Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 209
  • 818
  •   1
Отговори
# 765
След смъртта на Даяна ПР-те на Чарлз упорито се опитват да изкарат Даяна най-разпасаната жена на света, белким оневинят направеното от Чарлз и Камила. Уви, не особено успешно.
Супер написано!

# 766
Че Даяна сама си призна или  и тя е ПР н Чарлс?

# 767
Че Даяна сама си призна или  и тя е ПР н Чарлс?
Нека всеки вярва на това, в което иска да вярва.

# 768
Не знам какво опитват ПР-ите, самото и` дете не отрича, че се е случвало и че е бил душеприказчик на майка си. Важното е, че и е простил и си я обича.
Не е имала лек характер. За да поеме цялото внимание върху себе си се е хвърлила бременна с риск за бебето дори, по неин разказ. Още след сватбата на яхтата е започнала със сръдните - в случая за многото хора на яхтата, после с нетърпенето на любимите хобита на мъжа си - разходки сред природата - скучни били, четене, история... Самата тя е четяла е само любовни романи, никакви други. Едва е завършила, без никакъв интерес към науките.
Кралицата я е харесвала много, личи си от постоянните усмивки по време на сватбата.
За мен тя олеква с това, че след развода изоставя подкрепяните инициативи, с които е най-известна.
Камила и Чарлз не са причина за разпада на брака. Просто не са били един за друг.
Самият Чарлз явно е способен да обича силно и вечно, стига да попадне на подходящата.

# 769
Почти съм връстничка на Даяна и не съм си изградила представата за нея само по разкази и романтичната представа за принцесата. Нашето поколение беше по-романтично в периода преди брака, не толкова свободни във връзките до брака и бързахме да се омъжим. А и родителите ни бяха по-строги. Но повярвайте ми, след сватбата имаше много изневери, просто животът не беше този розов, който си представяхме и искахме да си наваксаме. Та,  това което разказваше Даяна в интервютата и за нейните, и на Чарлз изневерите си бяха истина. Извинявайте за спама, но мисля че някои имат много романтична представа за Даяна.

# 770
  • София
Единствено кофти от цялата история винаги ми е било, че докато Давна е бил жива, Чарлз не е можел официално да бъде с Камила. Е, година по-късно тя не е била сред живитеи той се жени за Камила. Дали си теории на конспирациите или не цялият живот и на двамата е драма.

# 771
Уилям никога не е коментирал, че Даяна е имала любовници, както след смъртта й изведнъж започна да се твърди. Твърди се, че Уилям е бил пряк свидетел на състоянията й след панаирите им с Чарлз. Ами сигурно трудно се преглъща факта, че съпругът ти не е спирал да ти изневерява още от преди сватбата. Нищо че ПР-те му са му казали да твърди, че връзката им започва след като бракът му е вече провален. Уви, само двамата с Камила вярват в това.

# 772
А кой твърди, че изневерява постоянно и още отпреди сватбата?
Даяна не е светица, не е и нужно да бъде, но определено не е от верните съпруги. И не е Камила изначалният проблем между тях, просто Даяна е имала нужда от цялото внимание насочено към нея, дори хобитата, приятелите на съпруга и` са я докарвали до депресия. Искала е да бъде единствена и постоянно мисъл на съпруга си. Същото е искала и при последвалите си приятелски връзки, което е плашило потърпевшите.
В началото на брака им, Камила е била женена, бременна, родилка и т.н., та си е имала занимавки.
За мен тя е с желязна психика - след наистина адските нападки успя да оцелее, да запази достойнство и да стои адекватно до любимия си, без да се оплаче и да истерясва.

# 773
Чарлз изобщо не е искал да се жени за Даяна, в известен смисъл може да се каже, че направо я е измамил, защото е продължил да поддържа връзка с любовницата си и непосредствено преди и след началото на брака си. Всъщност, ако беше попаднал на по различна жена можеше да си поддържа и брак и любовница, както е съвсем обичайно за човек от неговите среди.
Не бива да се забравя, че става въпрос за съвсем млади момиче и мъж с вече утвърдени навици на чиято страна е цялата машина на монархията. И къде е Даяна сега, отдавна вече удобно я няма, само дето хората я помнят с друго, а не като разпасана нимфоманка, колкото и усилия да положиха през годините пиарите на Чарли и Камила.

# 774
Камила няма причина да истерясва или да се оплаква от нападките към нея, защото много добре знае защо са тези нападки и отлично знае, че ако не беше избрала да бъде любовница на Чарлз никой нямаше да я напада.

Ирис, съгласна съм с теб. С какво е запомнена Даяна и с какво се свързват Чарлз и Камила е видно за всички.

