Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 220
  • 818
  •   1
Отговори
# 750
Трима от гостите на 18-я рожден ден на една от дъщерите на Андрю.
И тримата са осъдени за сексуален тормоз и проституция, включително над непълнолетни. Харви Уейнстайн, Епстайн и Максуел на парти за рожден ден в Уиндзор:

# 751
Че той и в миналото е бил дъртак за тези девойчета!
То в това е големият проблем! Мисля, че никой тук не си въобразява, че другите в семейството/семействата, които следим и коментираме, са ангелчета небесни! Особено мъжете! Мъже с техните пари, власт и интереса, който пораждат, са имали и имат не една или две странични, незаконни и срамни дори връзки. Но все пак, колкото и всичко да си позволяват и искрено да смятат, че всичко им е позволено, има някои граници, които внимават да не преминават. Любовници да, но дискретно, по взаимно съгласие и на правилната възраст. Защото в наше време глупостта, арогантността и убедеността във вседозволеност се наказват. Пък били те и рояли!

# 752
Дъртак е бил и тогава, но сега за много повече хора е дъртак, и разликата още повече личи, та асоциациите са ... един път.

# 753
Присъдата още не е излязла, но доколкото разбирам близката Андрейчова дружка я чака доживотен затвор.

# 754
  • Някъде там
Даже не е за коментиране..🤐

Нови марки в чест на юбилея на Маргрете.

Картичките които изпращат за РД на София ако някой я е поздравил.
Много красива рокля. Не съм я виждала с нея.

# 755
Андрю е поискал доказателствата по процеса да се запазят в тайна, докато милата му другарка беше призната за виновна вчера.

Осъдиха я и то по 5 от 6те точки. Сега ще си почива дълго в затвора, е не е като в Балморал, но все пак.
Андрейката  е невинно ангелче, няма какво да крие, той не знае за тъмните тайни на приятелите си.
Защо не иска да не се обявяват публично доказателствата, може да е в негова полза ?🙄
Кого са осъдили, че не разбрах?

# 756
  • Някъде там
Тази близка приятелка на Андрейката. Гислейн Максуел, осъдиха. В нейното дело, доста неща за Андрю се споделиха.

# 757
Голям резил за Кралското семейство е цялата история с Андрю, Епстайн и останалите участвали в тази гнусотия. Кралицата ужасно изтърва двама от синовете си, първо Чарлз ги резили 20 години, а сега Андрю не спира. Не знам с кой акъл тези хора се представят за образцово семейство? 🤐

# 758
Не толкова Андрю, колко Чарлз осра Короната с поведението си спрямо законната си съпруга и съответно майка на децата му, като едното дете е бъдещият Крал!
Що и да стори вече, историята го помни с не добро. Е, Уилям няма да е като него, убедена съм, той е достоен син на майка си, прекрасен е просто.

# 759
Е, хайде сега, в 20 те години на 21 век да упрекваш някой, че се е разоставил с необичаната си жена, е малко смешно и доста остаряло и несправедливо. Значи ние, обикновените хора можем да се влюбваме и разлюбваме и променяме генерално живота си, пък Чарлз не може ☺
А Уилям какъв е и какъв ще бъде, няма как да знаем. Но дано не е като майка си, че и около него конярки и фикуси има... 😉

# 760
То няма лошо Чарлз да си променя живота и да си търси щастието, но двамата с Камила можеше да го направят по по-достоен начин и не за сметка на други хора.

# 761
  • Някъде там
Какъв резил ? Те хората нищо за нищо не знаят, вие резил...
Любовниците не са проблем, според мен. Това че унижават и потъпкват ценностите на многовековната велика институция с "незнание" и става едно замитане под килима, са такъв.Но, щом поданиците и феновете нямат проблем с това и ние няма какво да им се впечатляваме.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:03 от daviz

# 762
Двамата с Камила са станали отново двама, доста след като младата съпруга успява да преспи с голяма част от персонала и да досажда на жените им.
Даяна е имала някакви проблеми и още от самото начало, дори след сватбата, е правела живота на съпруга си доста труден.
Знаела е, че взема гаджето на собствената си сестра все пак.

# 763
  • Пловдив
Това сефте го чувам...следва сигурно, че и децата не са от Чарлз? Не, че ще е нещо нечувано...аз не вярвам в тоя сценарий наречен Кралско фемили. Всички са ми фалшиви

# 764
След смъртта на Даяна ПР-те на Чарлз упорито се опитват да изкарат Даяна най-разпасаната жена на света, белким оневинят направеното от Чарлз и Камила. Уви, не особено успешно.

Общи условия

Активация на акаунт