мислела, че ще влиза и при теленцата.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 00:45 от Не се сърди, човече

# 263
Така по-бива Матилде.  😀

# 264
Страхотни са снимките и клипчетата от коледния концерт, личи си близостта на цялото семейство и топлината, с която се поздравява цялото разширено семейство с Кейт.
Уилям е одрал кожата на майка си

# 265
  • Sydney
Харесаха ми Кейт и Уили, както и повечето, в Уестминстър.

На Джеймс жена му, Ализа май се казваше, се е опитала да бъде като на манекена, обаче не й се е получило Хич.

Този път Летисия е едно голямо не. Тази пола изобщо не е за ботуши, камоли в същия цвят. Всяко нещо по отделно е добре, но не и заедно.

Мери на последните снимки ми допада доста. Тук също:
https://www.instagram.com/royalfashionpolice/p/CXR0694Po5s/?utm_medium=copy_link

# 266
  • Някъде там
Жак и Габриела стават на седем. Да са здрави и мама скоро да е при тях.

Лорентин вчера е открила изложба "С любов към четенето".

Много ми харесва роклята на Мари-Шантал

# 267
  • Sydney
Уили и Кейт са имали видео кол:
https://www.instagram.com/p/CXStdQesa8m/?utm_medium=copy_link

Да са здрави монакските близнаци 😊

# 268
  • Някъде там
Шарлийн е качила снимките на близнаците в личния си профил. ♥️  
И посланието :
Честит рожден ден, бебета, Благодаря ти, Господи, че ме благослови с толкова прекрасни деца.  Наистина съм благословена, обичам ви, мама.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:01 от daviz

# 269
  • София
Живи и здрави близнаците, дано скоро са с мама!

Мери от вчера, Cancer Society в Rigshospitalet

Максима от вчера ми харесва повече с наметката, отколкото без нея. Роклята ми харесва, но ми идва малко дълга.

Общи условия

Активация на акаунт