# 775
Не знам с какво я свързват. Мен хора, отстоявали любовта си не могат да ме отвратят. Не са парадирали с връзката си, даже не знам как може да се допуснали подслушването им. Има си в страната и извън нея силни групи, за които нестабилно и отслабено КС е добро за икономическите им интереси. Вижда се и в момента - напъните не спират, заливат отвсякъде. Далеч съм от мисълта, че хора на позиции са безгрешни, интересното е на кого пречат и кой ги е "поръчал". Поръчващите вероятно са много по-големи дяволи даже.

# 776
  • Sofia
Не сме били в двореца, но някои от нас са свидетели на събитията, поне от външен ъгъл.
Даяна не е светица, младо момиче с истерии, проблеми, НО да не преиначаваме историята - първоизточникът на нейните проблеми е Чарлз и фактът, че е бил груб, игнориращ, явно парадиращ с любовницата си. И аз съм за голямата любов и е тъпо, че не е могъл да се ожени за нея още в началото, но в него никога не е имало любов, емпатия и разбиране към Даяна. Един груб и арогантен съпруг може да смаже психически такова младо момиче, оттам-нататък тръгват и истериите, и драмите, и любовниците. И да, ПР-те през годините видимо се опитват да прокарат някакви други теории, но те трудно ще минат.

# 777
Когато Фирмата известна като Кралското семейство е изкуствено представена като перфектна, рано или късно тази перфектност се сгромолясва, а както виждаме все повече нелицеприятни неща започнаха да излизат наяве. За мен един явен признак за лошо овладяване на ситуацията е, че Кралското семейство разчитат на таблоидите да им лъскат имиджа, а не на нормалните медии. Ако четеш медии като Дейлито може да хванеш диабет от статиите в които се пише за Чарлз или Уилям, както и за жените им. Служителите им се грижат само ласкави статии да се публикуват за тях, и когато в други медии излезе информация за тях от която не се лее шекер и пропищяват. Бети е още жива, а вече допускат бая грешки. Интересно ми е тези, които "клатят" отвън Кралското семейство какво още ще извадят в бъдеще, защото и аз смятам, че целта е да ги отслабят като им вадят постепенно кирливите ризки.

# 778
Съгласна съм, че Даяна вероятно е била твърде млада и романтична (и защо не си го кажем - и глуповата), представяла си е брака като пърхане сред облаци и рози и реалността силно я е потиснала. Но нещо хич не вярва да е била чак толкова наивна да си въобразява, че мъж, доста по-голям от нея, с всеизвестни любовни афери, включително и със собствената й сестра (!!!), който не й е казал и дума за любов, изведнъж ще пламне в чувства към нея! И тя си е била амбициозна хитрушана, правила си е сметчицата и съвсем съзнателно се е поблазнила от възможностите, коите се откриват пред нея с този брак!

... Всъщност, ако беше попаднал на по различна жена можеше да си поддържа и брак и любовница, както е съвсем обичайно за човек от неговите среди...
С това пък съвсем не съм съгласна. Даяна не е искала да се развежда! Тя съвсем чудесно и удобно би продължила да си живее с изневерите на Чарлз, ако кралицата не беше поставила въпрос и настояла за официален развод. След онова прословуто нейно интервю! Не можеш пред цялата нация и целия свят да заявиш, че си окичила принца и бъдещия крал с рога като лопатар и да няма последствия. Преди векове е било обезглавяване, после пращане в манастир, през 20 век е развод и отнемане на титли, пари и привилегии.

# 779
  • Sofia
Като човек, следящ редовно английската преса съм на мнение, че е пълно с нелицеприятни статии по всички медии. Не мисля, че някого са пощадили. Кейт беше подигравана с години, разнищиха и цялото й семейство. За Камила да не говорим. Това, че ПР-те си пробутват и техните версии и чат пат излизат удобни статии изобщо не е спряло никоя медия да си пуска и нелицеприятните истории. За Даяна колко е писано...
За мен медиите си пускат каквото продава. Когато това е скандал - никой не го спестява. Ето днес е пълно със статии за Андрю. Естествено, че пресата е правила и услуги, за да получи нещо. То това не важи само за кралското семейство, така работи бизнесът, жалко че някои членове на това семейство не го разбраха. Каквото се продава - това се пише. Някои членове на семейството дават повече материал за това, други - не.
Но лично на мен ли прави страшно лошо впечатление, че кирлизи ризи се вадят от самите членове на това семейство за пари. Няма семейства без проблеми, но начините да се решат не е като си продадеш историята на пресата.

Общи условия

Активация на акаунт