при моето второ дете обаче много силно се закотви в дневния сън и продължи повече от година.
при моето второ дете обаче много силно се закотви в дневния сън и продължи повече от година.
Не помня да са имали проблеми момичетата съня, аз ли съм изкуфяла тотално, бързо ли е минало, не знам.
аз имам щастието поне с третото бебе да ставам веднъж за кърмене нощем, но пък заряди рефлукса й я държа по много време изправена и то заминава 2 ч приспиване вечер и нощем. Но дойде ли регресията- замина ми и това щастие, защото макар и денем да заспива предимно без гърда, нощем си е само със сукане. Не мога да си представя да изляза на разходка с количка с малко бебе и да съм свежа и наспана 😄 обикновено още на входа на морската градина започвам да се прозявам
майките дето бебетата им спят по цяла нощ, просто не знаят какво е да си недоспала с криво бебе цял ден! И то се отразява и на семейния, и на социалния, и на интимния живот. Просто не са честни 😂😂😂
, тези шишета са като лего всичко пасва на всичко ...
) на съня, на три навършени месеца ли, някой май писа, че може и по-рано, колко по-рано ?
Препоръчани теми