Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 581
  • 818
  •   1
Отговори
# 210
1200 гости от цяла Великобритания на коледния концерт организиран от Кейт.
Има гости и от патронажи на кралицата, Чарлз, Камила, не само на Кеймбридж.
Подкрепа от двете страни на семейството:

# 211
Страхотна Максима!
Обувките на Зара са убийствени!

# 212
Амалия нищо не е взела от майка си, за съжаление. Ако няма здравословен проблем, няма да е зле да свали няколко килограма.

# 213
Амалия защо така я обличат в тия безлични пеньоарчета. Вярно, че си търси стила още, ама поне малко цвят да й отпуснат.

Никой не ми харесва от англичаните, но Софи води уверено.

# 214
Харесват ми всички, усмихнати и ведри!
Катрин е страхотна 😍 личи си ме семейството я подкрепя и от двете страни.

Максима е хубава, не очаквах дъщеря ѝ да е по голяма от нея, но е симпатично момиче.

# 215
# 216
# 217
И Мила е пристигнала от Шотландия

# 218
Аааа видях че си сложила прекрасната снимка на страхотните приятелчета на Андрейчу в Балморал. Мислех да я слагам, но се отказах. То това просто не знам как да го коментирам.
Знам всъщност, но не е по правилата. 🤐
Тирамису да.Добре го е комбинирала с по-тъмно.
Много са слънчеви и естествени.
Амалия много добре се справя с речта. Има ясен глас и звучи уверено.
https://www.instagram.com/tv/CXOdiKRNYKL/?utm_medium=copy_link

Знам, давиз...без подходящи думи съм и аз Wink Амалия в тъмносиньо ли  е? Сега не мога да я изслушам, но ми е любопитно да я чуя и видя как си държи (:

# 219
  • Някъде там
Амалия защо така я обличат в тия безлични пеньоарчета. Вярно, че си търси стила още, ама поне малко цвят да й отпуснат.

Никой не ми харесва от англичаните, но Софи води уверено.
В книгата казва че майка ѝ винаги я оставяла сама да избира дрехите си както и всичко останало.
Явно Максима трябва да се намеси. Но мисля че килограмите я спират да е шеметна като Макси.
Мисля че ще успее да се справи ако няма проблем, но пък тя изцяло прилича на баща си и гена оказва влияние.
Макси по едно време и тя беше пълна. Сега е страхотна.

В тъмносиньо е. Щ сложа след малко сетовете.
То няма Тирамису, няма такива думи, но тя снимката е толкова крещяща, че няма и смисъл от тях.

# 220
Абе покрай процеса на максуел излизат все повече неща. За момента няма изненади, съвсем в дън земя ще го покрият сега.

На последната снимка е много добре Амалия. Хубаво момиче е. Ще се отпусне и ще оправи гардероба и тя.

# 221
Ааа, харесва ми, че е в тъмносиньо, а не черно. Отива й.
На последната снимка е много хубава Амалия Wink

# 222
  • Някъде там
Палтото го няма още.

Двете бъдещи кралици на 18

Естелчето с баща си на хокей докато мама е в Париж.

# 223
Максима изглежда страхотно. Смел цвят, но на нея и стои супер.
Дъщеря и не знам защо е в това пеньоарче... Те на роялките, които могат да си и майки, изглеждат ужасно, пък камо ли на 18-годишно момиче.
Кейт е великолепна!
На Юджини палтото също много хареса.

# 224
Амалия е чудесна, симпатзирам й (като на всеки Стрелец) Много добре се справи с речта си. Сигурна съм, че ще е добра кралица, когато й дойде времето.

Не мога да се съглася с това, че сама си е избрала тази пеньоареста рокля за първото си публично появяване...
А дори и да е така, можеха да й намекнат да сложи един черен, широк панталон (да скрие мощните прасци) и една свободна блуза в цвят, който предпочита...

Мисля си, че прекалената свобода, която се дава в Нидерландия (за каквото и да, е) всъщност не им прави услуга, а напротив.

Общи условия

Активация на акаунт