Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 240
  • 818
  •   1
Отговори
# 60
Браво на Меган! Запъна се, геройски им изтърпя простотиите на Дейли-Фейли 😀 и яко им натри носа! Така се прави!
Сигурна бях, че такова ще е решението и то е единствено правилното!
Не знам вестниците на какво се надяваха и разчитаха с опита си за протакане и разводняване на делото! Все пак съдът не е с нивото на масовия жълтурски читател 😉

# 61
  • Някъде там
Е то как да се съмняваш, птица. Те още в началото съдиите им казаха мнението си с няколко думи.

Ох тая Софи🤣🤣🤣

Феликс и той е гледал баба си.

# 62
От Софи такова коледно настроение строи...чак да ти го убие.
Феликс тока усмихнат страшно много ми прилича на баща си.

# 63
Летисия е облякла костюма на Чарлз.
Бос(марката) са го кръстили "Принцът на Уелс".

"Принцът на Уелс"  се казва шарката на плата .

# 64
И не е кръстена на наш Чарлз 😀 Светът не започва и не свършва с него, нали се сещате 😉

Десенът е измислен (създаден) още в 19 век, и то от жена, графинята на Шефилд! Любим десен на Хенри VII, после и на внука му, оттам и името - "Принца на Уелс". Оригинално име - Глен или Гленчек. Сега - Prince of Wales Glеn Plaid.
Едно от предимствата му - шаренко и петната не му личат 😉
И аз много го харесвам това каренце и дори имах сако такова. Да съм знаела да си го запазя, сега щях да съм първа мода!
Че и подплънки имаше, тюх... 😂

# 65
Точно така, Меган спечели делото за прайвъси за писмото до баща си.
НО реално ЗАГУБИ доверието на всички, защото всеки един от нас има достъп до десетките страници нареждания какво да се пише в книгата на Омид Скоби, плюс мейлите на Хари и Меган до кнауф. Включително и мейла на Меган, в който казва,че всяка една дума в писмото до баща си е предварително обмислена.

Няма по-добър резултат от този всички да видим мейлите писани лично от 6тия поред и жена му. Най-накрая има победа за истината и разобличаване на лъжите, че нямали нищо общо с написването на книгата на Омид.

# 66
Е, нали не очакваме класа от жена, която в официално съобщение нарича медия Дейли фейли. То, колкото и да се опитва да си придаде блясък, трудничко му е да избяга от възпитанието си. Евтинкото си е евтино, нищо, че не носи подплънки.

# 67
  • Down south
Точно така, Меган спечели делото за прайвъси за писмото до баща си.
НО реално ЗАГУБИ доверието на всички, защото всеки един от нас има достъп до десетките страници нареждания какво да се пише в книгата на Омид Скоби, плюс мейлите на Хари и Меган до кнауф. Включително и мейла на Меган, в който казва,че всяка една дума в писмото до баща си е предварително обмислена.
В резюме, така излиза.
Не знам, какви са отзивите по света, но у нас, победата на ММ се определя, като Pyrrhic victory или Пирова победа.

# 68
Тц, Меган по никакъв начин не е давала съгласие за подобна книга и е била с големи резерви по отношение на авторът;  по съвет на...Кнауф е дала някакви уточняващи бележки. Не е искала да има нищо общо с книгата, не е говорила с авторите, което се потвърждава и от самия Кнауф, а и пак самите автори сигурно 100 пъти го потвърдиха. Единственото, което последният цирк на Дейли и лакеят на Кеймбридж показа, са машинациите и далаверките на последните и мътните им практики. Това е и евтино, жалко и злобно както и да го гледаш и се чудя на самообладанието на Меган, с което мина през цялата тая история, макар че сигурно се е чувствала отвратена и погнусена. Е, сега поне малко по малко може да започне да се оттърсва от неприятните спомени, макар че от хората, свързани с тях се оттърси отдавна.

# 69
  • Някъде там
И не е кръстена на наш Чарлз 😀 Светът не започва и не свършва с него, нали се сещате 😉

Десенът е измислен (създаден) още в 19 век, и то от жена, графинята на Шефилд! Любим десен на Хенри VII, после и на внука му, оттам и името - "Принца на Уелс". Оригинално име - Глен или Гленчек. Сега - Prince of Wales Glеn Plaid.
Едно от предимствата му - шаренко и петната не му личат 😉
И аз много го харесвам това каренце и дори имах сако такова. Да съм знаела да си го запазя, сега щях да съм първа мода!
Че и подплънки имаше, тюх... 😂
Ох на мен не ми харесва никак това каре, но пък любопитна информация си сложила птица.
Те и в собствената му фондация не го зачитат и си правят всичко сами, той няма нищо общо с дейностите извършвани от нея.
Да не знаеш от къде идват и къде отиват парите на фондацията ти. Та тогава тази фондация и проектите ѝ едва ли са твои. Как се осъществяват благотворителни инициативи без достъп до информацията с какви средства разполагате в касата на фондацията.
Много тъжно за Чарли, че не знае с какво се занимава фондацията му. Излиза че мащабните проекти са били на Майкъл Фосет, не на Чарли.

Бившият най-близък помощник на принца на Уелс координираше усилията си с "оправдателите" в опит да получи чест за дарител на една от благотворителните организации на бъдещия крал, установи независимо разследване на скандала с парите срещу почести.
Майкъл Фосет, който подаде оставка като главен изпълнителен директор на Фондацията на принца след поредица от обвинения, също е участвал в насочването на пари от благотворителна организация на саудитски милиардер към друга организация, чийто патрон е Чарлз, установи разследването.
https://www.theguardian.com/society/2021/dec/02/prince-charless- … xers-over-honours

# 70
А този Кнауф какъв се явява, сигурно сте обсъждали, но съм пропуснала.

# 71
Изпълнителен директор на Кралската фондация на Кейт Мидълтън и Уилиям.
Преди това им е секретар или ПР мениджър (Нещо от сорта), както и за кратко на Съсекс.
Съвсем наскоро, Кейт и Кнауф:

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 08:42 от Tiramisu29

# 72
Пировата победа не е за Меган, а е само за Кралското семейство. Потриваха ръчички, че ще я очернят чрез жълтите парцали като Дейли Фейл ( това е много добро 😜), само че накрая собствената им национална телевизия BBC ги разобличи пред цял свят и хубавичко ги подреди. Ето това се нарича "да уцелиш греда". 😆😆😆

# 73
Абе знаем, Меган е загубила. Всъщност съдията не е отсъдил в нейна полза, просто така го е казал, че да звучи все едно е спечелила Grinning

Доста смущаващо е това за шефа на фондацията на Чарлз. Още по-смущаващо и направо невероятно ще е ако чарлз вземе, че излезе с позицията, че хич не е знаел за това...

# 74
Много ми е забавно. Във филмът на ВВС нещо реално да са изнесли като доказателство? Различно от думите на доказано, хора, който лъжат без срам?
Всички до един компрометирани и с кофти репутация Joy

Обаче истинските доказателства срещу Мегън - ни вопъл ни стон. Не знаела тя. Не давала разрешение. Някой въобще чел ли е мейлите?! Защото аз ги четох. Идеята на Хари е да отричат, лично си го е написал. А сигурно Омид я е чакал в храстите да провери кой къде спи и си изпълнява нуждите Joy определено не му е давала тя информация,  да ... И мърморят зави камион шоколади Joy

Личи си, че не е попила нищо от краткия си престой в КС,  дейли фейл,  звучи като сърдито 3 годишно дете. Нищо де, объркала се е, видно беше, ч не се поддава да научи нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт